Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alzaboxy

Leap Motion Orion Controller

Zobraziť katalóg
Leap Motion Orion Controller
3,5 2 hodnotení
Ovládač pre ovládanie zariadení pomocou gest rúk, kompatibilný s HTC Vive a Oculus Riff CV1 a PC
83,95 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CES9a003 Produktové číslo:  LM-001
Leap Motion Orion Controller 83,95 € Rozbalené

Leap Motion Orion Controller

Leap Motion Orion Controller je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Ruky ako ovládač

Leap Motion Controller mapuje v reálnom čase pohyb vašich rúk, a tak sa stáva revolučným spôsobom ovládania počítača v mnohých scénároch použitia. Ovládač okamžitě vidí aj tú najmenšiu zmenu v polohe vašich prstov, čím sa docielilo absolútnej jemnosti v ovládaní. Starostlivo sleduje obe ruky a všetkých 10 prstov s neuveriteľnou rýchlosťou, takže dáva pocit naozajstného splynutia s počítačovým svetom.
 

Aplikácie novej éry

Stiahnite si stovky aplikácií, ktoré boli vytvorené priamo pre Leap Motion Controller a zažite dotyk budúcnosti. Hrajte, objavujte a tvorte ako ešte nikdy. S týmto ovládaním sa počíta nielen pre počítače, ale tiež sa tu začíná ovládanie virtuálnej reality vlastným telom. S vývojovou sadou SDK nebude problém pripojiť tento pohybový ovládač k náhlavnému setu virtuálnej reality.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

bude tento produkt fungovat i na starši zařizení ? např. 2 roky staré lenovo ? diky za odpověd :)

nechcete Leap Motion znovu zařadit do prodeje? Technologie a vývoj SW pokročili a dnes existují báječné hry kde se dá využít :-) Odkaz do neznáma

Zdravím , možná hloupá otázka ale musí k tomu být vr brýle či ne ?Nebo lze ovládat pc i bez vr brýlí jak se domnívám ?

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či daný tovar bude ešte v priebehu mesiaca dostupný alebo či vôbec bude dostupný. Ďakujem.

Kompatibilita s Mac??? Diky

dobry da se to použít i na virtualní klavesnici

Tento výrobek se již prodává.

P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií