Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HTC Vive Pro 2 Headset

Zobraziť katalóg
HTC Vive Pro 2 Headset
3,2 4 hodnotení
VR okuliare k počítaču, celkové rozlíšenie 4K 4896 × 2448 px (na jedno oko 4K 2448 × 2448 px), 120 Hz, zorné pole 120°, pripojenie cez Bluetooth, USB-C a DisplayPort, mikrofón, slúchadlá, gyroskop, g-senzor, proximity senzor
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  CES9a003ja3a Produktové číslo:  99HASW004-00

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HTC Vive Pro 2 Headset


HTC Vive Pro 2 ponúkne bezdrôtovú virtuálnu realitu až v 5K rozlíšení

Nová generácia virtuálneho headsetu HTC Vive Pro 2 vám ukáže úplne novú úroveň zábavy. Vďaka masívnemu hardvérovému zlepšeniu sa môžete tešiť až na 5K obraz, ktorý vás až po uši vtiahne do graficky precízneho virtuálneho sveta. Pre maximálny zážitok sú okuliare HTC Vive Pro 2 vybavené integrovanými HiRes slúchadlami s 3D priestorovým zvukom a zabudovaným zosilňovačom.


Kľúčové vlastnosti headsetu HTC Vive Pro 2

  • Rozlíšenie displeja je neuveriteľných 4 896 × 2 448 pixelov, teda konkrétne 2 448 × 2 448 na každé oko
  • Integrované slúchadlá s priestorovým zvukom a lokalizáciou
  • Duálna kamera + dva mikrofóny s funkciou potlačenia hluku
  • Nastaviteľný hlavový most
  • Senzory: SteamVR Tracking, G-senzor, gyroskop, IPD senzor
  • Headset tiež podporuje DP1.2 technológiu Display Stream Compression
  • Rozhranie USB-C 3.0, Bluetooth
  • Je kompatibilný so všetkým príslušenstvom: ovládačmi, stanicami alebo bezdrôtovým modulom

Obsah balenia:
Okuliare Vive Pro 2
Link Box 2.0
Káble DisplayPort a USB 3.0

Súčasťou balenia nie sú:
Základňová stanica
Ovládače



Lepší zorný uhol vo virtuálnych svetoch

Headset virtuálnej reality HTC Vive Pro 2 využíva dvojicu presných LCD s plnými RGB subpixelmi. Vďaka ohromnému celkovému rozlíšeniu 4 896 × 2 448 pixelov sa dočkáte doteraz nevidených detailov. Aj zorný uhol 120° ďalej prehlbuje vnímanie okolitého sveta.



S virtuálnou realitou HTC Vive Pro 2 okúsite vysokú obnovovaciu frekvenciu

Vďaka posunu v hardvérovej výbave podporuje headset HTC Vive Pro 2 až 120 Hz obnovovaciu frekvenciu, čo je úplne nevídaná záležitosť. Počítajte však, že na plné využitie bude potrebné disponovať high-endovým PC a mať headset pripojený káblom. V prípade bezdrôtového prenosu pomocou VIVE Wireless Adapter okúsite maximálne 90 Hz. Dobrou správou je fakt, že HTC predstavilo technológiu Display Stream Compression, vďaka ktorej je možné dosiahnuť maximálnu vizuálnu kvalitu aj cezrozhranie DisplayPort 1.2 na starších grafických kartách.

Headset HTC Vive Pro 2 má skvelú ergonómiu

Už pri návrhu headsetu HTC Vive Pro 2 výrobca myslel na dokonalú ergonómiu a pohodlné nosenie. Prepracovaný hlavový most s nastaviteľnou veľkosťou sa dokonale prispôsobí hlave a rovnako je lepšie rozložená hmotnosť zariadenia. Čelná plocha headsetu HTC Vive Pro 2 bola oproti predchádzajúcemu modelu zväčšená o 24 %, čím je znížený tlak pôsobiaci spredu.

S HTC Vive Pro 2 to ide aj bez káblov

Ak si chcete užiť maximálnu slobodu, určite uvítate bezdrôtový adaptér Vive Wireless Adapter (nie je súčasťou balenia), ktorý zaistí prenos obrazu a zvuku z počítača do virtuálnych okuliarov bez použitia káblov. Na prenos dát adaptér využíva modernú bezdrôtovú technológiu Intel WiGig.

HTC Vive Pro 2 sa postará o precízne snímanie pohybu

Presné snímanie pohybu zaistí integrovaný akcelerometer, gyroskop a systém SteamVR Tracking. Virtuálna realita HTC Vive Pro 2 je novo vybavená dvoma mikrofónmi a duálnou kamerou, ktorá sa postará o kvalitnejšie snímanie okolitého sveta, čo uvítate predovšetkým v aplikáciách využívajúcich rozšírenú realitu.


Parametre a špecifikácia

Určenie
K počítaču Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
120 Hz Hotovo!
Rozlíšenie na jedno oko
4K 2448 × 2448 px Hotovo!
Celkové rozlíšenie
4K 4896 × 2448 px Hotovo!
Vlastnosti
Mikrofón Hotovo!

Určenie

Určenie
K počítaču Hotovo!

Zobrazovacie schopnosti

Obnovovacia frekvencia
120 Hz Hotovo!
Rozlíšenie na jedno oko
4K 2448 × 2448 px Hotovo!
Celkové rozlíšenie
4K 4896 × 2448 px Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Mikrofón Hotovo!
Pripojenie
Bluetooth, USB-C, DisplayPort Hotovo!
Zorné pole
120 ° Hotovo!
Senzory
Gyroskop, G-senzor, Proximity senzor Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

HW požiadavky PC

Grafická karta PC
AMD Radeon RX 480, NVIDIA GeForce GTX 1060 Hotovo!
Operačný systém PC
Windows XP – Windows 10 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

1) Proč uvádíte refresh rate 90Hz? Má to 120Hz. 2) Proč jste si přirazili 1500 kč? :D A pak rozdáváte na facebooku 1500 Kč slevový kupóny? Tohle je i na vás dost laciný a až trapně průhledný trik.

Dobrý den, chtěl jsem se jenom zeptat, co všechno je součástí balení?

Dobrý den chcel by som sa opitať či y touto virtualnov ralitov chodia controlery a či nahodou dačo nemam dokupiť

Pokud hrajete hry, kde je potřeba motion smoothing prakticky na jakémkoli HW jako je DCS nebo MSFS2020, tak Vive pro 2 nekupujte. Ty tupci z HTC tam nacpali nějakou svojí verzi a motion smoothing přímo ze SteamVR není podporovaný a nejde zapnout. Samozřejmě smoothing od HTC je o parník horší a dělá všude artefakty. Velmi vážně uvažuju, že ho vrátím. Stejně už jsem odvyknul "godrays", který na G2 prakticky nejsou a na VP2 opět jsou...a to hodně :(

Dobry deň sú okuliare VR vhodné ako náhrada monitoru na cesty pri kreslení v cadových programoch? Pokiaľ áno ktorý typ? Dakujem

dajú sa slúchadlá ktoré sú k tomu odmontovať a požiť iné bezdrôtové?

Zdravim. Chcem sa spytat ked chcem pouzivat VR na zavodne hry a netreba mi ovladace tak na to aby mi to snimalo otacanie hlavy mi stači jedna stanica?

Dobrý den, chci si koupit brýle HTC Vive Pro 2 Headset, co je obsahem balení? Jak se brýle napájejí? Je třeba dokoupit nějaký napájecí adaptér? Uvítám všechny informace, které mi umožní zakoupené brýle HTC Vive Pro 2 Headset zprovoznit a používat. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, je možná používat Pro 2 , když mám ovladače a senzory z prvního HTC Vive? Děkuji

Dobrý den, v článku "HTC Vive Pro 2: Vše, co víme" uvádíte, že HTC VIVE Pro2 full kit by mohl přijít na trh 4. srpna. Je nějaká novější informace? Bude full kit u nás dostupný? Děkuji

123
Diskusia a poradňa k HTC Vive Pro 2 Headset
Príslušenstvo pre HTC Vive Pro 2 Headset Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC Vive Pro 2 Headset. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HTC Vive Pro 2 Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HTC Vive Pro 2 Headset. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HTC Vive Pro 2 headset.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií