Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Voucher Intel Gaming Starter Pack - 3 hry na stiahnutie

Zobraziť katalóg
Voucher Intel Gaming Starter Pack - 3 hry na stiahnutie
Hra na PC Darčekové balenie hier, Warface v hodnote 20 USD, Rainbow Six Siege v hodnote 59 USD, Svet tankov v hodnote 25 USD, platné do 31.10.2016, kód je uvedený na www.softwareoffer.intel.com
Kód:  XX908nk Stránky výrobcu
Voucher Intel Gaming Starter Pack - 3 hry na stiahnutie Predaj skončil

Voucher Intel Gaming Starter Pack - 3 hry na stiahnutie

Nákupem vybraného produktu společnosti Intel získáváte také bonus, který využijete v oblíbených multiplayerových hrách. Snadná aktivace na webu www.softwareoffer.intel.com je dílem pár vteřin a hned poté můžete své bonusy ihned čerpat.

Gaming Starter pack obsahuje:

  • Balíček do hry Warface v hodnotě 20 dolarů
  • Balíček do hry Rainbow Six Siege v hodnotě 59 dolarů
  • Balíček do hry World of Tanks v hodnotě 25 dolarů
  • Platnost až do 31. 10. 2016

Spoločnosť Intel naozaj nie je potrebné predstavovať. Práve aj vďaka tejto stálici vo svete IT dnes môžeme pracovať s modernými zariadeniami s obrovským výkonom. Intel Corporation je najväčším svetovým výrobcom polovodičových obvodov a ďalších súvisiacich zariadení. Produkty ďalších spoločností mohli uzrieť svetlo sveta len vďaka práci inžinierov z presláveného Sillicon Valley.

Intel Corporation zamestnáva na celom svete viac ako 96 500 zamestnancov a patrí k najväčším a najbohatším spoločnostiam sveta. Po desiatky rokov bolo sloganom spoločnosti jednoduché „Intel Inside“, ktoré od roku 2005 nahradilo dynamickejšie „Leap ahead“ (skok dopredu). Obe tieto mottá celkom určite platia pre všetky zariadenia, ktoré sa môžu pochváliť osadením komponentmi Intel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zatím jsem neobdržel žádnou odpověď / vyjádření k dotazu níže. V licencích se také položka neobjevila. Předem děkuji za kladné vyřízení. S pozdravem Havrda Richard

Dobrý den, zakoupil jsem CPU I5 6800K cca před 5 dny a neobdržel jsem tento voucher nebo ho nemohu najít..Předem díky za odpověď.

Dobrý den rád bych věděl co přesně obsahuje bonus do world of tanks. Neni to nikde uvedeno ani google nevi a dokonce mi to nerekli ani na Intelu. Děkuji

Diskusia a poradňa k Voucher Intel Gaming Starter Pack - 3 hry na stiahnutie
Príslušenstvo pre Voucher Intel Gaming Starter Pack - 3 hry na stiahnutie
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intel voucher Gaming Starter pack - 3 hry ke stažení. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Intel voucher Gaming Starter csomag - 3 letölthető játék.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií