Alzaboxy Q1 Alzaboxy

PlayStation VR2 + Horizon Call of the Mountain

Zobraziť katalóg
PlayStation VR2 + Horizon Call of the Mountain
4,6 222 hodnotení
VR okuliare – k hernej konzole, 120Hz, zorné pole 110°, pripojenie cez USB-C, mikrofón, gyroskop, proximity senzor, otvor na slúchadlá - Všetky prijaté predobjednávky PlayStation VR2 sú odbavované postupne podľa dátumu vytvorenia predobjednávky a podľa dostupnosti príslušnej regionálnej verzie s obmedzením 1ks na zákazníka.
Variant
Kód:  MSX005VR2b1 Produktové číslo:  PS711000036282 Stránky výrobcu
PlayStation VR2 + Horizon Call of the Mountain Predaj skončil

PlayStation VR2 + Horizon Call of the Mountain

V snahe uspokojiť čo najviac zákazníkov stále limitujeme počet vydaných PS VR2 na 1 ks na osobu – duplicitné zákazky budú automaticky stornované. Naďalej platí, že sa snažíme uspokojiť všetky predobjednávky podľa dátumu vytvorenia a podľa dostupnosti príslušnej regionálnej verzie (CZ, SK).


Okuliare pre virtuálnu realitu PlayStation VR2 k hernej konzole PS5

Ponorte sa do sveta skutočnej virtuálnej reality, ktorú prežijete jedine vďaka PlayStation VR2. Vyskúšajte úplne novú generáciu VR s dokonalým vizuálnym spracovaním v 4 K HDR. Ocitnete sa priamo v centre diania, objavujte nové svety a vžite sa priamo do neskutočných herných prostredí.

Okuliare pre virtuálnu realitu PlayStation VR 2 k hernej konzole PS5

PlayStation VR2 si vychutnáte na PS5

Nadčasové vyhotovenie súpravy PlayStation VR2 je plne kompatibilné aj s novou konzolou PlayStation 5. So starou konzolou PS4 sa tento headset nedá použiť.

Okuliare pre virtuálnu realitu PlayStation VR 2 k hernej konzole PS5

PS VR2 ponúka 4K s HDR

Headset PlayStation VR2 je vybavený dvojicou OLED panelov s rozlíšením 2 000 × 2 040 bodov. Vďaka tomu získate detailný 4K obraz s HDR a podporou až 120 snímok za sekundu. Ide o štvornásobne väčšie rozlíšenie ako pri PS VR.

Okuliare pre virtuálnu realitu PlayStation VR 2 k hernej konzole PS5

Prežite hry naplno

Headsetu PlayStation VR2 nesmie chýbať ani vylepšená technológia 3 D zvuku alebo inteligentné sledovanie očí. Navyše súprava rozozná aj jemné dotyky prstov doplnené haptickou odozvou alebo adaptívnymi spúšťami ovládača PS VR2.

Okuliare pre virtuálnu realitu PlayStation VR 2 k hernej konzole PS5

Preskúmajte 3D svet na vlastnej koži

O dokonalé vtiahnutie do herného prostredia sa postará 110° zorné pole a nastaviteľné Fresnelove šošovky. Tie umožňujú dokonalé prispôsobenie rozostupov medzi šošovkami tak, aby zodpovedali polohe očí, čo garantuje optimálne vykreslenie obrazu.



Okuliare pre virtuálnu realitu PlayStation VR 2 k hernej konzole PS5

VR2 Sense v akcii

Inovatívna technológia PlayStation VR2 Sense umožňuje prežiť úplne strhujúce emócie.Samozrejmosťou je dokonalé vtiahnutie do deja prostredníctvom jemných vibrácií náhlavnej súpravy.

Okuliare pre virtuálnu realitu PlayStation VR 2 k hernej konzole PS5

Haptická odozva

Obrazový vnem ide ruka v ruke aj s fyzickým správaním ovládačov VR2 Sense. Tie ponúkajú nielen jemné vibrácie, ale aj vyložene intenzívnu odozvu na herný dej. Takúto širokú paletu vnemov nenájdete v žiadnom inom hernom ovládači.

Okuliare pre virtuálnu realitu PlayStation VR 2 k hernej konzole PS5

Adaptívne spúšte

Keď vyskúšate funkciu adaptívnych spúští, už nikdy nebudete chcieť mieriť lukom iným spôsobom. V každom ovládači je totiž vyvolaný dynamický odpor, ktorý presne zodpovedá použitému vybaveniu a situácii v hre.

S PlayStation VR2 objavíte nové herné svety

Stačí pripojiť jediný kábel USB z PlayStation VR2 do hernej konzoly PlayStation 5 a môžete sa vydať do nových herných svetov. Napríklad do Call of the Mountain, Resident Evil Village, No Mans Sky, Demeo alebo Star Wars: Tales from the Galaxy Edge.

Okuliare pre virtuálnu realitu PlayStation VR 2 k hernej konzole PS5

Obsah balenia PlayStation VR2

  • Súprava PlayStation VR2
  • Ovládače PlayStation VR2 Sense s pripevnenými remienkami
  • Kábel USB na párovanie a nabíjanie ovládačov
  • Stereofónne slúchadlá
  • Tri páry štupľov
  • Manuál
  • Kód poukážky na hru Horizon Call of the Mountain do PS Store

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia
Herný ovládač 2 ks, Hra v balení (elektronický kľúč), Kábel USB, Slúchadlá, VR headset Hotovo!
Hry/licencie v balení
Horizon VR: Call of the Mountain Hotovo!
Určenie
K hernej konzole Hotovo!
Obnovovacia frekvencia
120 Hz Hotovo!
Rozlíšenie na jedno oko
4K 2000 × 2040 px Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Herný ovládač 2 ks, Hra v balení (elektronický kľúč), Kábel USB, Slúchadlá, VR headset Hotovo!
Hry/licencie v balení
Horizon VR: Call of the Mountain Hotovo!

Určenie

Určenie
K hernej konzole Hotovo!

Zobrazovacie schopnosti

Obnovovacia frekvencia
120 Hz Hotovo!
Rozlíšenie na jedno oko
4K 2000 × 2040 px Hotovo!
Celkové rozlíšenie
4K 4000 × 4080 px Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Mikrofón, Otvor na slúchadlá Hotovo!
Pripojenie
USB-C Hotovo!
Zorné pole
110 ° Hotovo!
Senzory
Akcelerometer, Gyroskop, Proximity senzor Hotovo!
Súčasťou balenia
Ovládač Hotovo!
Viac parametrov

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:
» Všetko pre PlayStation VR
Produktové línie: PS VR2 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hello Will the PlayStation VR2 orders be delivered on the 22th ? Thank you

Dobrý den, bude možné k headsetu používat i originální pulse 3D wireless sluchátka?

Dobrý den, proč nelze předobjednat VR2 bez hry? A bude možnost koupit na třetinku? Děkuji za odpověď.

zdravím předobjednávka jsem si PS vr2 z hrou ke stažení nemusím mít predplacen PS účet děkuji Hroděj.

Dobrý den, brýle se budou zapojovat rovnout do ps5 nebo bude opět nějaká "krabička"

dobrý den, je možné kabel od VR prodloužit ? Případně můžete mi doporučit nějaký konkrétní kabel co by fungoval? -děkuji

dobry den ,ako si stiahnem do PS5 VR2 PlayStation media Player Dakujem

V popisku stojí: celkové rozlišení 4K 4000 × 4080 px (na jedno oko 4K 2000 × 2040 px) Znamená to, že VR set je pro 4 oči?

Dobrý den, rozbil se mi výstup USB C (samice do PS5) od PS VR2 hledat celý den zda se dá kabel vyměnit, zda nějaký elektrikář mění koncovku, ale nic.. už sem zoufalý. Díky za rady.

Dobrý den Chci se zeptat je VR2 vhodny i pro lidi s brylema ?

123...
Diskusia a poradňa k PlayStation VR2 + Horizon Call of the Mountain
Ďalšie informácie

Slovník herných pojmov – Zorientujte sa vo svete hráčov

Bol raz jeden cheater, ktorý hrozne rád farmil na zabugovanom spawn pointe loot, dokiaľ mu nenerfli jeho obľúbenú zbraň a on sám nedostal banán, čo pre tú lamu znamenalo game over... Ak z tejto vety nie ste múdri, nezúfajte. Práve pre vás sme si v rámci kampane Prebuď v sebe hráča pripravili krátky, ale výstižný slovník herných pojmov, ktorý vám pomôže zorientovať sa vo svojráznom jazyku hráčov.

Meta Quest Pro (INFO) – dátum vydania, cena, hw špecifikácie atď.

Quest Pro je vlajkovou loďou virtuálnych okuliarov od spoločnosti Meta, ktorá si za špičkovú výbavu nechá poriadne zaplatiť. Nejde ale len o VR zariadenie s najnovšími technológiami, headset sa vydáva aj smerom zmiešanej reality kombinujúcej virtuálne prvky a reálne okolité prostredie, takže nemusí byť určený výhradne na hranie hier, využitie nájde aj pri práci alebo v priemysle. Všetko, čo o Meta Quest Pro potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku.

PlayStation 5 Slim – Všetko, čo vieme

Sony v polovici októbra 2023 oficiálne oznámilo dlho špekulovaný Slim model, ktorý koncom roka v obchodoch postupne nahradí pôvodnú verziu konzoly PlayStation 5. PS5 Slim je menší, ľahší, má upravený dizajn a väčší 1 TB SSD disk. Digitálnu verziu navyše bude po novom možné rozšíriť o blu-ray mechaniku. Všetko, čo o PlayStation 5 Slim potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku.

PlayStation VR2 (RECENZIA) – VR hranie na PlayStation už nikdy nebude ako predtým

Zatiaľ čo majitelia stolných počítačov majú na výber z pestrej škály VR headsetov, na konzolách roky kraľovalo staručké PlayStation VR. Tomu je ale koniec, 22. februára vydané PlayStation VR2 prináša na PlayStation 5 virtuálnu realitu aktuálnych štandardov, vylepšenú o technológie, ako je haptická odozva alebo adaptívne triggery. Ako sa nám PS VR2 páči a predovšetkým, ako sa na ňom hrá, zistíte v našej recenzii.

PlayStation VR2 – Všetko, čo vieme

Headset PlayStation VR2 nadväzuje na svojho úspešného predchodcu a na PlayStation 5 prináša najmodernejšie technológie virtuálnej reality. Prilbu s 4K HDR OLED displejmi a radom ďalších technológií, ako je sledovanie pohybu očí alebo haptická odozva, sprevádzajú nové Sense ovládače a pochopiteľne aj rad hier. Všetko, čo o PlayStation VR2 potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku.

Najlepšie hry na PlayStation VR2: TOP 15

Nová virtuálna realita od Sony odštartovala vo februári 2023 s viac ako 30 hrami, medzi ktorými nájdete ako úplné novinky, tak aj vylepšené verzie už vydaných titulov. Ako to už ale býva, oddeliť zrno od pliev najmä v prostredí VR hier nemusí byť jednoduché, a práve tu prichádzame na scénu my. V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete 15 najlepších hier pre PlayStation VR2 všetkých možných žánrov, ktorých obstaraním neurobíte chybu.

Hry na VR – najlepšie tituly pre virtuálnu realitu: Top 30

Virtuálna realita dokáže rozdeliť hráčsku obec podobne ako spor o najlepšiu konzolu. Niekto na VR okuliare nedá dopustiť, iný ich nenávidí a mnohým hráčom sú zatiaľ ľahostajné. Pre fanúšikov a záujemcov pravidelne aktualizujeme náš výber a hľadáme medzi desiatkami viac či menej kvalitných titulov najlepších zástupcov 3D zábavy, ktorí by vás nemali minúť.

Recenzie PlayStation VR2 + Horizon Call of the Mountain
Príslušenstvo pre PlayStation VR2 + Horizon Call of the Mountain Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PlayStation VR2 + Horizon Call of the Mountain. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PlayStation VR2 + Horizon Call of the Mountain. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PlayStation VR2 + Horizon Call of the Mountain. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PlayStation VR2 + Horizon Call of the Mountain.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií