Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Garmin vívoactive 4S RoseGold White

Zobraziť katalóg
Garmin vívoactive 4S RoseGold White
4,9 11 hodnotení
Smart hodinky – určenie: dámske s ovládaním v slovenčine, GPS, meranie tepu, NFC platby cez Garmin Pay, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, barometer, vhodné na aktivity: beh, cyklistika, joga, golf, materiál puzdra: plast
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKvact03 Produktové číslo:  010-02172-23 Stránky výrobcu

Garmin vívoactive 4S RoseGold White

Garmin vívoactive 4S RoseGold White sú smart hodinky pre všetkých, ktorých bavia moderné technológie, šport a zároveň móda a dizajn. Na remienok bol zvolený materiál silikón. Ciferník chráni gorilla glass sklíčko. Displej s uhlopriečkou 1,1 " vám ukáže najrôznejšie informácie. K ich dizajnu primárne prispieva guľatý ciferník. Ak vám niekto bude volať, tak možno hovor vybaviť prostredníctvom hodiniek. Bežné funkcie, ako je dátum, stopky, budík, deň v týždni, osvetlenie a kalendár, doplnia vychytávky ako krokomer, výpočet kalórií, meranie tepu, meranie vzdialenosti, meranie rýchlosti, meranie tempa, meranie vyjdených poschodí, tepové zóny, automatické začatie aktivity, úroveň regenerácie tela, virtuálny tréner a prevýšenie. Všetky platby už môžete vykonávať bezkontaktne pomocou Garmin Pay. Hmotnosť tohto modelu sa vyšplhala na 40 g. Pri ich výbere myslite na to, že by vaše zápästie nemalo mať obvod menší ako 11 cm a väčší ako 17,5 cm. V balení smart hodiniek Garmin sa tiež nachádza dobíjací kábel.

Hlavné vychytávky smart hodiniek Garmin vívoactive 4S RoseGold White

  • Smart watch Garmin sa bez problémov spárujú s Androidom aj iOS
  • Hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM)
  • Kombinované zobrazenie času
  • Radosť vám urobia tradičné hodinkové funkcie, ako dátum, stopky, budík, deň v týždni, osvetlenie a kalendár
  • Samozrejmou, ale milou funkciou je prijímanie notifikácií z vášho smartfónu
  • Športové funkcie inteligentných hodiniek Garmin: krokomer, výpočet kalórií, meranie tepu, meranie vzdialenosti, meranie rýchlosti, meranie tempa, meranie vyjdených poschodí, tepové zóny, automatické začatie aktivity, úroveň regenerácie tela, virtuálny tréner a prevýšenie
  • Operačný systém hodiniek: vlastný OS výrobca
  • Farba remienka je biela

Smart hodinky Garmin vívoactive 4S RoseGold White vás nenechajú v štichu

Smart watch Garmin vívoactive 4S RoseGold White môžu komunikovať s operačným systémom iOS a Android, k čomu im pomáha ANT+, Bluetooth a USB. Meranie spánku vás upozorní na pomer hlbokého spánku a bdenia a pomôže k zlepšeniu spánkového cyklu, aby ste mali cez deň dostatok energie. Hudobný prehrávač vám dovolí prehrávanie skladieb bez potreby vyťahovať mobilný telefón. Integrovaná batéria by nemala pri bežnom používaní spadnúť pod hodnotu 168 h a nemalo by teda hroziť, že energia sa minie práve vtedy, keď vyrazíte von. Dokonca majú aj vnútorné úložisko, ktoré má kapacitu 4 GB. Ich rozhranie vám ponúkne jazyk, ktorým je angličtina, čeština, nemčina, slovenčina a maďarčina. Jazykom mobilnej aplikácie smart hodiniek Garmin je angličtina, čeština, nemčina, maďarčina a slovenčina.

Smart hodinky vás motivujú k pohybu

Hodinky inteligentné Garmin vívoactive 4S RoseGold White dohliadajú na vaše športové aktivity, ako je napríklad beh, chôdza, cyklistika, fitness, plávanie, joga, lyžovanie, veslovanie a golf. Funkcia na meranie tepu sa v prvom rade hodí na perfektné určenie tepovej zóny, vďaka čomu budete lepšie spaľovať tuky. Vďaka vodotesnosti 50 m (5 ATM) budete môcť inteligentné hodinky využívať aj pri kúpaní alebo plávaní. Výpočet spálených kalórií vám pomôže s ustrážením si optimálneho príjmu potravy. Integrovaný krokomer nonstop sleduje váš pohyb vďaka štatistike, ktorá zaujme každého. Nielen pri behaní potom oceníte meranie tempa, rýchlosti a vzdialenosti.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lyžovanie, Plávanie, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!
Uhlopriečka displeja
1,1" Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
40 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Ružovozlatá Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
40 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, ANT+, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Teplomer okolitej teploty Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Chôdza, Joga, Lyžovanie, Plávanie, Veslovanie Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!
Špecializované funkcie pre aktivity
Golfové funkcie Hotovo!

Notifikácie a volania

Správy
Prednastavené odpovede na správy Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie
168 h (7 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, mám záujem o predmetné hodinky (Garmin vívoactive 4S RoseGold White) .. rád by som sa informoval o tom, v akom stave sú hodinky, pri ktorých je informácia, že boli použité. Boli používané iným zákazníkom alebo slúžili len na prezentáciu produktu? Ďakujem za odpoveď.

Dobry den, mam otazky ku Garmin vívoactive 4S RoseGold White - zanovny model. Vykazuje tento model znaky opotrebenia? Aky bol dovod vratenia hodiniek prvym zakaznikom? Dakujem

Dobrý den, lze hodinky spárovat s iPhone 6 ?

Dobrý den, lze změnit vzhled pozadí ciferníku nahranim fotografie z mobilu? Děkuji

Dobrý den, přestala mi na hodinkách jít funkce rychlé odpovědi na zprávu, především na WhatsApp. Zprávy mám přednastavené, ale na hodinkách se tato funkce neobjeví, samotná zpráva ale ano.

Dobrý den, mám dvě otázky. 1. Hodinky jsou v češtině, že? 2. Jsou hodinky vhodné pro plavecký trénink? Jsem aktivní plavec. Předem děkuji za odpověď.

Dobry deň, daju sa tieto hodinky sparovať s iphone 11(ios13) ?

Prosím Vás tieto hodinky neukazaju čas digitálne ?

Dobrý deň prosím vás sú hodinky kompaktné s Motorola one Vision? Dajú sa cez ne prijímať hovory odpisovať na správy alebo messenger či WhatsApp? Ďakujem

viete mi poradit ktory z nahradnych naramkov sadne na tento model?

12
Diskusia a poradňa k Garmin vívoactive 4S RoseGold White
Príslušenstvo pre Garmin vívoactive 4S RoseGold White
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií