Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

A4tech Bloody RT5 Warrior core 2

Zobraziť katalóg
A4tech Bloody RT5 Warrior core 2
4,5 32 hodnotení
Myš – bezdrôtová, optická, odozva 0,2ms, 4000DPI, 9 tlačidiel, vhodná pre pravákov, veľkosť L, čierna, požívateľské profily
Kód:  ME445d Produktové číslo:  RT5 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

A4tech Bloody RT5 Warrior core 2

myš a4tech

Presná streľba

Nemusíte sa ani báť, že bezdrôtové pripojenie naruší prenos. Zabudovaná Li-Ion batéria s indikátorom a 5 exkluzívnych, patentovaných technológií s vami udrží akékoľvek tempo. Vhod vám príde inovatívna 16 stupňová kalibrácia a režim ostreľovačov, kde si upravíte citlivosť tak, aby ste na diaľku trafili rýchlo a presne. S rastúcimi skúsenosťami s paľbou na veľkú vzdialenosť pridáte citlivosť, takže dokážete zabíjať ešte rýchlejšie.

myš a4tech

Vlastné makrá

Samozrejme existuje možnosť uploadovania makra do integrovanej pamäte (160 kB), a tak vám budú fungovať aj na inom počítači, kde ich postačí len pripojiť a všetky vaše nastavené funkcie budú dostupné. Nastavovacia aplikácia má nezvyčajne podrobné možnosti, čím dovolí z myši vyťažiť čo najviac. Ďalšie možnosti je možné dokúpiť v balíku Core 3 alebo Core 4 napríklad pre veľmi zložité herné makrá, minimalizáciu spätného rázu, ďalšie sniper režimy a iné vychytávky.

myš a4tech

Pohodlné držanie

Ergonomické spracovanie texturovaného tela s gumovými prvkami vám zaistí pevné uchopenie a komfort aj pri niekoľkohodinovej žúrke. Výhodou sú aj plôšky Metal X'Glide Armor Boot na spodnej časti pre ľahký sklz po podložke. Tie sa nielenže neopotrebovávajú, ale aj svojim hladkým povrchom stále udržujú rovnakú vzdialenosť šošovky od povrchu a tým zvyšujú jej presnosť. S myšou Bloody RT5 Warrior skrátka neminiete.

myš a4tech

Doplňujúce informácie:

Kompatabilita:
Windows XP/Vista/7/8/8.1

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,8 cm Hotovo!
Výška
4 cm Hotovo!
Hĺbka
12 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,11 kg Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bezdrôtový USB prijímač Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
4 000 DPI Hotovo!
Doba odozvy
0,2 ms Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím je myš kompatibilní s Windows 10? Díky

Dobrý den, dá se dokoupit náhradní kabel?

dobry den, k dotazu vys: bez upgradu nefunguje tlacitko oznacene 3 a 4, je to tak? A pak ta makra. Jiank by to nemelo mit na nic vliv nemuzu se tady docist, jak je to s vydrzi...kolik hodin prosim? A jak dlouho se nabiji? Dekuji predem

Já jsem slyšešel že na tuto je třeba koupit placený software aby fungovaly všechny herní módy. Je to pravda? Po případě kolik stojí?

Diskusia a poradňa k A4tech Bloody RT5 Warrior core 2
Príslušenstvo pre A4tech Bloody RT5 Warrior core 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si A4tech Bloody RT5 Warrior core 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte A4tech Bloody RT5 Warrior Core 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte A4tech Bloody RT5 Warrior Core 2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: A4tech Bloody RT5 Warrior Core 2.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií