Doručení zdarma Alzaboxy

Genius Grandias 12

Zobraziť katalóg
Genius Grandias 12
4,0 229 hodnotení
Gamepad čierny, 12 tlačidiel, USB
6,05 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  MH027 Produktové číslo:  31610059101

Genius Grandias 12

Genius Grandias 12 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Ergonomický gamepad s turbo funkciou pre mnohonásobnú akciu jedným stlačením. Obsahuje tri úrovne makro funkcií, vďaka ktorým ľahko skombinujete stlačenie tlačidla s nejakým pohybom. Na ovládanie slúži osemsmerový D-pad, dvanásť akčných tlačidiel (4 sú umiestnené z boku) a dva analógové joysticky.

Parametre a špecifikácia:
Rozhranie: USB
Ovládanie: D-pad, 2x analógový joystick, 12 akčných tlačidiel
Turbo: 3 úrovne
Makro funkcie: 3 úrovne

Rozmery:

150 x 107 x 70 mm

Hmotnosť:

174 g

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Genius Grandias 12
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií