Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Gallet BOU 726 Mialet

Zobraziť katalóg
Gallet BOU 726 Mialet
4,6 155 hodnotení
Rýchlovarná kanvica objem: 1.6l, príkon: 2200W, materiál: nerez, ukazovateľ vodnej hladiny, kontrolka prevádzky, skrytá špirála, filter, otočná základňa, automatické vypnutie, ochrana pred prehriatím a ochrana pred chodom naprázdno, typ filtra: vyberateľný, strieborná
Kód:  GALRK007 Produktové číslo:  GALBOU726

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Gallet BOU 726 Mialet

Rýchlovarná nerezová kanvica Gallet je vyrobená v elegantnom štvorcovom tvare, ktorý  na prvý pohľad zaujme svojim netradičným vzhľadom. Pre lepšiu prehľadnosť naplnenia vodou vás informuje obojstranný vodoznak. Príkon 2200 W dokáže veľmi rýchlo uvariť až 1,7 l vody. Určite oceníte ľahko vyberateľný umývateľný filter, ktorý zamedzuje tvorbe vodného kameňa. Na jednoduché čistenie dna má kanvica skryté zabudované teleso a nerezové dno. Zaoblené tvary zase uľahčia povrchovú údržbu. Zaiste tiež oceníte otváranie veka kanvice, ktoré je zabudované priamo v rukoväti. Po stlačení tlačidla sa veko ľahko a jednoducho otvorí na pohodlné naplnenie vodou.

Bezpečnosť prevádzky je zabezpečená automatickým vypínaním pri dosiahnutí bodu varu, ochranou proti chodu naprázdno a prehriatím. Na jednoduché prenášanie a skladovanie má kanvica priestor na uloženie prívodného kábla, ktorý neprekáža a zaberie menej miesta. Vnútorné podsvietenie kanvice vás zase upozorní na zapnutý stav.

Hlavné prednosti:

  • Automatické vypínanie pri dosiahnutí bodu varu
  • Dvojnásobný bezpečnostný systém
  • Skryté výhrevné teleso
  • Nerezové dno
  • Stredový konektor 360 ° na ľahké umiestnenie kanvica na podstavec
  • Štýlové vnútorné podsvietenie na signalizáciu zapnutého stavu kanvice
  • Obojstranný vodoznak
  • Ľahko vyberateľné a umývateľné filtračné sitko proti usadeninám vodného kameňa
  • Jednoduché otváranie veka pomocou tlačidla v držadle
  • Priestor v podstavci na uskladnenie napájacieho kábla umožňujúci nastavenie jeho dĺžky podľa vašej potreby
  • Jednoduchá povrchová údržba vďaka oblým tvarom
  • Príkon: 2200 W
  • Objem: 1,7 l

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Konvice mi dnes přišla,ale dno totálně rozbité,ihned jsem ji odeslal zpět.Na Alze jsem nakupoval poprvé,ale tohle se mi u žádného obchodu ještě nestalo,nebylo to přepravou kupoval jsem ještě kameru do auta a jiné drobnosti a ty byly v balíku v pořádku.Jsem zvědav,jak to ALza rychle vyřeší,docela mě to odradilo od dalších nákupů.Jen starosti a peníze zatím asi v nedohlednu

Diskusia a poradňa k Gallet BOU 726 Mialet
Príslušenstvo pre Gallet BOU 726 Mialet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gallet BOU 726 Mialet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gallet BOU 726 Mialet. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gallet BOU 726 Mialet. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gallet BOU 726 Mialet.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií