Stellar Blade AlzaBoxy Q1

3D Mario Tennis Open – Nintendo 3DS

Zobraziť katalóg
3D Mario Tennis Open – Nintendo 3DS
4,0 3 hodnotení
Hra na konzolu – Nintendo 2DS/3DS, škatuľová verzia, žáner: športový
Kód:  MU022e Produktové číslo:  045496529055 Stránky výrobcu

3D Mario Tennis Open – Nintendo 3DS

Mario Tennis Open je tenisová arkáda, zasadená do sveta Hubového kráľovstva, ktorá vychádza exkluzívne pre Nintendo 3DS. Ide o najnovší prírastok do hernej série Mario Tennis, ktorá je s nami už od čias Nintenda 64, a ktorú už tradične vyvíja štúdio Camelot.

Hrateľnosť
Mario Tennis Open je arkádový tenis, ktorý je možné hrať ako singleplayer, tak ako multiplayer a to v niekoľkých módoch. Hrateľné postavy sú známymi tvárami z hier odohrávajúcich sa v Hubovom kráľovstve. Ním sú inšpirované aj jednotlivé kurty, na ktorých sa budú zápasy odohrávať. Tie so sebou prinášajú rôzne vlastnosti. Ich povrch ovplyvňuje napríklad odraz a rýchlosť loptičky. Prvýkrát v sérii tiež bude možné hrať sám za seba! Stačí si vybrať svoju karikatúru Mii, ktorú navyše budete môcť v hre ďalej prispôsobovať.

Zatiaľ známe hrateľné postavy: Mario, Luigi, Peach, Daisy, Yoshi, Boo, Bowser, Bowser Jr, Donkey Kong, Diddy Kong, Waluigi, Wario, Mii

Zatiaľ známe kurty: Mario Stadium (antuka), Mario Stadium (tvrdý povrch), Mario Stadium (tráva), Mushroom Valley (tvrdý povrch), Wario Dunes (piesok), DK Jungle (drevo), Bowser 's Castle (kameň), Pinguin Iceberg (ľad), Peach 's Palace (koberec)

Ovládanie
Nintendo 3DS so sebou prináša niekoľko možností ovládania a Mario Tennis Open jeho možnosti plne využíva. Hráča ovládate analógovým Circle Padom, s ktorým tiež mierite. Pomocou akčných tlačidiel, prípadne ich kombináciami, máte pod palcom všetky druhy úderov. Alternatívne ich môžete vyberať tiež prostredníctvom dotykového displeja. Pohybmi s konzolou sa potom rozhliadate po ihrisku.

Multiplayer
Pre multiplayer je k dispozícii lokálne bezdrôtové spojenie pre štyroch hráčov vrátane podpory funkcie Download Play. Vďaka nej vám bude stačiť samotná jedna kartridž s hrou. Vôbec po prvýkrát v sérii budete môcť hrať aj online! Mario Tennis Open na to využíva novú službu Nintendo Network, cez ktorú budete môcť hrať prostredníctvom internetu, buď so svojimi priateľmi, alebo nájsť vhodného súpera zo svojho regiónu. Za víťazstvo budete získavať medaily, a navyše sa budete šplhať hore po online rebríčkoch. Navyše budete môcť vytvárať aj online skupinky, podobne ako v Mario Kart 7.

StreetPass
Mario Tennis Open podporuje tiež funkciu StreetPass. Vďaka nej si budete dávať partie s hráčmi, ktoré náhodne stretnete na ulici bez toho, aby ste museli pohnúť palcom. Za prípadné odmeny budete dostávať mince, ktoré budete môcť využívať na zlepšenie výbavy vašich hráčov.

Parametre a špecifikácia:
Určenie: Nintendo 3DS
Žáner: športová
Lokalizácia: anglická

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Žáner
Športový Hotovo!
Textová lokalizácia
EN, DE Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN Hotovo!
Vekové obmedzenie
3 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Online Hotovo!

Žáner

Žáner
Športový Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
EN, DE Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
3 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Online Hotovo!

Verzia

Platforma
2DS/3DS – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Séria

Herné a filmové série
Super Mario Hotovo!

Platforma/licencia

Typ
Hra Hotovo!
Platforma
Nintendo 3DS/2DS Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!

Multiplayer

Multiplayer
Online Hotovo!
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke
4 Hotovo!

Virtuálna realita

Virtuálna realita
Nepodporované Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky krabicové hry na Nintendo 2DS/3DS
» Všetky Super Mario hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 3D Mario Tennis Open – Nintendo 3DS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3D Mario Tennis Open - Nintendo 3DS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3D Mario Tennis Open - Nintendo 3DS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3D Mario Tennis Open - Nintendo 3DS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 3D Mario Tennis Open - Nintendo 3DS.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií