Alzaboxy Q1 Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D – Nintendo 3DS

Zobraziť katalóg
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D – Nintendo 3DS
4,7 7 hodnotení
Hra na konzolu – Nintendo 2DS/3DS, škatuľová verzia, žáner: RPG
Kód:  MU020t Produktové číslo:  045496472672 Stránky výrobcu
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D – Nintendo 3DS Predaj skončil

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D – Nintendo 3DS

Legendárna hra The Legend of Zelda: Ocarina of Time sa konečne dočkala svojho vydania pre trojrozmerný herný systém Nintendo 3DS. Nejedná sa však len o trojrozmerné prispôsobenie, ale plnohodnotný remake.

Pre tých, ktorí doteraz s hernou sériou The Legend of Zelda nemali česť, hlavný hrdina, ktorého budete v tomto epickom RPG ovládať sa nazýva Link. Link je mladý chlapec, ktorý bol vybraný osudom, aby porazil zlo, ktoré je stelesnené postavou Ganona, vyslobodil princeznú Zeldu a zachránil krajinu Hyrule pred záhubou. Spolu s Linkom, jeho koňom Oponou a lesnou vílou Navi precestujete celú krajinu a prekonáte samotný čas, aby ste tieto neľahké úlohy splnili.

Po ruke Vám budú rôzne zbrane a iné pomôcky. Napríklad hudobný nástroj okarína, ktorú Link v priebehu hry získa. Melódiami, ktoré sa spolu s ním naučíte, majú magické sily. Dokážete s nimi prekonať prekážky, teleportovať sa alebo ako už bolo spomenuté vyššie, prekonávať čas. Budete prechádzať skvele navrhnutými dungeonmi, bojovať s ohromnými bossmi a riešiť zapeklité hádanky, ktoré patria k najlepším z celej série hier The Legend of Zelda.

Diel Ocarina of Time upravil do tej doby typický 2D štýl s pohľadom z vtáčej perspektívy RPGéčiek The Legend of Zelda do 3D a stal sa príručkou pre herný dizajn, ktorý sa stále používa. Avšak The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D pre Nintendo 3DS nie je jednoduchým rýchlym portom, dočkal sa veľa vylepšení. Vývojári sa snažili využiť všetkých noviniek novej vreckovej konzoly tak, aby na hre jej roky neboli ani pri najmenšom poznať.

Okrem funkčného 3D efektu, ktorý je viditeľný bez nutnosti nosiť špeciálne okuliare, bola značne vylepšená grafika. Poznať je to na textúrach, na modeloch postáv a predmetoch a tiež na efektoch. Okrem toho sa vývojárom podarilo zdvihnúť počet snímok za sekundu na 30. Grafika je teda jemnejšia, prekresľovanie rýchlejšie a hra vďaka tomu pôsobí plynulejšie.

Prispôsobené bolo aj ovládanie. Linka ovládate predovšetkým prostredníctvom unikátnej analógovej páčky Circle Pad. Mapu, stav, inventár a samotné menu je Vám k dispozícii cez dotykový displej. Vďaka tomu je možné veľmi ľahko meniť zbrane. Vývojári našli užitočné využitie aj pre pohybové senzory nachádzajúce sa vo vnútri konzoly. Pohyb Nintendom 3DS v priestore supluje druhú analógovú páčku, čoho využijete napríklad pri mierení prakom alebo pri rozhliadnutí sa po širokom okolí.

Okrem pôvodnej Ocarina of Time obsahuje The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D aj verziu Masters Quest. Verziu, ktorá bola pôvodne v roku 1998 určená len pre Japonsko, ktorá sa vyznačuje vyššou obtiažnosťou a zrkadlovým efektom - čo je v pôvodnej Ocarina of Time napravo, je teraz naľavo a naopak.

Avšak príťažlivosť "Ocariny" neleží iba v jej audiovizuálnom kabátiku, ale aj vo vtedy prevratnom bojovom systéme. Rovnako uchvacuje impozantným príbehom, pamätnými postavami a bohatou variabilitou hrateľnosti. Krátko povedané, je to majstrovský kúsok, ktorý si už teraz môžete zahrať vo vylepšenej verzii na majstrovskom hardvére, kedykoľvek a kdekoľvek.

Parametre a špecifikácia:
Určenie: Nintendo 3DS
Lokalizácia: anglická
Žáner: RPG (akčná adventúra)

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Žáner
RPG Hotovo!
Textová lokalizácia
EN, DE Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN Hotovo!
Vekové obmedzenie
12 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!

Žáner

Žáner
RPG Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
EN, DE Hotovo!
Zvuková lokalizácia
EN Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
12 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie Hotovo!

Verzia

Platforma
2DS/3DS – škatuľa Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Séria

Herné a filmové série
The Legend of Zelda Hotovo!

Platforma/licencia

Typ
Hra Hotovo!
Platforma
Nintendo 3DS/2DS Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!

Multiplayer

Multiplayer
Online Hotovo!
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke
1 Hotovo!

Virtuálna realita

Virtuálna realita
Nepodporované Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

» Všetky krabicové hry na Nintendo 2DS/3DS

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych se zeptal zda hry pro 3DS se dají hrát na 2DS XL děkuji za odpověď

Dobrý den, hra je s digitální licencí nebo se jedná o kazetku do nintenda?

Chtěl jsem se zeptat zda-li je krabička stejná jako na fotografii, nebo je lemovaná takovým červeným rámečkem?

Sú všetky hry na 3ds kompatibilné s 2ds?

Diskusia a poradňa k The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D – Nintendo 3DS
Príslušenstvo pre The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D – Nintendo 3DS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D - Nintendo 3DS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D - Nintendo 3DS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D - Nintendo 3DS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D - Nintendo 3DS.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií