Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Garmin nüviCam LMT Lifetime

Zobraziť katalóg
Garmin nüviCam LMT Lifetime
GPS navigácia s integrovanou záznamovou kamerou, doživotná aktualizácia máp Európy, 6" multidotykový displej (WVGA 800 x 480), plánovanie trás, príjem dopravných informácií pomocou aplikácie Garmin SmartfónLink, bluetooth, 2x slot na micro SD, prijímač dopravných informácií
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG021a Produktové číslo:  010-01378-03 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin nüviCam LMT Lifetime

Spojením navigačného prístroja a záznamovej kamery vzniklo prémiové zariadenie nuviCam. Počas jazdy uloží videozáznam dopravnej situáciej ako nezvrátiteľný svedok, ale ponúka ďaleko viac. Okrem záznamových funkcií poskytuje kamera aj bezpečnostné funkcie, ktoré upozornia vodiča na riskantné situácie počas riadenia vozidla. Neustále stráži vzdialenosť od vozidla idúceho pred vami a pri priblížení pod prípustnú hranicu varuje vodiča pred hroziacou zrážkou. Stráži tiež vyjdenie vozidla z vozovky a jazdného pruhu.

S reálnym prehľadom

Naplánujte cestu dopredu a vložte aj požadovaný čas príchodu, kam započíta aj prípadné zastávky a čas pobytu. Nech už cestujete kamkoľvek, zaraďte sa do správneho pruhu. Pripravený asistent dáva dokonalý prehľad o radení. Navigačné funkcie sú súčasne schopné využívať funkciu čelnej kamery. Pri dojazde do cieľa namiesto mapy zobrazí reálny pohľad z kamery s vyznačením zostávajúcej vzdialenosti a upozornením na cieľ pomocou výrazného ukazovateľa.

Kľúčové vlastnosti

  • Pokročilé spojenie navigácie a kamery
  • Funkcia kamery pre vyššiu bezpečnosť aj navigáciu
  • Varuje pred riskantnými situáciami
  • Cieľ ukáže priamo pohľadom z kamery
  • Integrovaný prijímač dopravných informácií
  • Detailné plánovanie trasy
  • Zaznamená nehodu a dáta bezpečne uloží vrátane pozície a času
  • Doživotná aktualizácia máp Európy

Stále v obraze

Navigácia obsahuje podrobné navigačné mapy celej Európy, ktoré bezplatne aktualizujete po celú dobu životnosti prístroja. Nainštalujte na inteligentný telefón aplikáciu SmartfónLink a cez mobilné pripojenie prijímajte živé dopravné informácie. Vďaka tomu vás nikdy neprekvapia nové úseky ciest či zmeny v prejazdnosti. K istote pri cestovaní prispeje aj bezdrôtové Bbluetooth na spojenie a handsfree hovory mobilným telefónom. Prípadnú nehodu zaznamená akcelerometer a dáta bezpečne uloží vrátane pozície a času udalosti. NuviCam použijete, aj keď potrebujete zaobstarať fotodokumentáciu. Súčasťou tejto verzie nuviCam je integrovaný prijímač dopravných informácií.

Parametre a špecifikácia

Šírka
183 mm Hotovo!
Výška
94 mm Hotovo!
Hĺbka
15 mm Hotovo!
Hmotnosť
771 g Hotovo!
Určenie
Auto Hotovo!

Rozmery

Šírka
183 mm Hotovo!
Výška
94 mm Hotovo!
Hĺbka
15 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
771 g Hotovo!

Druh navigácie

Určenie
Auto Hotovo!

Vlastnosti

Uhlopriečka
6" (15,24 cm) Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
800 × 480 Hotovo!
Typ pamäťovej karty
MicroSD Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nieje uvedené inak, je zariadenie dodávané s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin nüviCam LMT Lifetime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin nüviCam LMT Lifetime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin nüviCam LMT Lebenslange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin nüviCam LMT Lebenslange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin nüviCam LMT élettartam.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií