Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Veľká detská kniha Galt - Tedyho deň

Zobraziť katalóg
Veľká detská kniha Galt - Tedyho deň
Kniha pre deti vhodná pre dievčatá aj chlapcov, vhodné od narodenia
Kód:  HRAjd0363 Produktové číslo:  5011979579645
Veľká detská kniha Galt - Tedyho deň Predaj skončil

Veľká detská kniha Galt - Tedyho deň

Zháňate prvú knižku pre vaše bábätko? Kúpte mu Veľkú detskú knižku Galt Tedyho deň. Táto knižka je vyrobená z látky, je teda vhodná aj pre tie najmenšie deti. Nehrozí žiadne porezanie o papiere. Navyše malé deti skúmajú veci tiež pusou. Knižku môžete kedykoľvek vyprať a bude zase ako nová. Knižka Galt zaujme deti na prvý pohľad svojou farebnosťou. Je mäkká na dotyk, môžu s ňou pokojne zaspávať ako s vankúšikom.

Kľúčové vlastnosti Veľkej detskej knihy Galt - Tedyho deň

  • Kniha Galt je vyrobená z tkaniny
  • Mäkká, príjemná do ruky
  • 8 stránok dobrodružstva
  • Vhodné pre mladšie deti

Čo nájdete v knihe Galt

Kniha Galt pozostáva z 8 strán s jednotlivými obrázkami. Podľa obrázkov môžete rozprávať príbeh o králíkovi, ako strávil svoj deň a konečne šiel do postele. Môže to byť dobrá pomoc pre uspávanie deti. Kniha môže byť použitá na precvičovanie farieb alebo čísel s väčšími deťmi pomocou bodiek alebo mrkvy na závesoch. Túto knihu si určite deti zamilujú ako pre čítanie, tak pre spanie. Môžu ju použiť ako plyšáka alebo vankúš, aby sa v noci pritúlili. 

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
narodenia Hotovo!
Jazyk
Česky Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
narodenia Hotovo!

Jazyk

Jazyk
Česky Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Veľká detská kniha Galt - Tedyho deň
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Galt Velká dětská knížka – Tedyho den. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Galt Großes Baby Buch - Teddys Tag. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Galt Großes Baby Buch - Teddys Tag. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Galt Nagy gyerekkönyv - Tedyho nap.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií