Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Rapture

Acer Revo Build M2-601

Zobraziť katalóg
Acer Revo Build M2-601
Počítač - Intel Core i3 6100U Skylake, RAM 4GB DDR4, Intel HD Graphics 520, HDD 1TB, WiFi 802.11bgn, HDMI, DisplayPort, čítačka kariet, USB 3.0, Windows 10 Home (M2-601_VCI36100U_65W)
Kód:  TC074b1f6y Produktové číslo:  DT.B3BEC.004

Acer Revo Build M2-601

Novodobé stavebné bloky

Stavba vlastného počítača sa stala hračkou. Jednoducho si zaobstaráte moduly Revo Build, aké potrebujete a položíte ich na svoju skriňu ako stavebné kamene. Základňa je plnohodnotným minipočítačom, ale môžete k nej pridať moduly, ako je napríklad ľahko a za chodu pripojiteľný pevný disk alebo powerbanka, ktorá môže či už cez kábel alebo bezdrôtovo nabíjať vaše mobilné zariadenie.

vypnuté
Dokonale malá základňa

Dokonale malá základňa

Táto základňa je malým (objem 1 liter), ale plne funkčným počítačom, ktorý na pracovnom stole zaberá plochu s rozmermi iba 135 × 135 mm. V prípade, že budete chcieť rozšíriť jeho funkcionalitu alebo zvýšiť výkon, jednoducho si zaobstaráte moduly, aké budete chcieť a položíte jeden na druhý.

vypnuté
magneticky pripevnené

Magneticky pripevnené

Skladanie ďalších blokov na seba je veľmi jednoduché a všetky spoločne potom tvoria pevnú a súdržnú vežu. Dokonale kalibrované magnety sa starajú o to, aby od seba nebolo možné moduly odpojiť až príliš ľahko.

vypnuté
Kúzlo bezdrôtového nabíjania

Kúzlo bezdrôtového nabíjania

Ak máte zariadenie, ktoré podporuje technológiu bezdrôtového nabíjania, môžete si zaobstarať modul bezdrôtovej powerbanky a jednoducho ho zasadiť na vrchnú časť svojej veže. Teraz stačí na tento modul vaše zariadenie položiť a zdvihnúť ho, keď bude nabité.

vypnuté
Blok s grafickou kartou

Blok s grafickou kartou

Užívajte si výnimočnú domácu zábavu s realistickým obrazom vďaka grafike Intel HD. Ak si chcete vychutnať zábavu na maximum, môžete si zaobstarať voliteľný grafický blok, ktorý je osadený grafickým čipom AMD Radeon R5 pre ohromujúce vizuálne efekty. Západka na pravej strane bráni náhodnému odpojeniu bloku a prispieva k celistvosti počítača.

vypnuté
Audio blok s lepším zvukom

Audio blok s lepším zvukom

Voliteľný audio blok Acer obsahuje 2 mikrofóny a dvojicu 2W reproduktorov pre zvukový zážitok, ktorý vás vtiahne do deja. Dvojica digitálnych mikrofónov je optimalizovaná pre hlasové ovládanie asistentky Cortana. Aby ste si mohli audio funkcie vychutnávať aj inde, môžete dokonca modul pripojiť pomocou USB kábla aj k inému počítaču.

vypnuté
Až 8TB veľké úložiska

Až 8TB veľké úložisko

Tak isto ako základňa, aj voliteľné moduly prenosných diskov môžu mať kapacitu až 2 TB, pričom ich na základňu môžete umiestniť tri. Celkom teda môžete dosiahnuť  monštruóznu kombinovanú kapacitu 8 TB. Tieto moduly je možné prostredníctvom USB kábla pripojiť k ľubovoľnému počítaču, takže stačí len niektorý z nich oddeliť, aby ste si mohli vziať svoje dáta so sebou.

vypnuté
cloudové služba

Cloudová služba

Zostavte si svoj vlastný cloud, ktorý pobeží vo všetkých vašich zariadeniach, a napriek tomu ponúkne nekompromisné zabezpečenie a súkromie. To znamená, že kapacita úložiska vášho cloudu môže byť tak veľká, ako budete chcieť a váš počítač sa stane vaším osobným multimediálnym centrom. S BYOC je váš digitálny život synchronizovaný bezdrôtovo a zároveň naprieč celým vaším ekosystémom zariadení, bez ohľadu na pripojenie k sieti, operačný systém alebo značku zariadení.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i3 Hotovo!
Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!
Typ zostavy
Mini PC Hotovo!
Model procesora
Intel Core i3 6100U Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Home Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Mini PC Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i3 Hotovo!
Model procesora
Intel Core i3 6100U Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Cache procesora
3 MB Hotovo!
Max TDP
15 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 520 Hotovo!

Základná doska

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Sloty pre prídavné karty
PCI Express x16 Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11ac Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!
Veľkosť skrine
Desktop Hotovo!

Zdroj

Zdroj
65 W Hotovo!

Výstupy

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
3 × Hotovo!
Grafické
HDMI, DisplayPort Hotovo!
Ďalšie
LAN, zvukový výstup (line out) Hotovo!

Skrinka

Šírka
135 mm Hotovo!
Výška
56 mm Hotovo!
Hĺbka
135 mm Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Acer sa zameriava na vývoj a predaj svojich značkových produktov v oblasti informačných technológií. Acer ponúka svoje produkty v Európe, na Strednom východe, v Afrike, Amerike, Ázii, Tichomorí, Číne a na Taiwane. Spoločnosť bola založená v roku 1976 a medzi historické míľniky spoločnosti patrí prevzatie IT divízie americkej spoločnosti Texas Insrumets (1997), alebo prevzatia spoločností Gateway a Packardbell (2008). Acer Group patrí medzi štyroch najväčších producentov osobných počítačov a globálne zamestnáva viac ako 7 400 zamestnancov. Súčasnou úspešnou misiou spoločnosti Acer je snaha prelomiť bariéry medzi ľuďmi a technikou.

Poznámka:
» Všetky počítače s Windows 10
» Všetky Domáce PC a Multimediálne PC
» Všetky HTPC, Android PC, Raspberry Pi, Mini PC s Windows a Mini PC k TV
  • Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme.
  • Pokiaľ nieje uvedené inak, zostava je dodávaná s českou lokalizáciou.
» Všetky Počítačové zostavy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se k tomuto pc připojit zvukové bedýnky, které mají audio kabel? Děkuji

Dobrý deň, chcel by som nahlásiť chybu. V popise píšete, že tento miniPC má RAM 4 GB DDR3 a v paramteroch píšete, že má 4 GB DDR4 RAM. Ktorá z týchto informácii je pravdivejšia. Ďakujem za porozumenie.

Dobrý den, jak mohu upgradovat paměť ram, děkuji.

Dobrý den, k nejlevnějšímu modelu je dodáván multimediální ovladač, u tohoto není uveden. Je součástí balení? Bez něj totiž zařízení trochu postrádá smysl...

Diskusia a poradňa k Acer Revo Build M2-601
Príslušenstvo pre Acer Revo Build M2-601 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Acer Revo Build M2-601.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií