AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Garmin Instinct Tactical Black

Zobraziť katalóg
Garmin Instinct Tactical Black
Smart hodinky – pánske, hodnota vodotesnosti 100 m (10 ATM) s meraním tepu na zápästí, monitoring spánku, kompatibilné s iOS a Android, kapacita úložiska 16GB, telefonovanie odmietnutie a/alebo prijatie hovoru na spárovanom telefóne, chemicky tvrdené sklíčko, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: plast
Kód:  HUGinstT07 Produktové číslo:  010-02064-70 Stránky výrobcu

Garmin Instinct Tactical Black

Garmin Instinct Tactical Black sú smart hodinky vhodné pre každého, kto rád športuje a zároveň ho bavia technologické hračky. Pri výrobe remienka bol použitý materiál silikón. Hodinky chráni chemicky tvrdené sklíčko. Displej s uhlopriečkou 0,9 " pre vás zobrazí najrôznejšie informácie. Ich vzhľad primárne tvorí guľatý ciferník. Ak vám niekto bude volať, tak jednoducho odpoviete prostredníctvom hodiniek. Bežné hodinkové funkcie, ako je dátum, stopky, budík, deň v týždni, osvetlenie, kalendár a 24-hodinový režim, doplnia vychytávky typu krokomer, výpočet kalórií, meranie tepu, meranie vzdialenosti, meranie rýchlosti, meranie tempa, meranie vyjdených poschodí, intervalový tréning, tepové zóny, automatické začatie aktivity, úroveň regenerácie tela, virtuálny tréner, prevýšenie a virtual pacer. Je potrebné počítať s hmotnosťou tohto modelu 52 g. Pri ich výbere myslite na to, že by vaše zápästie nemalo mať obvod menší ako 13,2 cm a väčší ako 22,4 cm.

Hlavné vychytávky smart hodiniek Garmin Instinct Tactical Black

  • Hodinky smart Garmin možno spárovať s Androidom aj iOS
  • Odolnosť voči vode 100 m (10 ATM)
  • Kombinované zobrazenie času
  • Samozrejme nechýbajú staré dobré hodinkové funkcie, ako dátum, stopky, budík, deň v týždni, osvetlenie, kalendár a 24-hodinový režim
  • Samozrejmou, veľmi praktickou funkciou je prijímanie notifikácií z telefónu
  • Športové funkcie smart watch Garmin: krokomer, výpočet kalórií, meranie tepu, meranie vzdialenosti, meranie rýchlosti, meranie tempa, meranie vyjdených poschodí, intervalový tréning, tepové zóny, automatické začatie aktivity, úroveň regenerácie tela, virtuálny tréner, prevýšenie a virtual Pacer
  • Operačný systém hodiniek: vlastný OS výrobca
  • Farba remienka je v tomto prípade čierna

Smart hodinky Garmin Instinct Tactical Black vás zaujmú svojím dizajnom aj funkciami

Smart hodinky Garmin Instinct Tactical Black plne spolupracujú s operačným systémom iOS a Android, k čomu im pomáha ANT+, Bluetooth a USB. Funkcia monitoringu spánku vám zmeria pomer hlbokého spánku voči nočnému prevaľovaniu sa a pomôže, ako si lepšie odpočinúť, aby ste netrpeli nedostatkom spánku. Integrovaná batéria vydrží 40 h a nemalo by teda hroziť, že energia sa minie uprostred dňa. Nechýba im ani vnútorné úložisko, ktoré má kapacitu 16 GB. Na ich ovládanie možno využiť jazyk, ktorým je angličtina, čeština, nemčina, slovenčina, maďarčina a francúzština. Jazykom mobilnej aplikácie hodiniek smart Garmin je angličtina, čeština, nemčina, maďarčina, slovenčina a francúzština.

Smart hodinky sú vaším osobným trénerom

Inteligentné hodinky Garmin Instinct Tactical Black vám poskytnú údaje o vašich aktivitách, ako beh, chôdza, cyklistika, outdoor, fitness, turistika, plávanie, joga, lyžovanie, veslovanie a lezenie. Funkcia na meranie tepu sa navyše hodí na vymedzenie aeróbnej zóny pohybu a pomáha vám k zvýšeniu efektivity vašich športových aktivít. Vďaka odolnosti voči vode 100 m (10 ATM) budete môcť inteligentné hodinky využívať aj pri potápaní a vodných športoch. Výpočet spálených kalórií vám pomôže dosiahnuť vyvážené stravovanie. Integrovaný krokomer vás spoľahlivo donúti k pohybu vďaka štatistike, ktorá zaujme každého. Pri behaní je neoceniteľné komplexné meranie vašej aktivity, napr. rýchlosti alebo odbehnutej vzdialenosti.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Štandard odolnosti
MIL-STD 810G Hotovo!
Spôsob ovládania
Ovládanie tlačidlami Hotovo!
Hmotnosť
52 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, ANT+, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Teplomer okolitej teploty Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!

Notifikácie a volania

Správy
Prednastavené odpovede na správy Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
336 h (14 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
40 h (1,67 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Instinct Tactical Black Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Instinct Tactical Black.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií