Alzaboxy Q1 Stellar Blade

HTC Vive Pro

Zobraziť katalóg
HTC Vive Pro
3,4 5 hodnotení
VR okuliare k počítaču, celkové rozlíšenie QHD 2880 × 1600 px (na jedno oko QHD 1440 × 1600 px), 90 Hz, pripojenie cez Bluetooth a USB-C, slúchadlá
Produkt je lokalizovaný pre SK
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CES9a003ja Produktové číslo:  99HANW017-00 Stránky výrobcu

HTC Vive Pro

HTC Vive Pro je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Bezdrôtová virtuálna realita

Nová generácia virtuálneho headsetu HTC Vive Pro vás doslova vtiahne do virtuálneho sveta vďaka vylepšenej obrazovej technológii s celkovým rozlíšením 2 880 × 1 600 px. Pre maximálny zážitok sú okuliare vybavené integrovanými HiRes slúchadlami s 3D priestorovým zvukom a zabudovaným zosilňovačom.


Kľúčové vlastnosti headsetu HTC Vive Pro

  • Dvojica 3,5" AMOLED displejov s rozlíšením 2 880 × 1 600 px
  • Integrované slúchadlá s priestorovým zvukom a lokalizáciou
  • Duálna kamera
  • Dva mikrofóny s funkciou potlačenia hluku
  • Nastaviteľný hlavový most
  • Senzory: SteamVR Tracking, G-sensor, gyroskop, IPD sensor
  • Rozhranie USB-C 3.0, Bluetooth

Obraz s vysokým rozlišením

Dokonalé zobrazenie sveta

O detailné zobrazenie virtuálneho sveta sa postará dvojica 3,5" AMOLED displejov s rozlíšením 2 880 × 1 600 px a obnovovacou frekvenciou 90 Hz. S HTC Vive Pro si vďaka najmodernejšej technológii vychutnáte úžasne živé farby, plynulý obraz s vysokým rozlíšením a realistické zvuky s úžasným priestorovým efektom a lokalizáciou zdroja zvuku.

Bezdrôtový adaptér

Ide to aj bez káblov

Ak si chcete užiť maximálnu slobodu, určite uvítate bezdrôtový adaptér Vive Wireless Adapter (nie je súčasťou produktu), ktorý zaistí prenos obrazu a zvuku z počítača do virtuálnych okuliarov bez použitia káblov. Na prenos dát adaptér využíva modernú bezdrôtovú technológiu Intel WiGig.


Maximálny komfort

Výborná ergonómia

Už pri návrhu headsetu výrobca myslel na dokonalú ergonómiu a pohodlné nosenie. Prepracovaný hlavový most s nastaviteľnou veľkosťou sa dokonale prispôsobí hlave používateľa a tiež je lepšie rozložená hmotnosť zariadenia. Čelná plocha bola oproti predchádzajúcemu modelu zväčšená o 24 %, čím je znížený tlak pôsobiaci spredu.

Precízne snímanie pohybu

Precízne snímanie pohybu

Presné snímanie pohybu zaistí integrovaný akcelerometer, gyroskop a systém SteamVR Tracking. Vive Pro je novo vybavený dvoma mikrofónmi a duálnou kamerou, ktorá sa postará o kvalitnejšie snímanie okolitého sveta, čo uvítate predovšetkým v aplikáciách využívajúcich rozšírenú realitu.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Určenie
K počítaču Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
90 Hz Hotovo!
Rozlíšenie na jedno oko
QHD 1440 × 1600 px Hotovo!
Celkové rozlíšenie
QHD 2880 × 1600 px Hotovo!
Pripojenie
Bluetooth, USB-C Hotovo!

Určenie

Určenie
K počítaču Hotovo!

Zobrazovacie schopnosti

Obnovovacia frekvencia
90 Hz Hotovo!
Rozlíšenie na jedno oko
QHD 1440 × 1600 px Hotovo!
Celkové rozlíšenie
QHD 2880 × 1600 px Hotovo!

Vlastnosti

Pripojenie
Bluetooth, USB-C Hotovo!
Farba
Tmavomodrá Hotovo!

HW požiadavky PC

Grafická karta PC
AMD Radeon R9 290, NVIDIA GeForce GTX 970 Hotovo!
Operačný systém PC
Windows XP – Windows 10 Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tohle je naprostý nesmysl,jak by mohlo HTC prodávat pouze brýle ? že si někdo necha z prvního vydaní senzory a ovladače a helma mu zustane ležet ve skříni ? :-))) fakt k popukání a když si vezmu že cena bude na 22 tisíc k tomu senzory,ovladače tak si jí HTC muže nechat.A proto si myslím že balení bude kompletní, je to hloupost prodávat pouze jednu věc když potřebujete další věci.Ano pokud si na tom někdo chce namastit kapsu je tento prodej ideální po jednotlivích dílech v tom případě je to perfektní prodej pro hlupáky :-)

Dobrý den, rád bych se zeptal, zdali při zakoupení HTC Vive Pro dostanu i ovladače a senzory? Nebo se bude jednat o samostatné VR bez příslušenství? Děkuji za odpověď.

Proč jsou u Vás samotne bryle ,tak drahé ? Když je na steamu podavají za 800 USD

Dobrý den. Takže když si zakoupím tyto brýle a nemám senzory ani ovladače tak dostanu nefunkční výrobek? Nemůžu hrát ani simulatory nebo se jen tak dívat? Děkuji za odpověď

Dobrý den, plánujete v dohledné době prodávat celý nový kit pro HTC VIVE Pro? Díky.

Jen pro absolutni jistotu. Obsahuje toto baleni VR headset, 2 ovladace, 2 base stanice? Jsou tu v diskuzi konfliktni informace, a zajimalo by me kde je tedy pravda. Prosim o presnou odpoved a pripadne i upravu popisu zbozi aby reflektoval zkutecnost a nebyl nejasny. Dekuji

Dobrý den, máte špatně specifikaci. VIVE PRO SPECS Unprecedented presence with Hi-Res and 3D spatial audio Stay immersed comfortably with higher display resolution, easy-to-use headset & cable design, and improved ergonomics Chaperone technology Free to move around wirelessly with VIVE Wireless Adapter* *VIVE Wireless Adapter sold separately. Headset Specs Screen: Dual AMOLED 3.5" diagonal Resolution: 1440 x 1600 pixels per eye (2880 x 1600 pixels combined) Refresh rate: 90 Hz Field of view: 110 degrees Audio: Hi-Res certificate headset Hi-Res certificate headphone (removable) High impedance headphone support Input: Integrated microphones Connections: USB-C 3.0, DP 1.2, Bluetooth Sensors: SteamVR Tracking, G-sensor, gyroscope, proximity, IPD sensor Ergonomics: Eye relief with lens distance adjustment Adjustable IPD Adjustable headphone

Dobrý den,omlouvám se za dotaz.Je tu několik rozdílných názorů na tyto brýle.Chci přesnou a pravdivou informaci,když si pořídím i třeba rozbalené brýle,budou obsahovat vše co je potřeba k používání nebo bude potřeba něco víc ?? Měl jsem nař.OCULUS ale musel jsem ho vrátit a hledám něco jiného.

Zdravím když si to chci koupit můžu hned hrát nebo je potřeba něco dokupovat? děkuju za odpověd jestli to je komplet

Dobrý den, chci se zeptat ohledně setupu HTC VIVE. Při 4. bodu, když se zjišťuje připojení USB a DisplayPort, tak mi to vždy načte jen DP, USB ne. Zkoušel jsem zapojit do jiného portu, ale nepomohlo... Díky za rady. :)

123...
Ďalšie informácie

Half-Life: Alyx – Tipy na začiatok

Half-Life: Alyx rúca všetky hranice, ktoré sme doteraz mali možnosť vo virtuálnom priestore zažiť, o čom referujú nielen novinári, ale aj hráči po celom svete, ktorí už mali príležitosť nakuknúť do ulíc Mesta 17. V dnešnom článku sa však poväčšine nebudeme baviť o úžasnom audiovizuálnom spracovaní a geniálnej fyzike (to si necháme na blížiacu sa recenziu), ale zameriame sa na tipy, ktoré by vám mali pomôcť pri prvých krôčikoch v koži Alyx Vance.

Holografické projektory: budúcnosť, alebo realita?

Skutočné hologramy sú tu s nami už desaťročia, ale nemusia vyzerať úplne tak, ako si ich predstavujete. Existuje však množstvo zariadení, ktoré si môžete kúpiť alebo vyrobiť, a ktoré verne napodobňujú efekt hologramu. Ako fungujú skutočné a falošné hologramy? A je už na svete holografický projektor?

HTC Vive Pro 2: recenzia, cena, HW požiadavky a ďalšie info

HTC nadväzuje na úspech svojej VR helmy Vive Pro a nastavuje nový štandard virtuálnej zábavy. VR headset HTC Vive Pro 2 vás vtiahne do cudzích svetov pomocou 5K rozlíšenia, 120 Hz obnovovacej frekvencie a 120° zornému poľu. Vďaka pokročilým technológiám a špičkovému hardvéru tak bude patriť medzi absolútnu špičku VR zábavy, čomu zodpovedá aj cena. Všetko, čo potrebujete o VR headsete HTC Vive Pro 2 vedieť, nájdete v tomto článku.

Somnium Space: Vaše kľúče od virtuálneho sveta

Virtuálna realita a jej svety sa tešia stále väčšej obľube. Premýšľali ste ale niekedy nad tým, kto skutočne vlastní a rozhoduje o veciach, ktoré si v nej kúpite a vybudujete? V tomto článku si priblížime virtuálny svet Somnium Space, ktorý vlastníctvo zakladá na blockchaine a povieme si, prečo je to tak najlepšie.
Príslušenstvo pre HTC Vive Pro
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií