PET AP+ plus nový vizuál

PlayStation 5 Standard Console Cover – Midnight Black

Zobraziť katalóg
PlayStation 5 Standard Console Cover – Midnight Black
5 2 hodnotení
Kryt na hernú konzolu – na konzolu PlayStation 5, farebné vyhotovenie: Midnight Black
Kód:  MSX005C1 Produktové číslo:  PS719403890 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PlayStation 5 Standard Console Cover – Midnight Black Predaj skončil

PlayStation 5 Standard Console Cover – Midnight Black

Nové kryty na konzolu PS 5 sú originály vyrobené priamo spoločnosťou PlayStation, takže sa môžete spoľahnúť na úroveň kvality, na ktorú ste u tejto spoločnosti zvyknutí. Vybrať si môžete z pestrej rady 5 farebných odtieňov. 

Kľúčové vlastnosti krytu PlayStation 5 Console Cover

  • Nové kryty na konzolu PS5
  • Originálny výrobok spoločnosti PlayStation
  • Zaručená kvalita
  • Výber z 5 farebných odtieňov

Parametre a špecifikácia

Platforma
PlayStation 5 Hotovo!

Platforma

Platforma
PlayStation 5 Hotovo!

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude položka ještě dostupná? Děkuji.

Dobry den, budete prodavat kryty i na digitalni verzi konzole?

Dobrý deň prosím vás kedy očakávate naskladnenie krytov ? Ďakujem za odpoveď.

Diskusia a poradňa k PlayStation 5 Standard Console Cover – Midnight Black
Ďalšie informácie

Horizon Forbidden West (RECENZIA) – Zakázaný západ vás chytí a nepustí

Záver Horizon Zero Dawn síce pre Aloy dopadol úspešne, hrozba zničenia sveta ale stále trvá, a tak sa vydávame v sprievode starých známych na Zakázaný západ, kde sú hlavnou hrozbou nepriateľské kmene a tajomná nákaza pustošiaca Zem. Dokáže Horizon Forbidden West prekonať predchádzajúci diel a Aloy znova zachrániť svet? Odpoveď aspoň na prvú otázku sa dozviete v našej recenzii.

Returnal: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Vesmír je nehostinné miesto, v ktorom sa môže stať čokoľvek. Napríklad že sa objavíte v časovej slučke na nepriateľskej planéte, ktorá vás núti neustále umierať. Aspoň tak vyzerá základná mechanika sci-fi rouge-like strieľačky Returnal od fínskeho štúdia Housemarque, ktorá sa pripravuje exkluzívne na PlayStation 5. V našom článku zistíte všetko, čo o hre vieme.

Gran Turismo 7 (RECENZIA) – Japonský pretekársky simulátor je novým kráľom okruhov

Séria Gran Turismo kedysi patrila k úplnej špičke virtuálnych simulátorov, ale snáď aj kvôli až neznesiteľnému dôrazu na detail s poslednými dielmi nedokázala vnímať celkový obraz a pokrok žánru. Gran Turismo Sport z roku 2017 konkurenciu síce dohnalo, ale zameraním najmä na online pretekanie zabuchlo dvere veľkému množstvu fanúšikov. Gran Turismo 7 chce všetko napraviť a na PS4 a PS5 potešiť vyznávačov kariérneho režimu aj multiplayeru zároveň.

God of War (HERNÁ SÉRIA) – Pomsta je najlepšia motivácia

Krata budú mladšie ročníky poznať ako nafúkaného tatka s plnofúzom, ktorý v severskej mytológii jednou rukou vychováva syna, zatiaľ čo tou druhou trhá mytologické tvory na kusy. Príbeh Krata sa však začal písať už v roku 2005, keď sa stal na PS2 bohom vojny a vyvraždil celý grécky pantheon. Poďme si spoločne prejsť Kratovu cestu pomsty až k zatiaľ poslednému dielu God of War: Ragnarok z roku 2022.

PlayStation 5: recenzia, updaty, novinky

PlayStation 5 zaznamenalo najlepší štart v histórii herných konzol a zabodovalo ako u hráčov, tak aj v recenziách. Do sveta hier prinieslo rad noviniek aj osvedčených receptov a my sme v tomto článku zhromaždili všetko, čo o PlayStation 5 potrebujete vedieť. Koľko stojí, aké hry si na novej konzole od Sony zahráte, ako veľmi je v skutočnosti PS5 výkonné, ako je to s podporou hier z PlayStation 4 alebo prečo je nový ovládač DualSense taký pokrok – to a oveľa viac zistíte v tomto pravidelne aktualizovanom článku.

Príslušenstvo pre PlayStation 5 Standard Console Cover – Midnight Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation 5 Standard Console Cover - Midnight Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayStation 5 Standard-Konsolenhülle - Mitternachtsschwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayStation 5 Standard-Konsolenhülle - Mitternachtsschwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PlayStation 5 Standard Console Cover - Midnight Black.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií