Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI

Zobraziť katalóg
ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI
4,5 4 hodnotení
Základná doska AMD X570, socket AMD AM4, PCI Express 4.0, 3× PCIe x16, 4× DDR4 5100MHz (OC), 6× SATA III, 3× M.2, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Thunderbolt 4, RJ-45 (LAN) 10Gbps, RJ-45 (LAN) 2,5Gbps, Bluetooth, HDMI, 8ch zvuková karta, formát ATX
Kód:  ACx570spacw Produktové číslo:  90MB18Z0-M0EAY0 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI

Základná doska ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI Screen

Základná doska značky ASUS je postavená na čipsete AMD X570 a na uloženie CPU slúži socket AMD AM4. Úplným štandardom je určite zvuková karta, ktorá skvele zvládne 8 kanálov. U základnej dosky pre vás bude pripravený tiež modul na pripojenie k sieti s príjemnou možnosťou pripojenia cez WiFi. Na primontovanie dosky je nutné si zadovážiť skriňu kategórie ATX. Zaraďuje sa do kategórie rozmerných dosiek pre veľmi výkonné zostavy, ktoré sú osadené väčším množstvom kariet.

Základné funkcie základnej dosky ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI

  • Ponúkne socket AMD AM4 s čipsetom AMD X570
  • Typizovaný formát ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI: ATX
  • Zabudovaná zvuková karta na 8 kanálov
  • Je vytvorená na prácu s RAM typu DDR4 vo vyhotovení DIMM
  • Základná doska ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI je osadená chladičmi mosfetov
Základná doska ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI Možnosti pripojenia (porty)
Základná doska ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI Bočný pohľad

Konektivita základnej dosky ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI

Pre dôležitú operačnú pamäť má základná doska ASUS k dispozícii 4 sloty. Do úvahy pripadajú pamäte vo vyhotovení tzv. DIMM a typu DDR4. Táto doska podporuje moduly s frekvenciou až do 5100 MHz.

ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI a vybavenosť konektormi

Základná doska bude bez problémov napájať 3 grafické karty prostredníctvom slotov PCI Express 16x. Do interného rozhrania patrí konektor M.2 v počte 3 ks.

Základná doska ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI Bočný pohľad

Parametre a špecifikácia

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD X570 Hotovo!
Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD X570 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
ATX Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
5 100 MHz Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
Chladiče mosfetov Hotovo!
Typ zvukovej karty
Realtek S1220A Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 10Gbps, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, DisplayPort IN, Thunderbolt 4 Hotovo!
Interný
ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 2 header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
» Všetky základné dosky ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na této desce, se na portu Thunderbolt 4 neidentifikuje disk - Samsung Portable SSD X5 500GB Thunderbolt 3. Prosím o radu.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, za asi jak dlouho by tato deska mohla být opět dostupná. Předem děkuji.

deska má konektor USB G3,2 GEN2 interní na desce, ale nemohu nikde najít jakýkoliv propojovací kabel nikde

dotaz tam nejsou plnohodnotné všechny PCIe 4.0 na GPU ? podle fotek i u aušusu je ten druhý slot jen do poloviny tak by mě zajímalo kde vzaly tu cenu

Dobrý deň, na stránke výrobcu je uvedený zadarmo AdobeCC na 3 mesiace k ProArt a Pro WS produktom. To má na starosti Alza (priložený kód, etc.), alebo ako to funguje? Ďakujem.

Dobrý den, je možné na tuto desku osadit tuto zvukovou kartu jakoukoliv jinou interní? https://www.alza.cz/creative-sound-blaster-ae-9-d5706048.htm Děkuji

Diskusia a poradňa k ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI
Príslušenstvo pre ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI Mainboard. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI Mainboard. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií