Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

MSI A520M PRO-VH

Zobraziť katalóg
MSI A520M PRO-VH
4,0 3 hodnotení
Základná doska AMD A520, socket AMD AM4, PCI Express 3.0, 1× PCIe x16, 1× PCIe x1, 2× DDR4 4600MHz (OC), 4× SATA III, 1× M.2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, VGA, 8ch zvuková karta, formát mATX (Micro ATX)
Kód:  AAa520mpv Produktové číslo:  A520M PRO-VH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MSI A520M PRO-VH

Základná doska od výrobcu MSI je postavená na čipsete AMD A520 a na vsadenie CPU bol pripravený socket AMD AM4. Klasickou súčasťou je zvuková karta, ktorá zvládne 8 kanálov. Na inštaláciu modelu je nutné mať skriňu so štandardom mATX (Micro ATX). Príjemne kombinuje kompaktnejšie rozmery a absolútny dostatok konektorov, je skvelou voľbou pre bežné domáce PC a na bežnú prácu či zábavu.

Dôležité parametre základnej dosky MSI A520M PRO-VH

  • Disponuje socketom AMD AM4, čipset AMD A520
  • Formát MSI A520M PRO-VH: mATX (Micro ATX)
  • Integrovaná zvuková karta na 8 kanálov
  • Je určená na prácu s RAM typu DDR4 vo vyhotovení DIMM
  • Na základnú dosku sa zmestia 2× pamäťové moduly v zapojení Dual-channel

Konektivita základnej dosky MSI A520M PRO-VH

Pre absolútne dôležitú operačnú pamäť má doska MSI celkovo k dispozícii 2 sloty. Zapojíte ich v režime Dual-channel. Do úvahy pripadajú RAM vo vyhotovení DIMM typu DDR4. Tento model dosky podporuje moduly s frekvenciou až do 4600 MHz.

MSI A520M PRO-VH a konektorová vybavenosť

Základná doska je vyvinutá pre grafickú kartu slotom PCI Express 16x. Do interného rozhrania spadá obľúbený konektor M.2 a to s počtom 1 ks. Súčasťou výbavy je tiež TPM pre ešte lepšie zabezpečenie.

Parametre a špecifikácia

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD A520 Hotovo!
Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD A520 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 600 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC897 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub), HDMI 2.1 Hotovo!
Interný
Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, M.2 PCIe 3.0, PCIe 3.0 x16, PCIe 3.0 x1 Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky micro ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím,mám problem s intalací ovladače na windows 10 a zařízení canon eos 600D u canonu ovladače nejsou a windows je nanejde díky.

Dobry den Podporuje tato deska ? Procesor AMD Ryzen 7 5800x ?

Dobrý den. Přišla mi od vás deska po updatu BIOSu. Po zapojení všech komponentů do PC,najede PC jen do BIOSu. Mám zapojen pouze jeden disk s Win 10 a v BIOSu je normálně vidět (nastaven jako enabled). Poradíte mi co by mohlo být špatně? Díky

Chcem sa spýtať či je tento procesor kompatibilný resp. plug and play so základnou doskou MSI A520M PRO-VH? Nikde som nenašiel aktuálny bios v doske pred kúpou na stránke výrobcu je napísané, že je kompatibilný s najnovším biosom ktorý bol vidaný 8 mesiaci 2022 a čo ak ho daná doska nemá to mám akože kúpiť starý procesor a flashnúť pomocou neho? Nie je to trošku zavádzanie?

Dobrý den. Na stránkách MSI píšou že je deska kompatibilní s procesory ryzen 3.,4., i5. generace. Bude mi v ní tedy fungovat procesor Ryzen 5 5500?

Dobrý den, nevíte jaká verze BIOSu je u těchto desek, které jsou skladem?

Dobrý den, podporuje tato deska Procesor AMD Ryzen 5 5600G ? Případně doporučíte desku, která má podporu a nemusím flashovat bios? V podobné ceně? Nemám jiný CPU abych si mohl flashnout bios. Děkuji

dobrý den, je možné, že i když je deska ready pro ryzeny 5000, tak některé modely nezná? koupil semjí konkrétně s modelem ryzen 5 5500 a stále nemohu dostat zádný výstup na monitor. zkoušel sem i jinou grafickou kartu. Paměti ram mám také nové Deska disponuje led diodou která indikuje danýu problém. Dioda pro CPU mi sice chvíli svítí ale pak zhasne.

Je táto doska vhodná pre procesor ryzen 5 5600g? Ďakujem

Diskusia a poradňa k MSI A520M PRO-VH
Príslušenstvo pre MSI A520M PRO-VH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI A520M PRO-VH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI A520M PRO-VH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI A520M PRO-VH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI A520M PRO-VH.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií