Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS ROG STRIX 550W GOLD

Zobraziť katalóg
ASUS ROG STRIX 550W GOLD
3,0 2 hodnotení
PC zdroj 550W, ATX, 80 PLUS Gold, 2 ks PCIe (8-pin/6+2-pin), 8 × SATA, odpojiteľné káble, aktivny PFC, tepelná regulácia otáčok, sieťový vypínač a zero RPM mode, 135 mm ventilátor, Plne modulárny, hĺbka 160 mm
Pridať do zoznamu
Záruka 120 mesiacov Kód:  ACzs550g Produktové číslo:  90YE00A2-B0NA00 Stránky výrobcu
ASUS ROG STRIX 550W GOLD 116,90 € Momentálne nedostupné

ASUS ROG STRIX 550W GOLD

Počítačový zdroj ASUS ROG STRIX

Prémiový počítačový zdroj ASUS ROG STRIX 550 W Gold s modulárnou kabelážou

Doprajte si maximálnu možnú kvalitu a vybavte svoje nabúchané herné delo aj poriadnym zdrojom. ASUS ROG STRIX 550 W Gold s výkonom 550 W sa postará o napájanie tých najvýkonnejších grafík a CPU. Pod kapotou je ukrytý napájací zdroj s nízkym RDS (on) MOSFET a prvotriedne japonské kondenzátory. Výsledkom je neuveriteľne tichý a efektívny zdroj energie s rezervami na zvládnutie aj tých najintenzívnejších herných scenárov.

Počítačový zdroj ASUS ROG STRIX

ASUS ROG STRIX 550 W Gold sa pýši agresívnym dizajnom

Vnútornému návrhu zdroja ASUS ROG STRIX 550 W Gold dominujú veľké pasívne ROG chladiče, ktoré majú dvakrát väčší objem ako modely tradičnej konštrukcie. To vedie k výrazne nižším teplotám vnútri. Súčasne má tak zdroj ASUS ROG STRIX 550 W Gold dlhšiu životnosť.

Počítačový zdroj ASUS ROG STRIX

Herný zdroj s certifikáciou 80 PLUS Gold

Špičkové japonské kondenzátory zabezpečujú efektívnu prevádzku a pomohli zdroju ASUS ROG STRIX 550 W Gold k získaniu certifikácie 80 PLUS Gold. Zvýšená účinnosť tiež vedie k zníženiu tepla, zníženiu hluku a zvýšeniu spoľahlivosti.

Počítačový zdroj ASUS ROG STRIX

ASUS ROG STRIX 550 W Gold využíva modulárnu kabeláž

Všetka kabeláž počítačového zdroja ASUS ROG STRIX 550 W Gold je odpojiteľná. Vďaka tomu máte úplnú kontrolu nad tým, ktorý kábel práve do základnej dosky, alebo ďalších komponentov zapojíte. Lepšie tak dosiahnete ideálny airflow.

Počítačový zdroj ASUS ROG STRIX

ASUS ROG STRIX 550 W Gold má tichý chod

Integrovaná riadiaca jednotka zdroja ASUS ROG STRIX 550 W GOLD zastaví 135 mm ventilátor, ak je TDP nižší ako 40 %. To znamená, že väčšinu času bude prevádzka zdroja úplne bezhlučná. Akonáhle výkon vyskočí nad 40 % TDP, tak sa tichý ventilátor opäť automaticky rozbehne.

ASUS ROG STRIX 550 W

Kľúčové vlastnosti zdroja ASUS ROG STRIX 550 W Gold

  • Prémiový zdroj určený pre herné PC
  • Mimoriadne kvalitné vyhotovenie dovoľuje do 40 % zaťaženia úplne pasívnu prevádzku
  • Certifikácia 80 PLUS Gold
  • ASUS ROG STRIX 550 W Gold má úplne modulárnu kabeláž

  • Potrebný výkon zdroja je odvodený od toho, aké komponenty k nemu budú pripojené. Potrebný príkon pre jednotlivé komponenty nájdete v ich popise.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Výkon
550 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!
Modulárnosť
Plne Hotovo!
Výbava a funkcie
Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač, Zero RPM mode Hotovo!
Typ ochrany
Prepäťová ochrana (OVP), Nadprúdová ochrana (OCP), Ochrana proti preťaženiu (OPP), Ochrana proti skratu (SCP), Ochrana proti prehriatiu (OTP) Hotovo!

Výkon a formát

Výkon
550 W Hotovo!
Formát
ATX Hotovo!
Modulárnosť
Plne Hotovo!

Výbava

Výbava a funkcie
Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač, Zero RPM mode Hotovo!
Typ ochrany
Prepäťová ochrana (OVP), Nadprúdová ochrana (OCP), Ochrana proti preťaženiu (OPP), Ochrana proti skratu (SCP), Ochrana proti prehriatiu (OTP) Hotovo!

Účinnosť

Certifikácia
80 PLUS Gold Hotovo!

Konektory

PCI Express 8pin/6+2pin
2ks Hotovo!
Počet Serial ATA 15-pin
Hotovo!
Počet Molex HDD 4-pin
Hotovo!

Chladenie

Veľkosť ventilátora
135 mm Hotovo!

Rozmery

Šírka
150 mm (15 cm) Hotovo!
Výška
86 mm (8,6 cm) Hotovo!
Hĺbka
160 mm (16 cm) Hotovo!
Hmotnosť
1,73 kg (1 730 g) Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

sestavuju nový počítač a nevím jestli takhle to stačí nebo musím něco upravovat? a musím si koupit ještě napájecí kabel k počítači nebo už to je v balení? https://www.alza.cz/nakupni-seznamy.htm?sharelist=77676F696968677C4

Dobrý den dnes sem normálně hrál na svoji pc csgo a z ničeho nic se mi prostě vypnul celej počítač a teď nejde nastartovat když se podívám na základní desku tak tam bliká cpu nevíte co to je? Popřípadě jestli tomu nepomůže nový zdroj?

Diskusia a poradňa k ASUS ROG STRIX 550W GOLD
Príslušenstvo pre ASUS ROG STRIX 550W GOLD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG STRIX 550W GOLD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX 550W GOLD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG STRIX 550W GOLD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ROG STRIX 550W GOLD.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií