Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming mini AD gaming

New Super Mario Bros. 2 – Nintendo 3DS

Zobraziť katalóg
New Super Mario Bros. 2 – Nintendo 3DS
5 6 hodnotení
Hra na konzolu – Nintendo 2DS/3DS, škatuľová verzia, žáner: RPG a dobrodružný
Kód:  MU021i2 Produktové číslo:  045496522575 Stránky výrobcu

New Super Mario Bros. 2 – Nintendo 3DS

New Super Mario Bros. 2 je logickým pokračovaním série s veselým opravárom Máriom - teda klasická dvojrozmerná skákačka, zasadená do Hubového kráľovstva. Jedná sa o typickú plošinovku zo starej školy s fúzatým inštalatérom v hlavnej úlohe.

New Super Mario Bros. 2 je nepriamym pokračovaním prvého dielu z Nintenda DS a ako každý správny nástupca, aj táto hra prináša celú radu nových prvkov. Tým kľúčovým je, že okrem dohrania hlavného príbehu, bude mať hráč tiež za úlohu zozbierať jeden milión zlatých mincí. To dvíha hodnotu znovuhrateľnosti, ktorá je už tak u Mariovek tradične vysoká.

Úrovne:
Všade v úrovniach bude možné získať zlaté mince. Niektoré príležitosti nemožno minúť a iné musíte s troškou šikovnosti najprv vyvolať. S ohľadom na to, sú úrovne plné nepriateľov, skratiek, príležitostí pre krkolomné skoky a power-upov. Navyše doslova nabádajú k pokusom o speed run. Dôraz na hard-core hrateľnosť je cítiť každým kúskom.

Power-Upy:
New Super Mario Bros. 2 obsahuje celý rad nových power-upov. V niektorých úrovniach narazíte na pozlátených nepriateľov a v iných sa zlatým stanete sami. Môžete totiž naraziť na power-up v podobe zlatej kvetinky, ktorú keď Mario chytí, stane sa zlatým! Zlatý Mario potom pľuje zlaté ohnivé gule, ktoré premenia všetko, čo trafia v zlatej minci. Vďaka ďalšiemu power-upu sa premení Mariova hlava na tehlovú krabičku a keď začne bežať, tak za sebou zanechá celú dlhú stopu zlatých mincí. Do tretice všetkého dobrého je k dispozícii ešte medvedí racoon oblek, ktorý vás nechá vzlietnuť do oblakov. Vďaka tomu sa môžete dostať na plošinky vysoko v oblakoch alebo na vrchol skál, kde na váš čakajú ďalšie bonusy.

Multiplayer:
Okrem klasického multiplayeru obsahuje nový Mário tiež kooperatívny multiplayer pre dvoch hráčov, ktorí hrajú na dvoch konzolách Nintendo 3DS. Jeden potom hrá za Maria a druhý za jeho brata Luigiho. Spoločne prechádzajú úrovňami a je len na nich, či si budú pomáhať alebo si každý pôjde úrovňou na vlastnú päsť, aby získal vyššie skóre ako protihráč.

Grafika:
Grafický kabátik New Super Mario Bros. 2 vykazuje rovnakú lásku pre detail, ako iné hry od Nintenda.

Stereoskopický 3D efekt v tejto hre nespôsobí vyčnievanie herného sveta z obrazovky. V tomto titule je obrazovka oknom do Hubového kráľovstva, skrze ktorý vidíte do hĺbky, navyše so zaujímavými prvkami. Napríklad keď nastavujete hĺbku 3D efektu, pozadie sa nielen vzďaľuje, ale okrem toho sa čím ďalej tým viac rozmazáva.

StreetPass:
New Super Mario Bros. 2 tiež podporuje funkciu StreetPass. Nebudete si však posielať power-upy ako tomu bolo u Super Mario 3D Land, ale svoje rekordy. Za účelom posilniť vašu snahu, nájsť v každej úrovni čo najviac mincí, budete získavať od každého hráča, ktorého stretnete, údaje o jeho rekordoch a o tom, koľko mincí nazbierať v ktorej úrovni. Takto napríklad zistíte, že sa v úrovni, o ktorej si myslíte, že už musí byť prázdna, stále nejaké mince nachádzajú.

New Super Mario Bros. 2 podporuje službu Nintendo Network.

Parametre a špecifikácie:
Určenie: Nintendo 3DS
Žáner: skákačka
Lokalizácia: anglická
Hodnotenie PEGI: 3+

Parametre a špecifikácia

Žáner
RPG, Arkády Hotovo!
Textová lokalizácia
EN, DE, RU, FR, ES Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN Hotovo!
Vekové obmedzenie
3 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Online Hotovo!

Žáner

Žáner
RPG, Arkády Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
EN, DE, RU, FR, ES Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
3 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Online Hotovo!

Verzia

Platforma
2DS/3DS – škatuľa Hotovo!

Séria

Herné a filmové série
Super Mario Hotovo!

Platforma/licencia

Typ
Hra Hotovo!
Platforma
Nintendo 3DS/2DS Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!

Multiplayer

Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke
1 Hotovo!

Virtuálna realita

Virtuálna realita
Nepodporované Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky krabicové hry na Nintendo 2DS/3DS
» Všetky Super Mario hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, existuje tato "stará verze" Maria také pro Nintendo switch? Nechtěla bych 3D, ale původní klasiku. Děkuji za odpověď.

Dobrý den chci se zeptat půjde tahle hra na Nintendo NEW 2DS XL?

V parametroch stojí Platforma:switch

Diskusia a poradňa k New Super Mario Bros. 2 – Nintendo 3DS
Príslušenstvo pre New Super Mario Bros. 2 – Nintendo 3DS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si New Super Mario Bros. 2 - Nintendo 3DS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte New Super Mario Bros. 2 - Nintendo 3DS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte New Super Mario Bros. 2 - Nintendo 3DS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: New Super Mario Bros. 2 - Nintendo 3DS.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií