Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Dying Light 2: Stay Human

Zobraziť katalóg
Dying Light 2: Stay Human
5 2 hodnotení
Hra na PC – pred viac ako 20 rokmi sme v Harrane bojovali proti vírusu – a prehrali sme. Teraz prehrávame znova. Mesto, jedna z posledných veľkých ľudských osád, je rozorvané konfliktom. Civilizácia sa vrátila späť do obdobia temna. A napriek tomu máme stále ešte nádej.
Kód:  WG1087 Produktové číslo:  5902385108065

Dying Light 2: Stay Human

Dying Light 2: Stay Human

Zoznámte sa: Aiden Caldwell

Hlavným hrdinom príbehu Dying Light 2: Stay Human PC je tajomný Aiden Caldwell majúci v krvi určité percento smrtiaceho vírusu. V jeho koži budete mať možnosť preskúmavať rozsiahle mesto, plniť úlohy a predovšetkým prežívať po súmraku v uliciach plných zmutovaných monštier. No jednoducho niečo, čo chcete zažiť.

Dying Light 2: Stay Human

Formujte v Dying Light 2: Stay Human PC osud Villedoru

Ulice poslednej ľudskej metropoly sú plné zaujímavých postáv stojacich často na čele hlavných herných zoskupení. Postavte sa na stranu niektorého zoskupenia. Plňte preň náročné úlohy a formujte tak podobu samotného mesta, ktorého osud doslova závisí od toho, na koho stranu sa postavíte.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Nočný výlet s kamarátmi

Villedor je cez deň mŕtvolne vyzerajúcou ruinou. V noci sa však mesto mení na veľmi nebezpečné miesto plné smrtiacich nepriateľov. Čeľte im so svojou čepeľou sami, alebo si v Dying Light 2: Stay Human PC  pozvite kamaráta a spolu s ním sa vydajte po nočných strechách za dobrodružstvom.

Odporúčané HW požiadavky

Operačný systém

Windows 10

Procesor

AMD Ryzen 5 3600X/Intel i5-8600K

Grafika

BNVIDIA GeForce RT 2060 6 GB/AMD RX Vega 56 8 GB

RAM

16 GB

HDD

60 GB

Minimálne HW požiadavky

Operačný systém

Windows 7

Procesor

Intel Core i3-9100/AMD Ryzen 3 2300X

Grafika

NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti/AMD Radeon RX 560 (4 GB VRAM)

RAM

8 GB

HDD

60 GB

Ste na túto hru naozaj pripravení?

Vyberte si z našej ponuky herných počítačov a notebookov

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný, Strieľačky Hotovo!
Herné prostredie
Hororové, Postapokalyptické Hotovo!
Herné mechaniky
Survival Hotovo!
Grafické spracovanie hry
Z pohľadu tretej osoby Hotovo!
Textová lokalizácia
CS, EN, DE Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný, Strieľačky Hotovo!
Herné prostredie
Hororové, Postapokalyptické Hotovo!
Herné mechaniky
Survival Hotovo!
Grafické spracovanie hry
Z pohľadu tretej osoby Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
CS, EN, DE Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN, DE Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
18 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!

Verzia

Platforma
PC – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Séria

Herné a filmové série
Dying Light Hotovo!

Platforma/licencia

Typ
Hra Hotovo!
Platforma
PC Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!

Multiplayer

Multiplayer
Online Hotovo!
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke
1 Hotovo!

Virtuálna realita

Virtuálna realita
Nepodporované Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky akčné počítačové hry
» Všetky strieľačky, FPS a akčné hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nejhorší obchod jste volal jsem vám pán mě ujištoval jak to přijde toho 4 že se nemusím bát že to rušit nemusím no a co je tam dneska termín doručení 8.02 paráda nikdy víc u vás.

Dobry den, už jsem se tu ptal, ale bohužel bez reakce, tak to zkusím ještě jednou.chci se zeptat zda hru naistaluju i bez CD(jestli je k tomu nějaký steam key)?diky

Dying Light 2 Stay Human má cz titulky a kde nastavím češtinu já to mám pořád anglicky ?

Dobrý den, úplně tomu nerozumím, předobjednávku jsem udělal již 14.1.2022 a dneska mi alza řekla, že moje objednávka bude k dispozici až 8.2.2022 zároveň s dárkem, který asi není dnes na skladě, ale až toho 8.2.2022. Nicméně, když udělám novou objednávku, tak doručení i se stejným dárkem mám zítra i přesto, že v mé objednávce píšete, že dárek bude k dispozici až 8.2.. Má tedy cenu si u Alzy něco předobjednávat, když nová objednávka má asi přednost? Děkuji za vysvětlení

je toto digitalna verzia pre steam...???

zdravim chci se zeptat předobjednal sem si dying light 2 delux edition pc ale ted to už ani vubec nenabízi že by jste jí prodavali tak zda dostanu co jsem si objednal

Dobrý den rozjedu tuto hru cpu i5 9400f grafická karta gtx 1660 super gaming x paměť ram 16 gb děkuji abych ji nekupoval zbytečně

NazDar, můžu dostat cenu, jako naši sousedi na slovensku??? máte to tam cca o 200kč levnější! jsem rozhořčen!

Dobrý den, plánujete digitální verzi pro steam? (verze bez disku) Děkuji

zdravim to bude digital download na steam?

12
Diskusia a poradňa k Dying Light 2: Stay Human
Ďalšie informácie

Testy grafických kariet | Dying Light 2: Stay Human

Testovali sme grafické karty na hre Dying Light 2: Stay Human. Ako sme hru nastavili, aby sme z nej vydolovali maximálny výkon? Ako test dopadol? Dozviete sa v našom článku!

Dying Light 2 (PREVIEW) – Parkourová akcia vyniká zmenami prostredia

Na Gamescome 2018 sme sa zúčastnili prezentácie spoločnosti Techland, kde sme sa dozvedeli veľa nových informácií o premenách herného sveta, členení príbehu, súbojoch, parkoure a ďalších prvkoch Dying Light 2. K tomu sme si mohli pozrieť živý gameplay, vnútri nášho pravidelne aktualizovaného špeciálu tak nájdete podrobné dojmy.

Dying Light 2 Stay Human: dátum vydania, gameplay a ďalšie informácie

Svet plný infikovaných, aktívnych primárne v noci je späť. Čo môžete od pokračovania výbornej hororovej akcie Dying Light očakávať? Ako to je s češtinou, načo sa zameriava príbeh a kedy vyjde, si môžete prečítať v našom špeciále, zameranom na to, čo všetko o Dying Light 2 Stay Human z dielní Techland vieme.

Najočakávanejšie hry roku 2020

Nechceme byť hneď v úvode príliš melodramatickí, ale rok 2020 nebude vôbec taký, ako tie predchádzajúce. Tento sa totiž ponesie v duchu lúčiacej sa konzolovej generácie a nástupu tej novej a toto pomyselné odovzdávanie štafetového kolíka so sebou nesie hneď niekoľko špecialít: kým v priebehu roka budeme dostávať tituly, ktoré z aktuálnych konzol vyžmýkajú posledné teraflops výkonu, s príchodom zimy nám budúcnosť hrania predstaví PlayStation 5 a Xbox Series X. Pozrite sa na 20 najočakávanejších hier roku 2020 podľa našej redakcie.

Najočakávanejšie hry roku 2021

Rok 2020 vo svojom závere síce priniesol nové konzoly, ale na ten pravý next-gen zážitok si musíme počkať. Ako dlho? Veľmi dlho nie! Rok 2021 je totiž plný veľkých trojáčkových titulov, rovnako ako nádejných nezávislých hier, ktoré už doslova klopú na dvere. Ako sa už stalo zvykom, silný program si nachystal PlayStation, rovnako tak aj Microsoft má pár do biela rozžeravených želiezok v ohni. To ale nie je všetko, čaká nás napríklad pokračovanie dvoch veľkých strategických značiek, comeback S.T.A.L.K.E.R.a a niekoľko pokračovaní preverených sérií ako Far Cry alebo Resident Evil. Tento rok si skrátka užijú milovníci všetkých možných žánrov.

Recenzie Dying Light 2: Stay Human
Príslušenstvo pre Dying Light 2: Stay Human Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dying Light 2: Stay Human. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dying Light 2: Stay Human. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dying Light 2: Stay Human. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Dying Light 2: Stay Human.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií