Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Garmin Quatix 7 Silver/Blue

Zobraziť katalóg
Garmin Quatix 7 Silver/Blue
5 2 hodnotení
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,3" transflektívny MIP displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 432 h, s ovládaním v češtine
Kód:  Ppquat701 Produktové číslo:  010-02540-61 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin Quatix 7 Silver/Blue

Ľahké jachtárske smart hodinky podporujúce viac režimov ponoru

Plávate sa radi na lodi a chceli by ste si zaobstarať smart hodinky, ktoré môžete používať počas všedných dní, ale zároveň s nimi bez obáv vyraziť na vodu a mať vždy k dispozícii dôležité informácie ohľadom plavby? Ľahké smart hodinky Garmin Quatix 7 sú navrhnuté tak, aby odolali vode až do 10 ATM, vysokým teplotám aj nárazom. Vďaka podpore satelitných systémov GPS, GLONASS a GALILEO získate presné informácie o polohe. Puzdro hodiniek Garmin Quatix 7 je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a displej kryje sklíčko Corning ® Gorilla ® Glass DX. V režime inteligentných hodiniek vydrží až 18 dní na jediné nabitie. O prepojenie hodiniek Garmin s vašim telefónom sa stará technológia Bluetooth. Po spárovaní sa môžete tešiť na prichádzajúce notifikácie z vášho zariadenia, sledovanie času a výšky blížiaceho sa prílivu/odlivu a mnoho ďalšieho. Informácie uvidíte na prehľadnom 1,3-palcovom transfektívnom displeji s rozlíšením 260 × 260 pixelov. Hodinky sa ovládajú pomocou dotykového displeja a 5 fyzických tlačidiel.

Kľúčové vlastnosti smart hodiniek Garmin Quatix 7 Silver/Blue

  • Dobre čitateľný dotykový 1,3-palcový transfektívny displej (260 × 260 px)
  • Odolné sklo Corning® Gorilla® Glass DX
  • Špeciálna súprava funkcií vhodná na plavby na lodi a pod. 
  • Rámček z nehrdzavejúcej ocele
  • Podpora platieb Garmin Pay vďaka technológii NFC
  • V aplikácii Garmin Connect uvidíte po spárovaní s telefónom všetky namerané hodnoty v prehľadných grafoch
  • Jednoduché ovládanie pomocou tlačidiel a dotykového displeja
  • Spárovanie s mobilným telefónom obstaráva technológia Bluetooth
  • Výdrž batérie: režim smart hodiniek až 18 dní, režim GPS až 57 hodín
  • Zabudované režimy pre presné meranie vašej aktivity počas športov + možnosť ich rozšírenia z platformy Connect IQ
  • Možnosť spárovania hodiniek s bezdrôtovými slúchadlami a prehrávanie hudby priamo z hodiniek
  • Hodinky Garmin Quatix 7 sú vodoodolné do 10 ATM
  • Presné určenie polohy vďaka GPS, GLONASS a GALILEO
  • Funkcia Detekcia nehôd (možnosť manuálneho odoslania informácie o polohe alebo automatické odoslanie pri vybraných outdoorových aktivitách) — vyžaduje spárovanie s telefónom
  • Praktická funkcia kalendára, stopiek a odpočtu
  • Sledovanie tepu zo zápästia a monitoring spánku
  • Vysoká výdrž na jediné nabitie
  • Kompatibilný s iPhone®, Android™

Garmin hodinky Quatix 7 je možné prepojiť s námornou technikou

Prepojte Garmin hodinky s vybranými námornými plottermi toho istého výrobcu a sledujte alebo využívajte vybrané funkcie, medzi ktoré patrí zoom mapy, autopilot, rozvrhnutie zobrazenia hudobný systém Fusion® a veľa ďalšieho. Práve vďaka prepojiteľnosti s autopilotom je možné hodinkami Garmin Quatix 7 riadiť loď alebo aktivovať navigáciu po trasu v momente, keď nie ste v dosahu kormidla. V hodinkách je predinštalovaná aplikácia Fusion-Link™, ktorá vám umožní ich prepojiť s hudobným námorným systémom Fusion. Po spárovaní hodiniek Garmin Quatix 7 s kompatibilnou lodnou elektronikou môžete priamo na vašom zápästí sledovať hodnoty otáčok motora, rýchlosť aj smer vetra, hĺbku vody a mnoho ďalšieho. K dispozícii vám budú aj praktické námorné alarmy, ktoré vás napríklad upozornia na bezprostredné zmeny prílivu a odlivu, dôležité stavy lode alebo odtrhnutie kotvy. Fanúšikovia a účastníci regatových závodov ocenia praktické funkcie hodiniek, ktoré vám umožnia správne načasovať štart a dokonca ho aj vizualizovať. Samozrejmosťou je asistent križovania. 

Navigátor na vašom zápästí

V smart hodinkách Garmin Quatix 7 sa ukrýva vstavaný satelitný prijímač kompatibilný so systémami GPS, GLONASS a GALILEO, vďaka čomu získate presné informácie o vašej aktuálnej polohe. Pokiaľ sa často vydávate do terénu, určite oceníte snímače ABC (Altimeter = výškomer, Barometer a Compass = trojosý kompas) pre uľahčenie navigácie. Tieto senzory je možné nechať kalibrovať automaticky alebo sa môžete pustiť do kalibrácie manuálne. Pomocou navigačnej funkcie si môžete automaticky nechať vypočítať trasu do cieľa alebo si svoju vlastnú naplánovať v počítači alebo mobilnom telefóne. Urobiť tak môžete prostredníctvom mapy.sk a denníka Garmin Connect. Inteligentné hodinky Garmin Quatix podporujú podrobné námorné mapy z edície Garmin BlueChart G3 s mapovými podkladmi zo zdrojov firmy Navionics®. Fanúšikovia golfu ocenia prítomnosť máp golfových ihrísk (CourseView). Tešiť sa tak môžete na viac ako 42 000 golfových ihrísk z celého sveta. Obdobne na tom sú aj lyžiari, pretože pre tých je v hodinkách Garmin pripravených 2 000 máp (SkiView) rezortov. V hodinkách Garmin Quatix 7 si navyše môžete prezerať aj podrobné topografické mapy TopoActive, ktoré je možné bezplatne stiahnuť. Aktualizáciu hodiniek vykonáte aj bez počítača vďaka prítomnosti WiFi prijímača. U topografických máp je voliteľné zobrazenie hraníc federálnych verejných pozemkov, vďaka čomu ľahko zistíte, kam vstupujete a kde sa práve nachádzate. Priamo v hodinkách sú integrované mapy Garmin, ktoré pokrývajú celý svet. 

Športové a zdravotné funkcie hodiniek Garmin Quatix 7

V hodinkách a mobilnej aplikácii môžete sledovať celý rad dôležitých ukazovateľov o vašej aktivite, zdraví a odpočinku. Samozrejmosťou sú predinštalované športové režimy na meranie vašej aktivity. Tešiť sa môžete napríklad na:

  • Funkcia Body Battery – vďaka tejto funkcii získate kompletný prehľad o tom, ako sa dokáže vaše telo vysporiadať so záťažou a určí, či dostatočne spíte, či sa prepínate a pod. Hodnota telesnej energie sa vyjadruje na stupnici od 0 do 100.
  • Sledovanie tepu zo zápästia - hodinky Garmin počas celého dňa merajú váš srdcový tep a upozorní vás, ak je jeho hodnota príliš nízka alebo naopak príliš vysoká. 
  • Pulzný oxymeter – zistite, ako dokáže vaše telo vstrebávať kyslík počas dňa alebo v noci
  • Zaťaženie organizmu — na základe vyhodnotenia premenlivosti srdcového tepu funkcia určí aktuálnu mieru zaťaženia vášho organizmu.
  • Vek podľa kondície – hodiny používajú váš biologický vek, týždennú aktivitu, pokojový srdcový tep a hodnotu BMI na určenie vášho veku a či je vaše telo mladšie alebo staršie ako v skutočnosti ste.
  • Sledovanie spánku - inteligentné hodinky Garmin Quatix 7 dokážu rozpoznať fázy ľahkého, hlbokého spánku, čas pohybu a fázu REM.
  • Minúty intenzívnej aktivity — získajte informácie o tom, koľko aktivity zaznamenáte, v akom čase a počas akej aktivity.
  • Celodenné sledovanie dychu – naprieč celým dňom hodinky zaznamenávajú intenzitu dýchania (počas spánku alebo pri dychových cvičeniach).
  • Vek podľa kondície - na základe vášho skutočného veku, týždennom súhrne pohybu a pokojovom srdcovom tepe, hodinky Garmin Quatix 7 vyhodnotia, či je vaše telo mladšie alebo staršie oproti skutočnosti.
  • Denné odporúčania tréningov — inteligentné hodinky Garmin Quatix 7 poskytnú každodenné tréningové odporúčania na základe úrovne vašej kondície a aktuálnej tréningovej záťaže.
  • Regeneračný asistent - po akomkoľvek tréningu vždy uvidíte, ako dlho bude potrebné odpočívať, aby ste sa mohli pustiť do ďalšieho náročného tréningu. Táto funkcia dokáže zohľadniť intenzitu tréningu, úroveň stresu, dennú mieru vášho pohybu a kvalitu aj dĺžku spánku.

Smart hodinky Garmin ponúknu praktické funkcie na každodenné použitie

Prítomnosť NFC vám umožní využiť so smart hodinkami Garmin Quatix 7 populárnych bezkontaktných platieb prostredníctvom Garmin Pay (ak je podporované vašou bankou). Samozrejmosťou sú notifikácie na prichádzajúce e-maily alebo ďalšie oznámenia z aplikácií, ktoré sú nainštalované vo vašom spárovanom smartfóne. Ak vlastníte telefón so systémom Android, môžete sa tešiť na rýchle textové odpovede na správy. Ďalšou populárnou vymoženosťou je možnosť počúvania hudby uloženej priamo v inteligentných hodinkách. So sebou si tak nemusíte brať váš mobilný telefón, ale stačí iba hodinky Garmin Quatix 7 a bezdrôtové slúchadlá. Garmin smart hodinky Quatix 7 ponúknu aj inteligentnú bezpečnostnú a sledovaciu funkciu, kedy po spárovaní s telefónom môžete vašim kontaktom zdieľať aktuálnu polohu manuálne alebo pri vybraných outdoorových aktivitách poslať automaticky vašu polohu pomocou prednastavenej detekcie nehôd. Prostredníctvom platformy Connect IQ je možné do hodiniek Garmin Quatix 7 jednoducho sťahovať rozšíriteľný obsah. 

Obchod Connect IQ

Otvorená platforma Connect IQ je určená pre aplikácie vývojárov tretích strán, takže tu môžete objavovať a sťahovať nové aplikácie, ktoré vám pomôžu prispôsobiť si inteligentné hodinky Garmin Quatix 7 na mieru vašim potrebám. K dispozícii sú štýlové ciferníky, fitness aplikácie, hudobné online platformy, praktické nástroje, zábavné hry atď. 

Garmin hodinky Quatix 7 majú rýchloupínací pásik QuickRelease

Vďaka vymeniteľným remienkom s rýchloupínacím mechanizmom QuickRelease môžete prispôsobiť vzhľad Garmin hodiniek Quatix 7 svojmu štýlu. Jednoducho, posunutím osky vyberte remienok a nasaďte iný. K dispozícii sú silikónové, kožené alebo kovové remienky v rôznych farebných vyhotoveniach. 

Smart hodinky Garmin Quatix 7 povedú váš osobný tréningový denník v mobilnej aplikácii

Po spárovaní smart hodiniek Garmin Quatix 7 s mobilnou aplikáciou Garmin Connect cez Bluetooth rozhranie sa zaznamenaná aktivita automaticky prenesie do vášho osobného tréningového denníka, kde dôjde k jej komplexnému vyhodnoteniu. Jednotlivé hodnoty sú zobrazené vo forme prehľadných grafov vrátane zobrazenia tréningového efektu a odporúčanej doby regenerácie. Aplikácia aj používateľské prostredie smart hodiniek Garmin Quatix 7 sú kompletne lokalizované do slovenčiny. 


Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Plávanie, Tenis, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
432 h (18 d) Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
iOS 17 Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Určenie
Unisex Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
iOS 17 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
47 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Čierna, Strieborná Hotovo!
Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
79 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, WiFi, ANT+, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Teplomer okolitej teploty Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Lezenie, Lyžovanie, Plávanie, Tenis, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!
Špecializované funkcie pre aktivity
Golfové funkcie Hotovo!

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail Hotovo!
Správy
Prednastavené odpovede na správy (iba Android) Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Modrá Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
12,5 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
20,8 cm Hotovo!
Typ zapojenia
22mm Garmin QuickFit Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
432 h (18 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
57 h (2,38 d) Hotovo!
Interné úložisko
Áno Hotovo!
Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Garmin Quatix 7 Silver/Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Quatix 7 Silver/Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Quatix 7 Silver/Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Quatix 7 Silver/Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Quatix 7 Silver/Blue.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií