Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming mini AD gaming

Microsoft Xbox One so senzorom Kinect + 3 hier

Zobraziť katalóg
Microsoft Xbox One so senzorom Kinect + 3 hier
4,6 19 hodnotení
Herná konzola AMD Octu-Core, 8GB RAM DDR3, 500GB HDD, Blu-Ray, HDMI, Wireless Gamepad, USB 3.0, WiFi 802.11b / g / n, Kinect Sensor 2.0, čierna, obsahuje štyri hry na pohybové ovládanie Kinect - Kinect Sports Ultimate, Dance Central Spotlight plus simuláciu Zoo Tycoon
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MXO007f Produktové číslo:  7UV-00173 Stránky výrobcu
Microsoft Xbox One so senzorom Kinect + 3 hier 493,33 € Rozbalené

Microsoft Xbox One so senzorom Kinect + 3 hier

Microsoft Xbox One so senzorom Kinect + 3 hier je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

ZÁBAVA NOVÉ GENERÁCIE

Xbox One je ideálny pre hranie

Nová generácia herná konzola prináša možnosti zábavy, aké tu ešte neboli. Inovatívnym technológiám môže konkurovať snáď len veľmi nečakaný, ale napriek tomu nadmieru podarený dizajn. Prvýkrát v histórii je možné okamžite prepínať medzi hrami a multimediálne zábavou. Víta vás Xbox One spoločne s pohybovým ovládačom Kinect a bezdrôtovým gamepadu.

Práve jeho veľká chvíľa príde ihneď po rozbalení konzoly. Ako bonus totiž obdržíte aj vouchery na aktiváciu hneď trojica našláplých hier -
Kinect Šport Rivals, Zoo Tycoon a Dance Central Spotlight. Jedná sa o zbierku toho najlepšieho pre vyblbnutí sa pri rôznych pohybových kreácií.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Herní konzole Microsoft Xbox One se senzorem Kinect

AKO BUDEM KONZOLU OVLÁDAŤ?

Skvelým bezdrôtovým ovládačom

Bezdrôtovým ovládačom, ktorý dostanete v balení, alebo len svojím telom pred pohybovým senzorom Kinect. Oživenie a výrazné vylepšenie zabezpečuje viac ako 40 technických a návrhárskych inovácií. Ovládacie zariadenie je navrhnuté v súlade s novým Kinectom, ktorý je súčasťou balenia. Vďaka tomu sú oba komponenty automaticky prepojené s cieľom lepšieho herného zážitku.

VÝHODY OPROTI HRANIE NA PC?

Xbox Live

Služba Xbox Live využíva vyše 300 000 serverov, používajú ju milióny hráčov z celého sveta a môže sa pochváliť viac ako desaťročnými skúsenosťami s hrami pre viacerých hráčov. Ide teda o osvedčené miesto, kde si môžete zahrať tie najlepšie exkluzívne tituly a všetky najväčšie herné pecky. A teraz pozývame každého, aby si na konzolu Xbox One v sieti Xbox Live vyskúšal inteligentnejšie vytváranie hier a užili si kratších prieťahov a celkovo lepšieho výkonu. Svoje úspechy pri hraní môžete dokonca zaznamenávať a zdieľať alebo svoje hranie môžete rovno vysielať v priamom prenose pomocou služby Twitch.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Xbox Live

HRY A ZÁBAVA

To najlepšie po všetkých stránkach?

Najlepšie hry, televíziu, filmy, hudbu a športové prenosy máte pekne pohromade na jednom mieste, takže nemusíte robiť žiadne kompromisy. Môžete si vedľa seba prichytiť rôzne hry, živé televízne prenosy a aplikácie, ako napríklad Skype alebo YouTube, a rýchlo medzi nimi prepínať.

dance central spotlight

Vstúpte do žiary reflektorov

Vďaka väčšiemu počtu tanečných zostáv pre každú skladbu a obrovské knižnici ďalších skladieb k zakúpeniu vám hra Dance Central Spotlight umožní prispôsobiť si svoje tanečné seansy viac ako kedykoľvek predtým.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Platforma
Xbox ONE Hotovo!
Veľkosť úložiska
500 GB Hotovo!
Obsah balenia
Konzola Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Platforma

Platforma
Xbox ONE Hotovo!

Kapacita

Veľkosť úložiska
500 GB Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prodej skončil, znamená už nikdy nebude, nebo je tu ještě malá naděje? Děkuji za možnou odpověď.

dobrý den, prosím o přesný rozpis v balení. děkuji za odpověď

Dobrý den, dočetl jsem se, že xbox one S přehrává filmy ve 4K rozlišení automaticky. A chci se tedy zeptat, zda xbox one rovněž film ve 4K rozlišení přehraje. Díky.

Dobrý den, manuál je v češtině a hry také? děkuji

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi kinectem a kinectem bundle u Xboxu One 500GB?Děkuji za odpověď.

dobrý den jak dlouhý je kabel od senzoru kinect k yboxu?děkuji

Dobrý den,chci se zeptat na prodejně se musí platit přeš automat nebo je možné zboží zaplatit u přepážky? Děkuji za odpověď

Jdou hry od Xbox 360 na Xbox one

Dobrý den, rád bych se Vás zeptal, jak velký prostor vyžaduje kinect ke hraní her na konzoly XBOX One?! A jaká musí být vzdálenost osoby od kinectu k zachycení pohybů. Děkuji za odpověď, s pozdravem Beránek.

Dobrý den, půjde mi na tento XBOX volant Thrustmaster Ferrari 458 Spider Racing Wheel pro XBOX ONE ? Děkuji za odpověď

12
Príslušenstvo pre Microsoft Xbox One so senzorom Kinect + 3 hier
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií