Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Fujitsu NVIDIA Quadro K620 2GB

Zobraziť katalóg
Fujitsu NVIDIA Quadro K620 2GB
Grafická karta PCIe x16, DisplayPort, DVI-I
Kód:  TF935a1f Produktové číslo:  S26361-F2222-L62 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fujitsu NVIDIA Quadro K620 2GB

Nový model radu grafických akcelerátorov NVIDIA Quadro pre realizáciu profesionálnej pracovnej stanice s dvoma monitormi. Karta nie je určená pre potreby bežných užívateľov a aj cez svoj vysoký výkon nie je vhodná ani pre náročných hráčov počítačových hier.

Hlavné prednosti

  • Profesionálna karta pre nasadenie vo vývojovom sektore
  • Plná podpora DirectX 11.2, OpenGL 4.5, OpenCL a CUDA
  • Energeticky úsporná a tichá prevádzka

Spoľahlivý partner pri vývoji

Jej prvoradé uplatnenie sa nachádza vo vývojovom sektore, kde jej špičkové parametre a špecifické vlastnosti využijú predovšetkým architekti a dizajnéri nielen pre vykresľovanie 3D scén v návrhových a grafických CAD softvéroch. Výkon grafickej karty sa prejaví najmä v profesionálnych aplikáciách z celého radu priemyselných odvetví, pre ktoré bola špeciálne navrhnutá.

Úsporná karta pre profesionálne nasadenie

Výhodou je jednoznačne prítomnosť Display Port konektora spoločne s DVI pre pripojenie profesionálnych monitorov s rozlíšením až 3840 × 2160. Karta sa aj napriek vysokému výkonu môže pochváliť spotrebou iba 45 W a low profile prevedením s tichým chladičom, čo z nej robí ideálny komponent do miniatúrnych pracovných staníc.

 
  • Neviete, ako si vybrať správnu grafickú kartu? Záleží predovšetkým na požadovanom výkone grafickej karty. Dôležitý je tiež typ rozhrania, ktorým sa pripája k základnej doske. Pre pomoc s výberom zadajte požadované parametre grafickej karty.

Parametre a špecifikácia

Výška
68,91 mm Hotovo!
Hĺbka
160,02 mm Hotovo!
Modelové označenie
NVIDIA Quadro K620 Hotovo!
Počet stream procesorov
384× Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!

Rozmery

Výška
68,91 mm Hotovo!
Hĺbka
160,02 mm Hotovo!

Čip

Modelové označenie
NVIDIA Quadro K620 Hotovo!
Počet stream procesorov
384× Hotovo!
Výrobné technológie
28 nm Hotovo!

Výkon a použitie

Použitie
Profesionálne Hotovo!

Pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
2 GB Hotovo!
Typ pamäte
GDDR3 Hotovo!
Šírka zbernice
128-Bit Hotovo!

Rozhranie

Na pripojenie k PC
PCI Express x16 2.0 Hotovo!
Na pripojenie monitora
DisplayPort, DVI Hotovo!
Počet výstupov
2 Hotovo!

Technológia

Verzia DirectX
11.2 Hotovo!

Chladenie

Typ chladiča
Aktívny Hotovo!
Veľkosť chladiča
Jednoslotový Hotovo!

Spotreba

TDP
45 W Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky grafické karty NVIDIA Quadro na prácu

Všetko, čo potrebujete vedieť o grafických kartách GeForce RTX, zistíte v našom článku.


Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Používám svůj PC pro střih videa a postprodukci. Hry nehraju. Rád bych PC upgradoval, protože při náročnějších operací u postprodukce videa PC přestává stíhat, nemluvě o 4K a 3D. Nejslabší článek bude asi grafická karta že? Díval jsem se po novějších a u řady Quadro máte napsáno, že je určena grafickým, architektonickým a filmovým studiím pro profesionální zpracování videa a 3D grafiky. Například tato pod kterou dotaz píšu (Fujitsu NVIDIA Quadro K620 2GB) stojí 4 235,-. Když se podívám na herní grafické karty, tak (SAPPHIRE PULSE Radeon RX 550 4G OC) má paměť 4 GB a stojí o 1200,- míň. Můžete mi vysvětlit proč koupit tu a ne tu? Díky. PC: Intel(R) Core(TM) i5-2500 CPU @ 3.30GHz Ram: 8 gb Deska: Asus P8H67-M PRO Graf: AMD SAPPHIRE HD 6670 1 GB

Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o radu ohledně výběru grafické karty pro střih videa v rozlišení 4K. Parametry počítače jsou CPU i7 6700, RAM 16GB, Disk SSD. Cena by měla být max. do 5.000 Kč. Díval jsem se na NVIDIA Quadro K420 a NVIDIA Quadro K620. Za radu Vám předem děkuji.

Diskusia a poradňa k Fujitsu NVIDIA Quadro K620 2GB
Príslušenstvo pre Fujitsu NVIDIA Quadro K620 2GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fujitsu NVIDIA Quadro K620 2GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fujitsu NVIDIA Quadro K620 2GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fujitsu NVIDIA Quadro K620 2GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fujitsu NVIDIA Quadro K620 2 gigabájt.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií