Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Rapture

CONNECT IT CKB-4040-CS čierna – CZ/SK

Zobraziť katalóg
CONNECT IT CKB-4040-CS čierna – CZ/SK
4,3 58 hodnotení
Herná klávesnica – kancelárska, drôtová, Rainbow (RNBW) farebné podsvietenie klávesov (červená, fialová, zelená, modrá) s možnosťou vypnutia, česká a slovenská lokalizácia klávesov, USB, čierna
Kód:  JD765d1 Produktové číslo:  CKB-4040-CS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT CKB-4040-CS čierna – CZ/SK

Herná klávesnica CONNECT IT CKB-4040-CS čierna – CZ/SK Screen

Herná klávesnica CONNECT IT CKB-4040-CS čierna – CZ/SK predstavuje perfektný prostriedok pre všetkých herných maniakov, ktorí chcú v akciou nabitých momentoch posunúť svoje hranie na vyššiu úroveň. Mimoriadna responzivita hernej klávesnice a tiež jej mohutné spínače vám umožnia superrýchle pohyby, takže dostanete akéhokoľvek protivníka. Ekonomické rozmery hráčskej klávesnice pritom vám nechajú dostatočný priestor na pohyby myšou.

Herná klávesnica CONNECT IT CKB-4040-CS čierna – CZ/SK Bočný pohľad

Podstatné parametre hernej klávesnice CONNECT IT CKB-4040-CS čierna – CZ/SK

  • Robustná konštrukcia hernej klávesnice zaistí, že vám vydrží naozaj dlho
  • Membránové spínače dodajú skvelý pocit pri ovládaní hernej klávesnice CONNECT IT

Mechanické spínače CONNECT IT CKB-4040-CS čierna – CZ/SK

Tento model hernej klávesnice sa od klasických odlišuje tým, že má odlišné spínače, ktoré majú vysokú odolnosť, životnosť a na ich aktiváciu stačí len trochu zatlačiť. Najmä pre hráčov počítačových hier býva výhodou to, že majú výraznú hmatovú odozvu a vysoký zdvih.

Herná klávesnica CONNECT IT CKB-4040-CS čierna – CZ/SK Zadná strana

Parametre a špecifikácia

Určenie klávesnice
Herná Hotovo!
Formát klávesnice
Štandardná – 100 % Hotovo!
Lokalizácia
Česká, Slovenská Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Česká, Slovenská Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.


» Všetky káblové herné klávesnice
» Všetky herné klávesnice s numpadom

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, klávesnice dnes dorazila, ale mezerník jde nějak ztuha. Oproti ostatním klávesám je "cítit" úplně jiná odezva po stlačení. Je toto normální ? a nebo se jedná o vadu ?. Děkuji

Dobrý den, chcel by som sa opýtať či je možné pripojiť túto klávesnicu k macu konkrétne Macbook Pro 2018

Je ta klávesnice tichá?

Dobryden, muzu nekde prosim sehnat navod k tehle klavesnici, prestala svitit a nepamatuju si, jak se to podsviceni zapinalo........diky mockrat predem

Dobrý den, klávesnici mám druhým dnem. Když vypnu počítač stále svítí. V BIOSU si můžu nastavit co chci, ale svítí stále.. tlačítko scroll lock funguje pouze při zapnutém počítači. Když klávesnici vypnu podsvícení a vypnu nebo dám úsporný režim tak se okamžitě rozsvítí při vypnutí nebo přechodu do režimu spánku a po probuzení zhasne? :D Předchozí klávesnice tyhle psí kusy nedělala. Musím ji vytahovat z USB aby mi večer nesvítíla na stole. Nejraději bych ji vrátil nebo vyměnil.

DOBRY DEN jak vysoka jsou tlačitka?

Dobrý den, má tato klávesnice anti-ghosting?

Je tato klávesnice kompatibilní s PS4? Předem děkuji za odpověď.

Zdravím, podporuje tato klávesnice multi-key rollover?

Prosím o informáciu ako sa vypína podsvietenie klávesnice - nejakým tlačidlom alebo kombináciou kláves?

123...
Diskusia a poradňa k CONNECT IT CKB-4040-CS čierna – CZ/SK
Príslušenstvo pre CONNECT IT CKB-4040-CS čierna – CZ/SK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT CKB-4040-CS černá - CZ/SK.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií