Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola Edge 50 Family

Garmin vivoactive White s pulzomerom

Zobraziť katalóg
Garmin vivoactive White s pulzomerom
Športtester – všestranné (plávanie, beh, bicykel, golf), tenké, ľahké, inteligentné GPS hodinky, veľmi citlivý GPS, monitor dennej aktivity, SMART funkcia, Bluetooth prenos do telefónu, snímač srdcového tepu Premium
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SKG072c5 Produktové číslo:  010-01297-11 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Garmin vivoactive White s pulzomerom Predaj skončil

Garmin vivoactive White s pulzomerom

Všestranné, inteligentné a tenké GPS hodinky

Bystré GPS hodinky Garmin vivoactive HR sú nielen vynikajúcim pomocníkom pre dodržiavanie zdravého životného štýlu ale tiež tréningovým partnerom. Vďaka nim máte dokonalý prehľad o svojich celodenných energetických výdavkoch. Stanovíte si cieľový počet krokov na deň, sledujete skutočne prejdenú vzdialenosť a spálené kalórie, podľa čoho potom môžete efektívne upravovať svoj tréningový plán.

Pri dlhšej nečinnosti vás navyše hodinky motivujú k aktivite upozornením, že je na čase vstať a prejsť sa. Na webovom rozhraní Garmin Connect si ľahko prehliadnete podrobné vyhodnotenie svojho výkonu a ak chcete, porovnáte sa aj s ďalšími používateľmi.

Kľúčové vlastnosti

  • Monitor dennej aktivity motivuje k lepším výkonom
  • Veľmi citlivý GPS pre dokonalý prehľad o tréningu
  • Zásluhou výnimočne malej váhy a hrúbky sa nosí veľmi pohodlne
  • Športové profily pre beh, jazdu na bicykli, plávanie a najnovšie aj pre hranie golfu
  • Súčasťou balenia je ANT+ hrudný snímač srdcového tepu
  • Po synchronizácii s telefónom zobrazujú správy, emaily, zmeškané hovory atď.

Pomocník pre všetky bežné športy

Tenké telo, veľmi malá hmotnosť a vodoodolnosť robí z Garmin vívoactive HR Premium ideálne hodinky pre plavcov. Tých poteší aj funkcia automatického rozpoznania plaveckého štýlu a počítanie zaplávaných dĺžok bazéna. Zásluhou možnosti pripojiť snímač srdcového tepu, ktorý nie je súčasťou balenia, a vstavaného GPS ich však pri svojom tréningu ocenia všetci športovci. Pomocou nich totiž dokážu hodinky zaznamenať prekonanú vzdialenosť, rýchlosť a tempo vykonávanej aktivity, z čoho zároveň presne vypočítajú spálené kalórie. Po stiahnutí podkladov k viac ako 38 000 svetovým golfovým ihriskám zobrazujú aj vzdialenosť ku koncu, stredu a začiatku jamkoviska, merajú dĺžku odpalu a vedú individuálnu skórokartu.

Buďte vždy v obraze

Čerešničkou na torte je schopnosť synchronizovať sa s vašim telefónom cez Bluetooth. Farebný dotykový displej s vysokým rozlíšením a výbornou čitateľnosťou vám zobrazí rôzne upozornenia bez toho,aby ste museli vyťahovať svoj telefón z vrecka. Budete mať prehľad o zmeškaných hovoroch, dostanete upozornenie na prichádzajúce sms, email alebo na plánované stretnutia vo vašom kalendári.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
38 g Hotovo!
Bezdrôtová technológia
GPS Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!
Bežná výdrž batérie
10 h (0,42 d) Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť
38 g Hotovo!

Funkcie

Meranie pulzu hrudným pásom
Áno Hotovo!

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie
10 h (0,42 d) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, v auguste som si u vás zakúpila Garmin Vivoactiv. Doteraz fungovali bezchybne, ale posledné dva dni robia hodinky problémy. Od včera, keď sa menil čas, hodinky nefungujú správne. Synchronizovala som ich včera s mobilom, aby sa mi automaticky predstavil čas a od vtedy krokomer nefunguje, vôbec nezaznamenáva kroky. Včerajší deň sa mi vôbec nestiahol do aplikácie počet krokov a ukazuje mi to nulu, aj keď cez aplikáciu Weekly step summary v hodinkách mi tie kroky ukazuje, len mi tie kroky po synchronizácii aplikácia v mobile nie je schopná zobraziť. Dnešný deň mi zase v hore spomínanej aplikácii na hodinkách ukazuje dnešný deň 2x, že som už prešla 13000 krokov a znovu pod tým mám zase dnešný deň a ukazuje mi, že som prešla iba 1500 krokov. Nechcela by som prísť o aktivity, rekordy a všetky informácie, ktoré mám v hodinkách, preto by som sa chcela opýtať, či by ste mi s tým vedeli poradiť alebo ak nie, či to môže byť dobrý dôvod na reklamáciu daného tovaru. Ďakujem, V. Vičanová

Diskusia a poradňa k Garmin vivoactive White s pulzomerom
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin vívoactive Weiß mit Pulsmesser. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin vívoactive Weiß mit Pulsmesser. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin vívoactive White GPS-es okosóra szívtritmusmérővel.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií