Rapture Rapture

A4tech Bloody Terminator TL5 Core 2

Zobraziť katalóg
A4tech Bloody Terminator TL5 Core 2
4,5 10 hodnotení
Herná myš drôtová, laserová, odozva 0.98ms, 8200DPI, 9 tlačidiel, jednofarebné, vhodná pre pravákov, veľkosť M, USB, dĺžka kábla 1.8m, čierna, požívateľské profily
Kód:  ME409r0 Produktové číslo:  TL5 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

A4tech Bloody Terminator TL5 Core 2

 

Laserová myš A4tech Bloody Terminator TL6 ponúka hráčom všetko, čo potrebujú pri zápolení. Celkom ponúka deväť programovateľných tlačidiel a precízne koliesko. Ľavé hlavné tlačidlo podporuje štyri rôzne nastavenia streľby po jednom stlačení:

 

  • 1 – jeden výstrel (červeno podsvietené koliesko)
  • N – niekoľkonásobný výstrel (N je programovateľné – zelené koliesko)
  • 3 – 3× výstrel (žlto podsvietené koliesko)
  • 4 – 4× výstrel (modro podsvietené koliesko)

Vysoká odolnosť

Ľavé a pravé tlačidlo myši je opatrené pogumovaním, aby vám umožnilo istejší úchop a lepšiu ovládateľnosť. Hlavné tlačidlá navyše využívajú prepínače Omron, ktoré poskytujú takmer neprekonateľnú životnosť 20 miliónov stlačení. To všetko s exkluzívnymi kovovými klznými plochami pre maximálne rýchly pohyb po podložke a dlhú životnosť bez ošúchania.

Maximálna prispôsobiteľnosť

Rozlíšenie myši si môžete prispôsobiť v piatich krokoch od 100 dpi až po extrémnych 8200 dpi. Zabudovaných 160 kb pamäte vám umožní uložiť až 5 000 príkazových riadkov priamo do pamäti myši a nezaťažovať sa opakovaným nastavovaním na rôznych počítačoch. K dispozícii je 16-stupňová kalibrácia rozsahu a rýchlosti zameriavania v hre a bez použitia ovládačov, vďaka ktorej budete vždy dokonale presným ostreľovačom. Myš navyše podporuje rýchlosť odosielania dát 1000 Hz (1 ms), vďaka čomu máte zaistené, že akékoľvek vaše dáta budú odovzdané bez omeškania. Na ďalšie dôležité nastavenia potom poslúži softvér Core 2.

Podporované OS:
XP/Vista/7/8/8.1

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,8 cm Hotovo!
Výška
3,8 cm Hotovo!
Hĺbka
11,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
146 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
8 200 DPI Hotovo!
Doba odozvy
0,98 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Jednofarebné Hotovo!
Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

kdy bude k dispozici?

Vhodná pre ľavákov znamená že ak myš používa ľavák tak má tlačítka na palec po pravej strane ? Ak nemá, môžete mi poradiť nejakú kvalitnú myš ktorá bude na kábel vo veľkosti S alebo M a má aspoň 5 tlačidiel, prípadne aj viac ( z ktorých dve tlačidlá budú na palec ) s cenou do 70 €. Ďakujem za pomoc.

Diskusia a poradňa k A4tech Bloody Terminator TL5 Core 2
Príslušenstvo pre A4tech Bloody Terminator TL5 Core 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si A4tech Bloody Terminator TL5 Core 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte A4tech Bloody Terminator Core 2 TL5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte A4tech Bloody Terminator Core 2 TL5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: A4tech Bloody Terminator TL5 Core 2.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií