Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

A4tech Bloody V5 Core 2 kovové pojazdy

Zobraziť katalóg
A4tech Bloody V5 Core 2 kovové pojazdy
4,5 10 hodnotení
Herná myš optická, rozlíšenie až 3200dpi, 160kb pamäť pre uloženie makier, odozva 1ms, 3 režimy streľby, 6 módov pre sniperov, metalické podložky, 8 programovateľných tlačidiel, 16-stupňová kalibrácia, USB
Kód:  ME409v5b Produktové číslo:  V5M Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

A4tech Bloody V5 Core 2 kovové pojazdy

A4tech Bloody V5 HoleLESS Core 2

Vždy presná. Minimálne oneskorenie.

Pokroková technológia A4tech HoleLESS je zárukou dosiahnutia presného pohybu na akomkoľvek povrchu. Použitý snímač s rozlíšením až 3200 dpi dodá k presnému pohybu aj výnimočnú rýchlosť pohybu. Dokonalé pre každý herný žáner.

Taká akú potrebujete.

Myš ponúka vďaka pokročilému softvéru tri praktické režimy streľby a je vybavená 7 programovateľnými tlačidlami doplnenými komfortným nahrávaním vašich makier do integrovanej pamäte. Vaše makrá a nastavenia sú stále s vami.

Odolná a pohodlná

Povrch hornej časti myši je tvorený pogumovaným plastom s perfektnou ergonómiou a celá myš je postavená na kovových koľajničkách. Celkovo má myš veľmi pevnú konštrukciu vrátane látkou vystuženého kábla a zabezpečí, že sa vám bude dobre držať aj po hodinách používania. Softvér Core (Bloody 5) si môžete stiahnuť zadarmo z webových stránok výrobcu tu.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,4 cm Hotovo!
Výška
3,9 cm Hotovo!
Hĺbka
12,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
155 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
3 200 DPI Hotovo!
Doba odozvy
0,98 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Jednofarebné Hotovo!
Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, zajímalo by mě zda jde podsvícení myši úplně vypnout (potřebuji do práce) a jaká je hlasitost tlačítek při kliku? Děkuji

Diskusia a poradňa k A4tech Bloody V5 Core 2 kovové pojazdy
Príslušenstvo pre A4tech Bloody V5 Core 2 kovové pojazdy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si A4tech Bloody V5 Core 2 kovové pojezdy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte A4tech Bloody V5 Core 2 Metallunterbau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte A4tech Bloody V5 Core 2 Metallunterbau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: A4Tech Bloody V5 Core 2 Gaming egér.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií