Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Alzaboxy

iGET Virtual R1

Zobraziť katalóg
iGET Virtual R1
4,2 27 hodnotení
VR okuliare pre mobilné telefóny s uhlopriečkou 4,5"-5,7"
10,31 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  IG1990a3d Produktové číslo:  Virtual R1

iGET Virtual R1

iGET Virtual R1 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Pasívne okuliare pre virtuálnu realitu predstavujú skvelý pomer ceny a výkonu. Ide o skvelé riešenie pre všetkých, ktorí chcú vstúpiť do sveta 3D hier, sledovať trojrozmerné filmy a videá, ale neradi investujú premrštené prostriedky do doplnkov. Tieto okuliare nepotrebujú žiadne napájanie a kvalita zobrazenia závisí iba na na kvalite vášho smartfónu. Tým pádom nikdy nebudú technologicky ani softvérovo zastarané, navyše odpadá ladenie s operačnými systémami, pretože okuliare fungujú nezávisle na OS. 

Kľúčové vlastnosti

  • Pasívne okuliare pre virtuálnu realitu nezávislé na OS
  • Kvalitná optická sústava sa postará o skvelé zážitky vo virtuálnej realite
  • Ovládacie prvky na zaostrenie obrazu a nastavenie rozostupu šošoviek
  • O vaše pohodlie v 3D svete sa bude starať luxusné zmäkčenie
  • Vďaka sofistikovanej odvetrávacej technológii nebudete trpieť horúčavou
  • Okuliare sú kompatibilné s veľkým množstvom mobilných telefónov (4,5 × 5,7")
  • Magnetické indukčné tlačidlo umožnuje interaktívny pohyb vo virtuálnom prostredí
  • Balenie obsahuje: okuliare, čistiace utierku, 9 podložiek pre upevnenie telefónu v okuliaroch

Ako to funguje?

Sústava šošoviek spracuje dva oddelené obrazy z vášho mobilného telefónu a sprostredkuje vám jediný, ktorý budete vnímať ako priestorový. Ovládacie prvky na vrchnej strane okuliarov vám pomôžu s doladením, zaostrením a nastavením rozstupu šošoviek. Okuliare sú kompatibilné so všetkými telefónmi s uhlopriečkou displeja 4,5 až 5,7 palcov, pri maximálnych rozmeroch telefónu 152 × 80 mm. Vďaka magnetickému indukčnému tlačidlu si užijete aj interaktívny pohyb vo virtuálnej realite. Stačí, aby bol váš telefón vybavený senzorom zrýchlenia, gyro senzorom a magnetickým senzorom.

Užite si pohodlie vo virtuálnom svete

Váš pobyt vo virtuálnej realite vám spríjemní aj ergonomický tvar, nízka hmotnosť a komfortné vystuženie. Elastické popruhy s trojbodovým uchytením si prispôsobíte podľa veľkosti a tvaru hlavy. Hromadenie tepla z mobilného telefónu zabraňujú vetracie otvory po stranách okuliarov. Cez ne je možné pripojiť aj slúchadlá a vychutnať si tak plnohodnotný priestorový zážitok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Vleze se do VR mobil LG xscreen?

Zdravím, můj dotaz směřuje na Lumia 550.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jsou brýle kompatibilní i s telefony mini? Například samsung galaxy s4 mini? Děkuji moc za odpověď,

PROSÍM ČTĚTE POZORNĚ! Již se nemohu dívat na nesmyslné odpovědi od "Alza odborníků". Proto zde napíší jednoduchý návod jak zjistit, zda-li je váš telefon vhodný pro mobilní VR obecně: - spusťte Google Play/App Store - zadejte výraz "cardboard" - měla by Vám s vysokou pravděpodobností vyskočit jako první aplikace "Google Cardboard" - aplikaci stáhněte, nainstalujte - aplikaci po nainstalování spusťte - aplikace Vás s velkou pravděpodobností vyzve k naskenování QR kódu - naskenujte QR (např tento: Odkaz do neznáma - spusťte z nabídky "Ukázky pro Cardboard" - potom co se zobrazí zobrazení pro cardboard tj. obraz pro levé a pravé oko zvlášť - zahýbejte telefonem! - pokud se obraz mění v závislosti na poloze telefonu, tak Váš telefon je VHODNÝ pro mobilní VR (pozn. běžící na Google Cardboard SDK, některé aplikace využívají jiné SDK a tam nelze kvitovat stejný výsledek kompatibility.) Klady: - nemusíte psát dotazy ke každému typu telefonu k rukám Alza

Je vhodny telefon lenovo a7000,vejde se?

Bude sa tam zmestiť iPhone 7 plus ?

Pôjde to na mobyle huawei i6pro 2016?

Kolko by stal samotny magnet? Stratil sa my

Dobrý den budou fungovat na Huawei p10 Lite ?? děkuji

dobry den je tento headset pohode s mobilom a3 2016 samsung?

123...
Príslušenstvo pre iGET Virtual R1
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií