Rapture AlzaBoxy Q1

Mad Catz R.A.T. 3 čierna

Zobraziť katalóg
Mad Catz R.A.T. 3 čierna
4,4 77 hodnotení
Herná myš drôtová, optická, 3500DPI, 5 tlačidiel, vhodná pre pravákov, USB, čierna, požívateľské profily a tlačidlo na zmenu DPI
Kód:  MH701aa Produktové číslo:  CCB437030002/04/1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz R.A.T. 3 čierna

Výborná myš, ktorá svojimi parametrami a futuristickým dizajnom v čiernej farbe zaujme predovšetkým milovníkov počítačových hier. Táto herná myš disponuje optickým senzorom s funkciou Always On. Tá zaručuje, že je senzor neustále aktívny a je teda schopný okamžite reagovať na pohyb. Vďaka dodávanému softvéru je možné nastaviť 4 rôzne profily DPI, ktoré potom môžete ľahko meniť priamo pri hraní pomocou tlačidla na myši. Rozlíšenie senzora môžete voliť v rozsahu 450 až 3500 DPI.

Myš sa vyznačuje akceleráciou až 20 G, takže zaznamená aj naozaj veľmi rýchle pohyby. Navyše disponuje vysokou obnovovacou frekvenciou, ktorej hodnota dosahuje 1000 Hz, čo je veľmi užitočné najmä pri hraní FPS akcií, kde záleží na každej milisekunde. Model ďalej zaujme 5 tlačidlami, z ktorých 3 sú užívateľsky programovateľné. Vy si tak môžete vytvoriť neobmedzené množstvo herných profilov presne na mieru a potom jednotlivé profily priradiť určitým hrám pomocou už spomínaného priloženého softvéru. Výpočet predností tejto myši uzatvára prítomnosť pozláteného konektoru USB 2.0, ktorý zabezpečí spoľahlivé pripojenie myši.

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
USB Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!
Citlivosť
3 500 DPI Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
3 500 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrí dnes som obdržal túto myš keď som ju zapojil k môjmu Mac Booku Air tak mi začerveňal nejakí Mód a nejake čiarky mi stále blikajú na červeno a to najdôležitejšie keď myš zapojím absolútne nefunguje ani v jednom USB-porte ani v druhom USB-porte....

Dobrý den, u mé myši mi po roce a půl kliká jedno tlačítko více než druhé. Dalo by se to nějak reklamovat?

Diskusia a poradňa k Mad Catz R.A.T. 3 čierna
Príslušenstvo pre Mad Catz R.A.T. 3 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz R.A.T. 3 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz R.A.T. 3 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz R.A.T. 3 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mad Catz R.A.T. 3.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií