AD homeoffice Aplikace

Gallet ASP 120 Vernon

Zobraziť katalóg
Gallet ASP 120 Vernon
4,2 43 hodnotení
Bezvreckový vysávač – príkon 1000W, HEPA filter, nádoba 1l, hlučnosť 82dB, kovová teleskopická trubica, univerzálna podlahová hubica, vankúšová a štrbinová hubica
Kód:  GALVB003 Produktové číslo:  8592417046075

Gallet ASP 120 Vernon

Značka Galet prináša na trh kvalitný rovnomenný vysávač Gallet ASP 120 Vernon. V tomto produkte sa výborne podarilo skĺbiť prijateľnú cenu s vysokou kvalitou prevedenia produktu. Nie je to iba vysávač, ale je to váš domáci pomocník, ktorého si čoskoro obľúbite natoľko, že aj obyčajné nudné upratovanie vášho domova, kancelárie či chaty, sa stane zábavnou činnosťou. Technológia, ktorá je skĺbená v tomto prístroji vám nielen ušetrí čas, ale dokonca zlepší náladu jednoduchosťou upratovania.

Kľúčové vlastnosti

  • Eco motor ušetrí vašu peňaženku
  • Zabudovaná nádoba na prach - 1 liter
  • Aktívny HEPA filter
  • Akčný rádius 8 metrov
  • Jednoduchá mobilita zariadenia
  • Dokonalý domáci pomocník pre každého
  • Energetická trieda C

Upratovací dravec

Eco motor s príkonom 1 000 W zaistí dostatočný výkon na to, aby bola povysávaná aj tá najmenšia smietka na podlahe miestnosti. HEPA filter zaistí, že vo vzduchu ktorý prúdi z produktu von, nebudú nepríjemné baktérie. Vďaka tomu vytvorí vhodné prostredie pre alergikov aj vašich domácich miláčikov. Produkt tak bude šetrnejší k životnému prostrediu aj osobám, ktoré sa v miestnosti po upratovaní budú zdržiavať. Zabudovaná nádoba s objemom 1 liter funguje úplne rovnako ako vrecká na prach. Avšak musíme podotknúť výhody, ktoré plynú z nepoužitia papierových vreciek. Nádoba sa veľmi dobre udržuje čistá, a samozrejme šetríme prírodu, pretože nemusíme nakupovať ďalšie a ďalšie vrecká. Akčný rádius zariadenia je celých 8 metrov. Sacia hubica prístroja je spracovaná tak, aby mohla byť použitá aj na zle prístupných miestach.

Súčasťou balenia je univerzálna podlahová hubica s vysokou kefou, ktorá je vynikajúca na vysávanie kobercov aj hladkých povrchov. Štrbinová hubica, ktorá zabezpečí jednoduchý prístup takmer kamkoľvek. Kefka s jemnými štetinami na údržbu nábytku ktorý potrebuje šetrné zaobchádzanie. V neposlednom rade tiež kovová teleskopická trubica, ktorá vám dovolí jednoduché nastavenie výšky.

Celý produkt je veľmi ľahké čistiť, HEPA filter aj zabudovaná nádoba na prach sa veľmi ľahko udržuje a udrží tak vašu domácnosť bez baktérií. Pomocou mechanického regulátora je možné pohodlne nastaviť optimálny sací výkon podľa vysávaného povrchu. Jednoduché zostavenie, nízka hmotnosť výrobku a otočné predné koliesko o 360 stupňov, zabezpečia jednoduchú mobilitu zariadenia. Samozrejmosťou je aj jednoduché nastavenie dĺžky kábla. Hlučnosť len 82 db zabezpečuje pomerne tichý chod.

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
8 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
8 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
1 000 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
82 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
24 cm Hotovo!
Výška
28 cm Hotovo!
Hĺbka
36 cm Hotovo!
Hmotnosť
5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Prosim kde sezenu novy filtr do vysavace? Jedna se mi o ten valcovy co je v te pruhledne nadobe.dekuji

Dobrý den, ráda bych se zeptala jaký má tento vysavač sací výkon. Děkuji Panevová

Kde se dá zakoupit náhradní hepa filtr?

Kde se dá zakoupit náhradní hepa filtr?

Diskusia a poradňa k Gallet ASP 120 Vernon
Príslušenstvo pre Gallet ASP 120 Vernon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gallet ASP 120 Vernon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gallet ASP 120 Vernon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gallet ASP 120 Vernon. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gallet ASP 120 Vernon.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií