AlzaBoxy Q1 Aplikace

Garmin nüvi 2789LMT Lifetime

Zobraziť katalóg
Garmin nüvi 2789LMT Lifetime
5 1 hodnotení
GPS navigácia s bezplatnou doživotnou aktualizáciou máp a príjmom prémiových dopravných správ RDS-TMC, 7" farebný dotykový displej, asistent jazdných pruhový, POI (body záujmu), ecoRoute, bluetooth, microSD, mini USB
Kód:  SKG009 Produktové číslo:  010-01316-20 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin nüvi 2789LMT Lifetime

Navigácia vyčnievajúca nad ostatné lepším hlasovým navádzaním a informáciami z Foursquare, kde sú milióny, používateľmi overených, bodov záujmu. Vďaka tomu dokáže ľahko vyhľadať najbližšiu firmu, obchod alebo reštauráciu. Databáza Foursquare je aktualizovaná bezplatne spoločne s mapovými podkladmi. Ak používate prepojenie navigácie nüvi 2789LMT s aplikáciou Smartfón Link v mobilnom telefóne, máte podrobný prístup k najnovším údajom Foursquare databázy vrátane používateľských hodnotení, cien služieb či otváracích dobách.

Presne viete, kam vás navádza

Ak už máte navigáciu, iste poznáte, ako vám navigácia hovorí napríklad odbočte doprava, kde by ste to naozaj nečakali. Garmin prichádza s vlastným riešením hlasovej navigácie. Garmin Real Direction je schopná poskytovať jasnejšie navigačné inštrukcie, napríklad: "Za stanicou odbočte vpravo". Vďaka týmto jasnejším hlasovým pokynom sa môžete viac venovať riadeniu vozidla bez toho, aby bolo nutné príliš často sledovať displej navigácie.

Mapy bezplatne

Nechýbajú ani overené vlastnosti na hladký prejazd po trase. Hlavné je bezplatné dopravné spravodajstvo RDS-TMC. Automaticky vyhľadáva dopravné hlásenie, a v prípade komplikácie na zvolenej trase upozorní vodiča. Pokiaľ bude časovo výhodnejšie vyhnúť sa prekážke, navigácia ponúkne náhradnú trasu a odhadne časovú úsporu. V meste príde vhod funkcia aktívneho radenia do jazdných pruhov. Tá informuje s predstihom vodiča, v ktorom jazdnom pruhu sa má s automobilom držať. K tomu máte štyrikrát do roka aktualizácie 45 máp krajín Európy bezplatne.

Parametre a špecifikácia

Šírka
196 mm Hotovo!
Výška
112 mm Hotovo!
Hĺbka
18 mm Hotovo!
Hmotnosť
352 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
196 mm Hotovo!
Výška
112 mm Hotovo!
Hĺbka
18 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
352 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
7" (17,78 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
800 × 480 Hotovo!
Výdrž batérie
0,98 h Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den ,zakupil som od vas navigaciu garmin nuvi 2789 a mam po celej dlzke dispeja na pravej strane asi 1 cm od kraja tenku zelenu ciaru ktora sem tam pridava a ubera na jase, chcem sa spytat ci je to v poriadku alebo nie...navi som ani raz nepouzil....dakujem

Diskusia a poradňa k Garmin nüvi 2789LMT Lifetime
Príslušenstvo pre Garmin nüvi 2789LMT Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin nüvi 2789LMT Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin nüvi 2789LMT Lebenslange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin nüvi 2789LMT Lebenslange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin nüvi 2789LMT Lifetime.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií