Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

HP 260 G2 DM

Zobraziť katalóg
HP 260 G2 DM
5 1 hodnotení
Počítač - Intel Core i3 6100U Skylake, RAM 4 GB, Intel HD Graphics 520, SSD 128 GB, WiFi 802.11ac, bluetooth, USB 3.0, USB klávesnica a myš, Windows 10 Home 64-bit (Z2J69ES)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPBD1003q7 Produktové číslo:  Z2J69ES#BCM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HP 260 G2 DM

Miniatúrny počítač HP 260 G2 je plne vybavený počítač, ktorý ušetrí drahocenné miesto na pracovisku. Poradí si s bežnou kancelársku prácou, ale i multimediálnou zábavou, jednoduchšími hrami a surfovanín na internete. Počítač je ukrytý v malom extrémne tenkom tele a vyniká predovšetkým nízkou energetickou náročnosťou. Môže byť vhodným riešením na vytvorenie HTPC, alebo domácej multimediálnej stanice alebo do kancelárskeho prostredia.

Kľúčové vlastnosti

  • Ultrakompaktné rozmery
  • Nízka spotreba energie
  • Bleskový SSD disk s kapacitou 128 GB
  • Rýchle rozhranie USB 3.0
  • USB slim klávesnica a optická myš
  • Vertikálny stojan na uchytenie
  • Moderný systém Windows 10

Malý, ale výkonný

Srdcom zostavy je úsporný dvojjadrový procesor Intel Core i3 6100U z radov Skylake. Tiká na frekvencii 2,3 GHz a spoločne so 4 GB operačnej pamäte dopraje plynulý chod aj najnáročnejším kancelárskym aplikáciám. Spolu s integrovanou grafickou kartou Intel HD Graphics 520 tvorí vyvážený a úsporný celok.

Široká konektivita

Pre vaše dáta je nachystaný bleskový SSD disk s kapacitou 128 GB. Na pripojenie externých zariadení a príslušenstva je k dispozici hned 6 USB portov, z nich 4 sú vysokorýchlostné USB 3.0. Monitor je možné pripojiť klasickým VGA konektorom alebo digitálnym HDMI. Súčasťou balenia je aj USB klávesnica s českými znakmi a USB optická myš, teda počítač je po pripojení monitora nachystaný na okamžité používanie. V balení je obsiahnutý aj stojan pre vertikálne polohu počítača, aby umiestnenie na stole bolo ešte jednoduchšie a zabralo čo najmenej miesta.

 

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ahojte, ake mate skusenosti?

V klíčových vlastnostech je uvedeno: USB slim klávesnice a optická myš. Je tedy toto součástí balení?

Diskusia a poradňa k HP 260 G2 DM
Príslušenstvo pre HP 260 G2 DM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP 260 G2 DM.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií