Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Defender Redragon Foxbat

Zobraziť katalóg
Defender Redragon Foxbat
4,9 10 hodnotení
Herná myš – laserová, 50 – 16400dpi, 19 tlačidiel, farebné LED podsvietenie, odnímateľné závažie, USB, kábel 1.8m
Kód:  JS280b85 Produktové číslo:  70346

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Defender Redragon Foxbat

Prvotriedna herná myš Defender Redragon Foxbat je skvelým pomocníkom pri hraní vašich najobľúbenejších hier. Na prvý pohľad vyniká štýlovým dizajnom a vynikajúcou ergonómiu pre pravákov, s ktorou vám nebude nič brániť dlhému hraniu hier. Má 19 tlačidiel, z ktorých väčšina je voľne programovateľných a nachádzajú sa na bočnej strane, tak aby bolo pri hraní možné plnohodnotne využívať aj palec. Myš disponuje veľmi výkonným laserovým senzorom (Avago 9 800) s úctyhodnou citlivosťou 16 400 DPI a veľmi krátkou dobou odozvy (1 ms). Bohatú výbavu dopĺňa tiež farebné LED podsvietenie a vymeniteľné ávažia.

Myš je vyrobená z kvalitného plastu a má teflónové podložky, s ktorými ju môžete veľmi ľahko posúvať po akomkoľvek povrchu. V neposlednom rade je myš plne kompatibilná s najnovšími operačnými systémami a pripája sa pomocou optimálne dlhého pripojovacieho kábla (1,8 m) s pozláteným konektorom USB.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový dizajn
  • Teflónové podložky pre jednoduchý posun myši
  • Výkonný laserový senzor
  • Výborná citlivosť 16 400 DPI
  • Veľmi krátka doba odozvy (1 ms)
  • 19 tlačidiel
  • Farebné LED podsvietenie
  • Vymeniteľné závažia
  • 1,8 m pripojovací kábel
  • Pozlátený konektor USB

Obsah balenia:
Herná myš Redragon Foxbat
Manuál

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
8,1 cm Hotovo!
Výška
4,3 cm Hotovo!
Hĺbka
12,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,15 kg Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
16 400 DPI Hotovo!
Doba odozvy
0,98 ms Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Viacfarebné Hotovo!
Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Neviem nikde na internete zohnať driver na túto myš. Viete ma odkázať na miesto kde sa tento driver nachádza? Na stránke výrobcu ani na ich fórach som ho nenašiel.

Dobrý deň, Po nainštalovaní softwaru a pripojení myši do počítača myš funguje, no software, v ktorom chcem upraviť profily myš nerozpozná, pri snahe uložiť nové nastavenia mi software vypíše, aby som pred aplikovaním nových nastavení pripojil zariadenie do PC. Skúsil som už všetky USB porty, aj spúšťať software ako správca, v režime windows 7/windows 8, no stále nič. Používam Windows 10 Home Edition.

dobrý den, lze myš použít i při běžném používání, tj. přiřadit jednotlivým tlačítkům na straně možnost esc, mezerníku, písmen atd. ? Děkuji za odpověď

Dobrý den, nevíte, prosím, zdali funguje tato myš i přes redukci usb/ps2 přes port ps2?

Chcel by som sa opýtať či je k tomu driver ?

Diskusia a poradňa k Defender Redragon Foxbat
Príslušenstvo pre Defender Redragon Foxbat Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Defender Redragon Foxbat. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Defender Redragon Foxbat. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Defender Redragon Foxbat. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Defender Redragon Foxbat.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií