AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Mad Catz RAT PRE S

Zobraziť katalóg
Mad Catz RAT PRE S
4,4 9 hodnotení
Herná myš Gaming Optical Sensor 50 - 5000dpi, možnosť nastavenia podľa veľkosti dlane, 8 programovateľných tlačidiel, akcelerácia až 30 G, USB 2.0 sa zlaceným konektorom
Kód:  MH701af3 Produktové číslo:  MCB4372200A6/04/1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz RAT PRE S

Herná optická myš Mad Catz RAT PRO S Gaming je určená pre svetové počítačové turnaje. Tomu zodpovedá aj jej veľmi originálny dizajn a vlastnosti. Práve nastaviteľnosť a prispôsobenie každému hráčovi je pri tejto myši kľúčovou vlastnosťou. Môžete ľahko upravovať pozície jednotlivých dielov myši, tak aby vám sedela v ruke čo najlepšie.

Infračervený optický senzor P ixArt PMW3310 je nastaviteľný od 50 - 5000 DPI. Všetky pohyby v hre budú perfektné. Nulové hardvérové zrýchlenie umožňuje 100 % kontrolu v každej situácii.

Hlavné prednosti

  • Nastaviteľná podľa konkrétnej dlane
  • Vysoko citlivý a rýchly optický senzor PixArt
  • Okamžité zmeny DPI cez programovateľné tlačidlo
  • 8 programovateľných tlačidiel
  • Jednoduché pripojenie cez pozlátený USB port

Presné nastavenie citlivosti

Hráte hry, kde potrebuje často presne zamieriť? Potom viete, že v týchto situáciách sa hodí iná citlivosť myši než pri bežnom ovládaní. Potrebujete naozaj vysokú presnosť na výstrel. Práve pre tieto situácie máte možnosť si nastaviť na tlačidlách dve rôzne citlivosti DPI. V prípade potreby stačí jednoducho prepínať priamo v hre.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
77 g Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!
Citlivosť
5 000 DPI Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
77 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!

Senzor

Citlivosť
5 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zlomila sa mi nadstavitelna cast mysy da sa dokupit nahradny diel?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je k této myšce možnost dokoupit nějaké příslušenství. Například jiné slidery nebo boční či zadní výměnné panely. Ve vaší nabídce jsem nic nenašel. Děkuji

Dobrý den, myška je precizně vyladěná a funguje super. Ale v kolonce podsvícení máte napsáno RGB!!!!!!!! A kde je schované, já sem ho nikde neobjevil. Děkuji za případnou odpověď.

Dobrý deň, mal by som jednu otazku. Chcem si kupiť túto myšku Mad Catz RAT PRE S z vašho e-shopu ale je vraj v zánovnom stave. Možete mi to prosim vysvetliť?

Odkaz do neznáma software and driver

Dobry den,pred vanocema jste meli akci za cca 900 korun tuto mys.Kdyby jste nahodou jeste opakovali akci za tuto cenu,koupim si ji hned.Hezky den Cerny M

Potřebuji stáhnout driver a software k této myši, ale stránky výrobce nejsou k dispozici a není kde ovladač a program stáhnout poradíte díky

Diskusia a poradňa k Mad Catz RAT PRE S
Príslušenstvo pre Mad Catz RAT PRE S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz R.A.T. PRO S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz RAT PRO S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz RAT PRO S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mad Catz R.A.T. PRO S egér.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií