AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Notebooky Dell Alienware

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Dell
(1)
Výbava
Operačný systém
(1)
TPM 2.0
(1)
Najnovšie objednávky

Notebooky Dell Alienware sa radia medzi stálice na trhu herných strojov. Okrem maximálneho výkonu sa v súčasnosti sústreďujú aj na elegantný dizajn a čo najštíhlejšie krivky. V notebookoch spravidla nájdete špičkové grafické karty Nvidia GeForce RTX v kombinácii s procesormi Intel aj AMD. Čo môže Alienware ponúknuť?

Pokračovať

Prečo práve Dell Alienware notebooky?

Dell Alienware notebooky sa v súčasnosti delia na dva hlavné rady, z ktorých každý mieri na niečo trochu iné. Spoločným menovateľom každého zariadenia sú však najnovšie komponenty a moderné technológie.

  • Notebooky Alienware ponúkajú tri veľkosti displeja – 14, 15 a 17 palcov. Vyberte si, ktorá vám vyhovuje.
  • Vďaka spolupráci s firmou Cherry je Alienware laptop osadený nízkoprofilovou mechanickou klávesnicou.
  • Špeciálny systém Alienware Cryo-Tech zodpovedá za chladenie, ale aj reguláciu napätia v prípade potreby.

Rad Dell Alienware X predstavuje herné stroje s elegantným šasi

Vlajkový rad Dell Alienware X ponúka notebooky pre tých, ktorí hľadajú nielen herný výkon, ale aj elegantný vzhľad. Výrobca tu uplatňuje najnovšie technológie a špeciálny dizajn Legend 2.0 s cieľom vytvoriť tenký a elegantný notebook Alienware, ktorý splní každý herný úkon na jednotku. Ponúkané modely sú Alienware X17 a ďalej Alienware X15 a X14.

Dell Alienware laptop má jednoduchý systém značenia. Písmeno X alebo M označuje rad, číslica za ním uhlopriečku displeja. Dvojica písmena R a čísla ukrýva generáciu. Vyššie číslo – novší model.

Dell Alienware M15 ponúka maximálny výkon za rozumnú cenu

Ak pre vás ladné krivky nehrajú úlohu a cielite čisto na výkon, skúste Dell Alienware M15. Notebooky radu M ponúkajú iba 15-palcový variant, nijako však neuberajú na herných parametroch. Komponenty majú v tomto rade Alienware viac priestoru, a tak je ich konštrukcia menej nákladná a celkovo ide o cenovo výhodnejšiu možnosť.

V ponuke máme aj Alienware slúchadlá, myši a ďalšie príslušenstvo

Keď si kupujete prenosný herný počítač, pravdepodobne nemáte v úmysle hrať na touchpade a kroky nepriateľov počúvať z reproduktorov. K hernému notebooku patrí aj Alienware myš, slúchadlá a ďalšie príslušenstvo.

i

Chcete na nákupe ušetriť? Vyskúšajte náš Dell Alienware bazár. Môžete tu naraziť na rozbalené či krátko používané zariadenia v záruke a so zľavou.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
Dell Alienware m15 Ryzen R5 Black - Herný notebook Doručenie na
predajňu zadarmo
Dell Alienware m15 Ryzen R5 Black
Herný notebook – AMD Ryzen 7 5800H, 15.6" VA matný 1920 × 1080 360Hz, RAM 16GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB, SSD 1000GB, podsvietená RGB klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, WiFi 6, hmotnosť 2,69 kg, Windows 11 Home
1 639 €
Použité
Objednávací kód: ADD19n14j4
DellAj notebooky môžu byť vyrábané s ohľadom na životné prostredie a trvalú udržateľnosť Spoločnosť Dell patrí medzi gigantov na poli informačných technológií, ktorá si uvedomuje dôležitosť trvalo udržateľného rozvoja a túto myšlienku sa snaží aktívne začleniť do svojich výrobných procesov. Aké konkrétne kroky podniká, a v čom konkrétne jej produkty...
Recenzia dnes už výbehového modelu Dell Gaming 15 G5 5590. Pozreli sme sa na jeho kvalitu spracovania, prevádzkové vlastnosti i výbavu. Obstojí stále proti modernejším zariadeniam? Existujú pádne argumenty na jeho kúpu? Čítajte v našej recenzii !
Herné notebooky práve dostávajú novú energiu v podobe hardvérových noviniek od NVIDIA a Intelu. Čo títo rešpektovaní výrobcovia vymysleli? O koľko narastie výkon špičkových notebookov? Odpovede nájdete v článku.
Dell XPS 13 9300: Kráľ ultrabookov bol konečne inovovaný (CES 2020) Nový Dell XPS 13 9300 je tu a spoločne s ním rad zmien. Displej s pomerom strán 16 : 10, väčšia klávesnica aj touchpad alebo napríklad celkovo inovovaný dizajn. Už poznáme aj cenu. Viac sa dozviete v článku.
Potrebujete kvalitnú hernú výbavu, ktorá udáva budúce trendy? Potom naskočte na vlnu značky Alienware, ktorá je hernou divíziou spoločnosti Dell. Môžete si vybrať z kompletného sortimentu pre hráčov a vždy máte istotu, že ide v danom segmente o prakticky najlepší tovar....
Project Athena je nový štandard v oblasti certifikácií notebookov, za ktorým stojí spoločnosť Intel. Čo vám takýto notebook ponúkne? Aké budú jeho benefity oproti konkurencii?
Viac článkov Všetky články

Notebooky Dell Alienware

V kategórii Notebooky Dell Alienware máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné notebooky Dell Alienware Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie notebooky Dell Alienware Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie notebooky Dell Alienware Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii notebooky Dell Alienware recenzie
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií