Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Garmin Forerunner 935 Black

Zobraziť katalóg
Garmin Forerunner 935 Black
Smart hodinky – unisex s meraním tepu na zápästí, Garmin Pay, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie rýchlosti, meranie zdolaných poschodí, intervalový tréning, GPS, výškomer, gyroskop, kompas, teplomer, pripojenie pomocou ANT+, WiFi, Bluetooth a USB, stav batérie, notifikácie z mobilu, hľadanie telefónu, bezpečnostné funkcie, sledovanie menštruačného cyklu, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), kompatibilné s Android a iOS, kapacita úložiska 64 MB, Chemicky tvrdené sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: plast
Kód:  SKG571c6 Produktové číslo:  010-01746-04 Stránky výrobcu

Garmin Forerunner 935 Black

Dostaňte zo seba tie najlepšie športové výkony! Vaším osobným trénerom sa totiž môže stať tento športtester Garmin Forerunner 935. Pod elegantným dizajnom v čiernej farbe totiž skrýva široké množstvo tých najrôznejších funkcií pre ešte širšiu škálu športov. Hodinky majú veľmi nízku hmotnosť a príjemné rozmery. Garmin Forerunner 935 disponujú skvele čitateľným LCD kruhovým displejom a sú vhodné pre pánov aj pre dámy. Vďaka dobíjacej Li-Ion batérii dokážu vydržať až 2 týždne na jedno nabitie (v móde inteligentných hodiniek) a navyše sú aj vodoodolné do úrovne plávania na hladine. Ďalej ponúkajú aj vstavanú pamäť 64 MB, možnosť prepojiť hodinky s inteligentným telefónom alebo kompatibilitu s platformou Connect IQ.

Kľúčové vlastnosti športtestera Garmin Forerunner 935 Black

  • Športové hodinky Garmin Forerunner 935 majú iba 49 gramov a pohodlný silikónový remienok
  • Disponujú čidlom pre meranie srdcového tepu, gyroskopom, výškomerom a ďalšími užitočnými senzormi
  • Ponúkajú prednastavené športové profily, z ktorých si vyberie každý
  • Sú vodoodolné a na jedno nabitie vydržia až 2 týždne v prevádzke
  • Možno ich prepojiť s počítačom či telefónom a získať tak prístup k oznámeniam z telefónu alebo do počítača previesť svoje uložené výkony

Nadupané vybavenie

Nech už sa chystáte na akúkoľvek aktivitu, Garmin Forerunner 935 budú vždy určite vedieť, čo robiť. Medzi ich hlavné vlastnosti totiž patrí rad snímačov, ktoré dokážu zaznamenať takmer všetky vaše pohyby. Vo svojom vybavení tak majú presné optické čidlo na meranie srdcového tepu umiestnené na zápästí. Ďalej v sebe skrývajú snímač pre tlak, ktorý dokáže upozorniť na prichádzajúcu búrku, gyroskop, ktorý pomáha napríklad pri počítaní zdolaných poschodí, teplotný senzor, elektromagnetický kompas, výškomer a tiež GPS a Glonass. Môže zaujať aj šikovný indikátor pohybu, Group Live-Track pre online sledovanie pohybu, segmenty STRAVA a vyhodnocovanie tréningu.

Pre takmer každý šport

Hráte golf? Alebo máte radšej obyčajnú turistiku? Inteligentné hodinky majú športové profily pre mnžstvo rôznych športov, počnúc behom, chôdzou, cez lyžovanie, plávanie a golf až k parašutizmu a taktickým výcvikom. Pred každým športom je najvhodnejšie riešenie vybrať si jeho profil, aby sa k jeho vykonávaniu hodinky upravili, a mohli tak zaznamenať váš výkon čo najpodrobnejšie. Na displeji potom uvidíte všetky vaše záznamy a výkony, ktoré si na konci vašej aktivity môžete prezrieť spoločne s vyhodnotením, záťažou, dĺžkou trasy a výpočtom spálených kalórií.

Konektivita Garmin Forerunner 935 Black

Hodinky majú zabudovaný prijímač GPS a dokonca aj Glonass. Konektivita hodiniek a prepojenie s mobilnými zariadeniami je riešené pomocou Bluetooth, ANT+ a samozrejme aj WiFi. Môžete tak svoje výsledky zobraziť v podrobnejšom tréningovom denníku na počítači. Pri prepojení s telefónom vám budú prichádzať notifikácie na volania, SMS, emaily a podobné priamo na displej hodiniek. Taktiež budete môcť posielať svoje uložené tréningové štatistiky do tréningového denníka Garmin Connect, kde ich môžete zdieľať a porovnávať s priateľmi alebo dokonca vysielať priebeh vášho tréningu naživo. Za zmienku stojí aj prepojiteľnosť s čidlami Stryd (wattmeter) či Moxy (oximeter) a možnosť využitia služieb platformy Connect IQ, vďaka ktorej môžete pre svoje hodinky nastaviť nové funkcie či vzhľady úplne zadarmo.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
47 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Spôsob ovládania
Ovládanie tlačidlami Hotovo!
Hmotnosť
49 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Teplomer okolitej teploty Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Triatlon, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
24 h (1 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
0,06 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Forerunner 935 Black Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 935 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Forerunner 935 Black.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií