Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Fujitsu Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation - len s Fujitsu serverom

Zobraziť katalóg
Fujitsu Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation - len s Fujitsu serverom
5 3 hodnotení
Operačný systém - Max. 1 CPU (len jednopäticové servery), max. 32GB RAM, max. 15 užívateľov, neumožňuje vzdialený prístup
Kód:  TF930a4b Produktové číslo:  S26361-F2567-D442 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fujitsu Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation - len s Fujitsu serverom Predaj skončil

Fujitsu Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation - len s Fujitsu serverom

Operačný systém Microsoft Windows Server si už dávno vydobyl svoje pevné miesto v podnikovom nasadení. Nová verzia nesúca označenie 2012 R2 Foundation je priamo určená do menšieho prostredia s maximálnym počtom 15 užívateľov. Toto cenovo dostupné riešenie dovolí využiť najmodernejšie technológie a vyspelé riešenia skutočne každému. Licenčné obmedzenie sa vzťahuje len na značkové servery Fujitsu, ktoré disponujú iba jedným fyzickým procesorom. Plusové body začnete počítať okamžite pri migrácii. Nie sú totiž potrebné žiadne klientske licencie (tzv. CAL) a ušetrené finančné prostriedky môžete smerovať do zakúpenia externého disku pre zálohy. Možno použiť len pre jednopäticové servery.

Budúcich majiteľov je nutné upozorniť, že edícia Foundation neobsahuje virtualizačný nástroj Hyper-V, chytrú VPN technológiu Direct Access a nemožno využiť ovládací mód nazvaný Serverové jadro. Systém však s radosťou prevezme úlohu Active Directory, DHCP alebo napríklad aplikačného servera. Zdieľanie tlačiarní, súborov a ich precízne niekoľkovrstvové zabezpečenia je úplnou samozrejmosťou. Riešenie spoločnosti Microsoft vám pomôže optimalizovať informačné technológie, aby ste mohli dosiahnuť plnenie jedinečných potrieb svojej organizácie v plnom rozsahu.

Parametre a špecifikácie:

Určené iba pre:
servery Fujitsu

Systém:
Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation

Typ licencie:
OEM, max. 1 CPU, max. 15 užívateľov
Nepodporuje Hyper-V, Direct Access, režim Serverové jadro

POZOR. Táto verzia neumožňuje vzdialený terminálový prístup na plochu Remote Desktop Services, predtým tiež Terminal Services.

Parametre a špecifikácia

Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!
Spôsob licencovania
OEM licencia Hotovo!
Počet zariadení
15 Hotovo!
Počet PC/Mac
15 Hotovo!
Prenositeľnosť licencie
Nie Hotovo!

Typ licencie

Typ licencie
Fyzická licencia Hotovo!

Licencia

Spôsob licencovania
OEM licencia Hotovo!
Počet zariadení
15 Hotovo!
Počet PC/Mac
15 Hotovo!
Prenositeľnosť licencie
Nie Hotovo!
Zemepisné obmedzenie aktivácie
Iba v EÚ Hotovo!

Kompatibilita

Typ zariadenia
PC Hotovo!
Operačný systém
Windows Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý deň, čo znamená prosím vás v popise že "neumožňuje vzdialený prístup" ? Pretože RDP pripojenie funguje, dokonca som skúšal naraz aj dve pripojenia z WIN10 klientov. Ďakujem.

Dobrý den Obsahuje tento produkt instalační medium?

Diskusia a poradňa k Fujitsu Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation - len s Fujitsu serverom
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujitsu Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation - pouze s Fujitsu serverem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujitsu Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation - nur mit dem Fujitsu Server. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fujitsu Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation - nur mit dem Fujitsu Server. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fujitsu Microsoft Windows Server 2012 R2 Foundation - csak Fujitsu kiszolgálóval.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií