Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HP Envy 750-450nc Natural Silver

Zobraziť katalóg
HP Envy 750-450nc Natural Silver
Počítač - Intel Core i5 6400 Skylake, RAM 16GB DDR4 SDRAM, NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB GDDR5, SSD 128GB + HDD 1TB 7200 otáčok, Wifi 802.11ac, Bluettoth 4.2, DVD, DVI, HDMI, DisplayPort, USB 3.0, USB klávesnica a myš, Windows 10 Home (Y4K86EA)
Kód:  HPCD1121p Produktové číslo:  Y4K86EA#BCM Stránky výrobcu
HP Envy 750-450nc Natural Silver Predaj skončil

HP Envy 750-450nc Natural Silver

Nový HP Envy 750 už nie je len škaredá plastová krabice. S novým hardvérom prichádza aj nový originálny vzhled. Strieborné čelo z brúseného hliníka bude ozdobou každého stola. Elegantný kovový vzhled s ukrytou optickou mechanikou je proste dokonalý ak tomu iste dopomáhajú aj kompaktné rozmery. Aj napriek tomu tu zostane dostatok miesta na možnosť upgradu či pridanie ďalších prídavných kariet. Počítač je po vybalení pripravený ihneď fungovať, a to nielen vďaka pribalenej myši a klávesnicu, ale hlavne vďaka predinštalovanému systému Windows 10.

kľúčové vlastnosti

  • Nápaditý a neopozeraný vzhled
  • Čelo skrine z brúseného hliníka
  • Moderný operačný systém Windows 10
  • Bleskový SSD disk s kapacitou 128 GB
  • Priestranný pevný disk na všetky vaše dáta
  • Našlapaná grafika NVIDIA GeForce GTX 1070
  • Neuveriteľných 16 GB operačnej pamäte
  • Elegantne čierna USB optická myš
  • Kvalitný USB klávesnica s českými znakmi

najnovší hardvér

Mozgom celej zostavy je zbrusu nový štvorjadrový procesor Intel i5 z generácie Skylake. Nová generácia procesorov je vyrábaná najmodernejšími postupmi a výsledkom je nielen špičkový výkon, ale aj prijateľná spotreba.S procesorom spolupracuje úžasných 16 GB operačnej pamäte DDR4 SDRAM. O grafickú časť sa stará špičková grafická karta NVIDIA GeForce GTX 1070 s ohromnými 8 GB vlastnej pamäte. Vďaka výkonnej a dedikované karte sa nemusíte obmedzovať len na prácu, ale počítač zvládne aj všetku multimediálnu zábavu vrátane najnovších hier.

Perfektné po všetkých stránkach

Užívatelia určite ocenia dvojicu diskov, vďaka ktorej budete pripravení na na akúkoľvek situáciu. O bleskurýchlu odozvu sa stará rýchly SSD disk s kapacitou 128 GB, ktorý je veľmi vhodný na operačný systém.Pre vaše dáta tu bude naopak nachystaný priestranný grilovacie disk, ktorý pojme až 1 TB dát. O konektivitu sa stará nielen moderné rozhranie Display Port a HDMI, ale taky bleskurýchle USB v špecifikácii 3.0. Sklamaní nebudete ani zo zvukového výstupu, vaše uši budú rozmaznávané technológiou PLAY od známej firmy Bang & Olufsen.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, tento počítač ma integrovane Wi-Fi? Nebudem musieť ťahať kable na Wi-Fi?

Dobrý deň, chcem sa spýtať kedy bude zľava na tento PC pretože mi príde celkom drahý a aspoň tých 150€ dole by ma potešilo Ďakujem

Dobrý deň, ako som pozeral na obrázky tak som v zadu videl iba 1 HDMI konektor. Ale neviem či som videl správne takže sa Vás chcem spýtať či sa da pripojiť viac monitorov ako 1. Predom ďakujem za odpoveď.

Mám otázku. Keď si kúpim twnto PC tak tam bude už nainštalovaný Windows 10? Keď nie tak budem musieť dávať Product Key nie? A keby náhodou Product Key bude pri PC? Ďakujem

Dobrý den - není v této sestavě slabý zdroj?

Diskusia a poradňa k HP Envy 750-450nc Natural Silver
Príslušenstvo pre HP Envy 750-450nc Natural Silver
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Envy 750-450nc Natural Silver.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií