Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

HP ProDesk 490 G3 MicroTower

Zobraziť katalóg
HP ProDesk 490 G3 MicroTower
4,5 2 hodnotení
Počítač - Intel Core i7 6700 Skylake, Intel H170, RAM 16GB DDR4 SDRAM, NVIDIA GeForce GT 730 2GB, SSD 128GB + HDD 1TB 7200 otáčok, DVD, DisplayPort, USB 3.0, čítačka kariet, USB klávesnica a myš, Windows 10 Pro 64bit - predinštalované Windows 7 Professional 64bit (X3K53EA)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HPBD1015y8f Produktové číslo:  X3K53EA#BCM Stránky výrobcu

HP ProDesk 490 G3 MicroTower

Veľmi pekný výkon pre multimédiá

Spoľahlivá zostava HP ProDesk 490 G3 sa hodí do podnikových sfér s vysokým pracovným nasadením. Rad ProDesk udržuje vysoký štandard pri veľmi priaznivej cene. Elegantné skriňa veľkosti MicroTower nielen štýlovo doplní vaše pracovisko, ale prekvapí aj vnútorné hardvérovou výbavou.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Prostorově nenáročná skříň

Priestorovo nenáročná skriňa


Tej dominuje výkonný moderné štvorjadrový procesor Intel Core i7 6700 zo 6. generácie Skylake. Jeho jadra v základe tikajú na 3,4 GHz, pričom v prípade potreby sú schopné sa sama pretaktovať až na vysokých 4 GHz. Procesora neskôr sekunduje hneď 16 GB operačnej pamäte, takže všetky vaše aplikácie pobeží maximálne svižne a bez zbytočného spomalenia. Zostava má nainštalovaný 64-bitový operačný systém MS Windows 7 Professional, ktorý je vo firemnej sfére stále veľmi vítaným systémom, pričom sa ponúka možnosť bezplatného prechodu na Windows 10. Inovovaná grafická karta NVIDIA GeForce GT 730 poskytne kvalitný obrazový výstup a výkonom bez problémov vystačí na prácu s grafikou vrátane prehrávania Full HD videa.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Spolehlivý model

Spoľahlivý model aj pre firemné nasadenie

nečakaná výbava

Pre rýchly štart operačného systému a prácu s aplikáciami je pripravený rýchly SSD disk s kapacitou 128 GB a pre ukladanie vašich dát HDD s priestorom 1 TB. Ak by vám potom jeho kapacita nestačila, alebo si chcete vytvoriť zálohu dôležitých súborov, potom použite DVD ± RW napaľovačku, s ktorou si však môžete aj prehrať obľúbený film. Pre ľahký prenos dát je tiež k dispozícii šikovná čítačka kariet, takže ak často v práci riešite prenos súborov napríklad z fotoaparátu, bude vašou cenným spojencom.

Samozrejme sa nezabudlo ani na porty USB, ktorých je celkom 8, z toho šestica rýchlych USB 3.0. Na zadnom paneli nájdete aj dnes už relatívne vzácny, avšak stále využívaný, sériový port RS-232. Spoločne so zostavou takisto dostanete set klávesnice a myši, takže ihneď môžete začať pracovať.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Operačný systém
Windows 10 Pro, Windows 7 Professional Hotovo!
Typ zostavy
Kancelársky Hotovo!
Model procesora
Intel Core i7 6700 Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
3,4 GHz (3 400 MHz) Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Pro, Windows 7 Professional Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
Kancelársky Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Model procesora
Intel Core i7 6700 Skylake Hotovo!
Frekvencia procesora
3,4 GHz (3 400 MHz) Hotovo!
Cache procesora
8 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
4 GHz (4 000 MHz) Hotovo!
Max TDP
65 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
NVIDIA GeForce Hotovo!
Model grafickej karty
GT 730 Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
2 GB Hotovo!

Základná doska

Socket
Intel 1151 Hotovo!
Sloty pre prídavné karty
PCI Express x1, PCI Express x4, PCI Express x16 Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska
1 128 GB (1,13 TB) Hotovo!
Typ úložiska
SSD + HDD Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Čítačka pamäťových kariet, Optická mechanika Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Zdroj

Zdroj
300 W Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
16 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
2 133 MHz Hotovo!
Maximálna kapacita RAM
64 GB Hotovo!
Počet slotov RAM
4 ks Hotovo!
Počet osadených slotov
2 ks Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
2 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
6 × Hotovo!
Grafické
DVI, DisplayPort Hotovo!
Ďalšie
COM port, LAN, PS/2, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor, zvukový vstup (line in), zvukový výstup (line out) Hotovo!

Skrinka

Šírka
165 mm Hotovo!
Výška
358,8 mm Hotovo!
Hĺbka
355 mm Hotovo!
Hmotnosť
7,05 kg Hotovo!

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo
Myš, Klávesnica Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
HP ProDesk Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat jestli k předinstalovanému win 7 dostanu také DVD s tímto OS nebo alespoň licenční kód. Děkuji.

rád bych se zeptal, zda má PC HP ProDesk 490 G3 MicroTower (https://www.alza.cz/gaming/hp-prodesk-490-g3-microtower-d4253236.htm) sloty na záložní HD 2-3TB.

Dobrý den, je možné OS W7 zdarma přes aktualizace přeinstalovat na W10, nebo je již nutné dokoupit?

Dobrý den, včera mi přišel tento počítač a všechno běží bezvadně, až na jednu drobnost: Displayport dedikované grafické karty NVIDIA odmítá vysílat signál do monitoru. Když propojím přes DVI, není problém. Když propojím přes Displayport integrované grafické karty, také není problém. Aktualizoval jsem všechny ovladače - grafické karty, monitoru, operačního systému. Co mám udělat, abych mohl přes displayport propojit také dedikovanou grafickou kartu? Nebo mi, prosím, předejte kontakt na technickou podporu.

Dobrý den, chci se ujistit, že na tomto počítači jsou skutečně předinstalovány Windows 7 Proessional - je tomu tak?

Dobrý den, kolik je na základní desce SATA konektorů? A kolik jich je obsazených? Předpokládám 4 konektory, z toho tři obsazené (DVD,SSD,HDD). Potřeboval bych připojit ještě dva pevné disky. Lze to nějak vyřešit nějakou rozšiřující deskou se SATA konektory? díky

Dobrý den, jaké mají osazené paměti časování? Chtěl bych dokoupit dalších 32 GB. Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k HP ProDesk 490 G3 MicroTower
Príslušenstvo pre HP ProDesk 490 G3 MicroTower Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP ProDesk 490 G3 MicroTower.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií