P&G MS v hokeji_CZ

G21 BBQ small

Zobraziť katalóg
G21 BBQ small
4,8 17 hodnotení
Gril rozmery grilu
Kód:  AV007a Produktové číslo:  GA-1059-G

G21 BBQ small

G21 je prestížna nemecká značka tých najlepších grilov, ktoré si na svojej záhrade či verande môžete predstaviť. V posledných rokoch si získava pevné a stále miesto tiež v českých lesoch a hájoch.

Gril G21 BBQ predstavuje splnený sen každého milovníka grilovania. Mobilný gril je vybavený hneď dvojicou kúrenísk a grilovacích plôch. Môžete teda pripravovať jednotlivé pokrmy v rozdielnej intenzite žiaru. Gril si poradí s drevom, dreveným uhlím i briketami. Samotný gril je vyrobený zo silného oceľového plechu dostatočnej hrúbky. Samozrejmosťou je ošetrenie povrchu čiernou ohňovzdornou farbou, ktorá ponúkne nielen dlhú trvanlivosť grilu, ale aj zdravotnú neškodnosť pripravovaných pokrmov.

Pokročilí kuchári ocenia integrovaný teplomer, ktorý zabezpečí vždy dokonalé prepečenia mäsa, zeleniny i ďalších potravín. Veľmi dôležitou vlastnosťou je tiež možnosť regulácie prúdenia vzduchu na ohnisku. Oceníte tiež odkladaciu plochu.

Vo výbave grilu G21 však nechýba ani udiareň s možnosťou prípravy ako studeným, tak teplým dymom. Vďaka unikátnej konštrukcii údiarne v nej dokonca pripravíte tiež chleba alebo upečiete dnes toľko obľúbenú pizzu. Dymovod so vstavaným krytom slúži ako prívera vzduchu, ale uplatní sa aj pri ochrane grilu pred dažďom.

Možnosti použitia:
Grilovanie
Údenie studeným aj teplým dymom
Doúdenie
Pečenie
Varenie a ohrievanie
Udržiavanie teploty

Rozmery:
116 x 63 x 112 cm

Hmotnosť:
20 kg

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den jaká je kvalita grilu např ( koroze a propálení materiálu)

Je součástí balení také obal na gril?

Dobrý den, je možné u Vás zakoupit obal na gril? V nabídce jej nevidím, tak se ptám takhle. Děkuji

Dobry den , Gril strašně kouri a to nejen z komina ,můžete me poradit. Co s tim. Dekuji Anyalai

Diskusia a poradňa k G21 BBQ small
Príslušenstvo pre G21 BBQ small
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si G21 BBQ small.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií