Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Doručení zdarma mini AD gaming

PS3 - Star Wars: The Force Unleashed II

Zobraziť katalóg
PS3 - Star Wars: The Force Unleashed II
4,1 9 hodnotení
Hra na konzolu
Kód:  MS247c Produktové číslo:  8717418409531
PS3 - Star Wars: The Force Unleashed II Predaj skončil

PS3 - Star Wars: The Force Unleashed II

Fanúšikovia kultovej ságy Starwars zbystrite. Zatiaľ najúspešnejšia akčná hra zo sveta Hviezdnych vojen prináša svoje druhé pokračovanie, ktoré nadväzuje na diel predchádzajúci. Herný príbeh hráča zavedie do obdobia medzi filmovými dielami Star Wars: Episode III Revenge of the Sith a Star Wars: Episode IV A New Hope. Vtelíte sa tak do Starkillera, bývalého učňa tajomného Darth Vadera, s ktorým na vás čaká galaktické dobrodružstvo hemžiace sa rôznorodými nepriateľmi. Aby ste sa ubránili, budete musieť odhaliť všetky Starkillerove schopnosti, ktoré sú v tomto diele značne vylepšené a hra sľubuje ešte väčší "masaker" ako tomu bolo v diele minulom. Budete môcť využiť napr. tzv Mind Trick čiže schopnosť zmätenia mysle svojich nepriateľov, ktorá ich postaví proti ich vlastným spojencom, alebo schopnosť Force Granade, kedy niekoho nabijete bleskami a potom ho pošlite do vzduchu. Ďalšou príjemnou schopnosťou a výraznou novinkou tohto dielu je možnosť bojovať s dvoma mečmi naraz a výrazne deštruktívnejšie prostredie, ktoré prispeje na účinnosti a efektívnosti bojových komb.

Žáner:
Akčný/Dobrodružný

Hráči:
1

Lokalizácia:
EN

Odporúčaný vek:
16 +

Rozlíšenie HD:
1080p

Zvuk:
Dolby 5.1

 

Parametre a špecifikácia

Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie
16 rokov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky akčné hry na PlayStation 3
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Varianty Star Wars: Force Unleashed II:

10,30 € - 10,30 €

Star Wars: The Force Unleashed II

Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný, - krabicová verzia, žáner: akčné
Info 10,30 €
Momentálne nedostupné
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PS3 - Star Wars: The Force Unleashed II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star Wars: The Force Unleashed II - PS3 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Star Wars: The Force Unleashed II - PS3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Star Wars: The Force Unleashed II - PS3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Star Wars: The Force Unleashed II - PS3.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií