Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming mini AD gaming

PS3 - Plants vs Zombies Garden Warfare

Zobraziť katalóg
PS3 - Plants vs Zombies Garden Warfare
4,9 7 hodnotení
Hra na konzolu – krabicová verzia, žáner: akčný a akčný - mix tower defense a strieľačky z tretieho pohľadu, prostredie Plants vs Zombies, iba multiplayer
Kód:  MS633 Produktové číslo:  1004809 Stránky výrobcu
PS3 - Plants vs Zombies Garden Warfare Predaj skončil

PS3 - Plants vs Zombies Garden Warfare



Zábavná séria Plants vs. Zombies sa veľmi rýchlo stala srdcovou záležitosťou mnohých hráčov. Teraz prichádza originálne poňatá hra s podtitulom Garden Warfare. Zdanlivo krehké rastlinky sa opäť stretnú s celým zástupom nebezpečných a ľstivých zombíkov. Namiesto populárnej 2D stratégie sa môžete rovno tešiť na 3D multiplayerovú strieľačku plnú adrenalínových zážitkov. Ospevovaný Frostbite 3 engine sa určite ukáže v tom najlepšom svetle.

Nápaditá tímová akcia sa rozprestiera na celkovo desiatich bojových poliach a počíta so zapojením až 24 hráčov naraz. Obe znepriatelené strany majú na výber zo štvorice tried. V tíme zombíkov sa nachádza klasický Soldier, teda vojak so samopalom, All-Star sa pýši ťažkým minigunom, Engineer sa špecializuje na výbušniny a Scientist má v rukáve niekoľko prekvapivých vynálezov.



Zelenáči majú vo svojom strede klasickú Slnečnicu, ktorá premení slnečné lúče na pálivý laser, Mäsožravka sa s chuťou pustí do všetkého, čo sa hýbe, Hrachomet zase presne zacieli aj na vzdialených záškodníkov a Kaktus sa postará o pichľavé opevnenie hlavnej základne. Z niekoľkých herných režimov vyniká kooperatívny multiplayer, pri ktorom musíte zastaviť vlny zombíkov aj ich špeciálneho bossa.

Parametre a špecifikácia

Žáner
Akčný Hotovo!
Textová lokalizácia
EN Hotovo!
Vekové obmedzenie
7 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!
Platforma
PS3 Hotovo!

Žáner

Žáner
Akčný Hotovo!

Lokalizácia

Textová lokalizácia
EN Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
7 rokov Hotovo!
Problematickosť obsahu
Násilie, Online Hotovo!

Verzia

Platforma
PS3 Hotovo!
Edícia
Základná Hotovo!

Platforma/licencia

Typ
Hra Hotovo!
Platforma
PlayStation 3 Hotovo!
Licencia
Škatuľová Hotovo!

Multiplayer

Multiplayer
Online Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky akčné hry na PlayStation 3
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Hra nam nejde nastavit

Prosim vas za A jev ty hre single player akdyby ano tak bych se chtel zeptat kolik ma GB dekuji

Diskusia a poradňa k PS3 - Plants vs Zombies Garden Warfare
Príslušenstvo pre PS3 - Plants vs Zombies Garden Warfare Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plants vs Zombies Garden Warfare - PS3 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plants vs Zombies Garden Warfare - PS3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plants vs Zombies Garden Warfare - PS3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Plants vs Zombies Garden Warfare - PS3.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií