Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MSI B550M PRO-VDH WIFI

Zobraziť katalóg
MSI B550M PRO-VDH WIFI
4,5 14 hodnotení
Základná doska AMD B550, socket AMD AM4, PCI Express 4.0, 1× PCIe x16, 2× PCIe x1, 4× DDR4 4400MHz (OC), 4× SATA III, 2× M.2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, Bluetooth, HDMI, VGA, DisplayPort, 8ch zvuková karta, formát mATX (Micro ATX)
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  AAb550p2 Produktové číslo:  B550M PRO-VDH WIFI Stránky výrobcu
MSI B550M PRO-VDH WIFI 121,90 € Momentálne nedostupné

MSI B550M PRO-VDH WIFI

Pohodlný a inteligentný dizajn a priateľské používateľské rozhranie uľahčuje inštaláciu dosky MSI B550M PRO-VDH WIFI bez akýchkoľvek problémov. Sú k dispozícii optimalizované profesionálne pracovné postupy a mnoho nástrojov na vyladenie a nastavenie systému, ktoré uspokoja aj najnáročnejších používateľov. S takou doskou získa vaša počítačová zostava maximálnu prevádzkovú účinnosť. Základná doska MSI B550M PRO-VDH WIFI s päticou AMD AM4 a čipovou sadou AMD B550 je určená pre 3. generáciu procesorov AMD Ryzen.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky MSI B550M PRO-VDH WIFI

  • Základná doska MSI B550M PRO-VDH WIFI pre procesory AMD Ryzen 3. generácie
  • Účinné chladenie umožní extrémny výkon procesora
  • Miesto pre rýchlu operačnú pamäť DDR4 SDRAM RAM až do 128 GB kapacity
  • Dostatok konektorov pre rýchle pripojenie HDD a SSD diskov
  • Bohatá konektorová výbava USB portov
  • Bezdrôtová komunikácia WiFi 802.11ac a Bluetooth 4.2.
  • Indikácia prípadnej poruchy LED diódami
  • Ochrana pred elektromagnetickým rušením a statickými výbojmi
  • Formát mATX

Účinné prepracované chladenie základnej dosky MSI B550M PRO-VDH WIFI

Konštrukcia chladenia dosky MSI B550M PRO-VDH WIFI zaistí, že aj špičkové viacjadrové procesory pobežia na plný výkon. M.2 FROZR štít poskytne dostatočnú tepelnú ochranu a zabráni zníženiu výkonu aj tých najrýchlejších SSD diskov. V používateľsky príjemnom grafickom Total Fan rozhraní môžete nastaviť až 4 teplotné ciele pre CPU a základnú dosku a automaticky tak upravovať otáčky ventilátora.

Špičková ochrana a ľahká identifikácia problému na doske MSI B550M PRO-VDH WIFI

Sloty MSI PCI Express Steel Armor sú pripevnené k základnej doske MSI B550M PRO-VDH WIFI samostatnými spájkovacími bodmi chránenými pred elektromagnetickým rušením a pripravenými na váhu ťažkých grafických kariet. Dvojitá ESD ochrana zdvojnásobuje zemniacu vrstvu okolo montážnych otvorov, čo zabraňuje poškodeniu statickými výbojmi. Narazíte na problémy? Integrované LED diódy pre kľúčové komponenty budú indikovať zdroj problému, takže budete presne vedieť, kde hľadať, aby ste rýchlo odstránili poruchu.

MSI B550M PRO-VDH WIFI – všetko pre rýchlu operačnú pamäť a veľký úložný priestor

Štvorica slotov DIMM pre pamäť DDR4 SDRAM s najvyššou frekvenciou 4400 MHz má kapacitu až 128 GB. Vďaka automatickému nastaveniu výkonu s XMP profilmi je ľahké dosiahnuť najvyššiu rýchlosť a stabilitu pamäte. Pre pevné disky využijete na MSI B550M PRO-VDH WIFI štyri sloty SATAIII 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytujú 2 konektory M.2 s bleskovou rýchlosťou ukladania. Vlastnú grafickú kartu môžete na MSI B550M PRO-VDH WIFI zapojiť do PCIe x16 slotov. Pre pripojenie zobrazovacích periférii je tu HDMI 2.1 port, ktorý zvláda vysoké 4 096 × 2 160 rozlíšenie, k dispozícii je navyše aj DisplayPort a VGA.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD B550 Hotovo!
Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, WiFi Hotovo!
Vyhotovenie
DIMM Hotovo!

Socket a čipset

Socket
AMD AM4 Hotovo!
Čipset
AMD B550 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mATX (Micro ATX) Hotovo!
Základné funkcie
Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, WiFi Hotovo!

Operačná pamäť

Vyhotovenie
DIMM Hotovo!
Typ pamäte
DDR4 Hotovo!
Počet slotov RAM
4 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
4 400 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC892 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
8 Hotovo!

Konektory

Externý
DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
ARGB LED Header, COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 1 (USB 3.0) header Hotovo!
PCI Express x16
Hotovo!
PCI Express x1
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
M.2 sloty
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Viac parametrov

Taiwanská spoločnosť MSI (Micro-Star International) si vydobyla pevné miesto vo svete IT predovšetkým produkciou základných dosiek pre stolné počítače. Zameriava sa však aj na grafické karty, barebone počítače, notebooky, sieťové produkty, servery a mnohé ďalšie počítačové komponenty. Produkty, ktoré nesú značku MSI, podporujú najmodernejšie technológie a doprajú svojim používateľom potrebný výkon pre všetky typy nasadení. Zvlášť intenzívne sa MSI venuje dnes tak rastúcemu segmentu herných notebookov.

Poznámka:
» Všetky základné dosky micro ATX

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň pasuje na túto desku procesor Amd ryzen 3700x ?Ďakujem

SSD M2 slot je PCIe 4 nebo PCIe 3?

Dobrý deň pasuje na túto desku procesor Amd ryzen 5 2600 ?Ďakujem

Dobrý deň, Má táto doska kompatibilnú verziu BIOS s procesorom AMD Ryzen 7 5700x (7C95v2A)? Alebo si treba dať pozor a prípadne aktualizovať BIOS? Ďakujem.

Dobrý den jelikož nejsem moc znalý tak se chci zeptat který procesor je nejlepší na tuto desku. Předem děkuji.

Dobry den, je na tejto doske funkcia SAM(Smart Access Memory)? Nedocital som sa ani na strankach vyrobcu ale podla vseobecnych info by vsetky rady nad 500 by mali mat SAM. Dakujem.

Bude pracovať s Ryzen 5 1600x?

zdravim potreboval by som vediet aky modul TPM ma tato doska a ako ho zapnem pretoze v biose som ho zapal a pri instalacii win 11 mi vzdy vyskoci hlasenie ze modul tpm2,0 musi byt podporovany a dalej nemozem pokracovat v instalacii Dakujem

Dobrý den , jakou bych si měl koupit k této desce anténu pro lepší příjem wifi ?

Dobry den, mam dotaz na integrovanou zvukovou kartu.Codec ALC892 je samozrejme starsi nez ALC1150,1200 ci 1220 s posilenim.Chtel jsem se zeptat stavitelu i tech co desku zakoupili, je zvuk na hry dostacujici a v pohode? Nebo jste meli nejake problemy? Vubec netusim jak tento codec hraje.Dekuji vsem za pripadnou odpoved.

12
Diskusia a poradňa k MSI B550M PRO-VDH WIFI
Príslušenstvo pre MSI B550M PRO-VDH WIFI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI B550M PRO-VDH WIFI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI B550M PRO-VDH WIFI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI B550M PRO-VDH WIFI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MSI B550M PRO-VDH WIFI.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií