Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Garmin Vívomove 3S Sport RoseGold Blue

Zobraziť katalóg
Garmin Vívomove 3S Sport RoseGold Blue
4,1 6 hodnotení
Smart hodinky – kompatibilné s Android a iOS, 0,8" hybridný displej, Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 2880 h, s ovládaním v češtine
Kód:  PPvmhr17 Produktové číslo:  010-02238-23 Stránky výrobcu

Garmin Vívomove 3S Sport RoseGold Blue

Garmin Vívomove 3S Sport RoseGold Blue sú smart hodinky ideálne pre každého, kto chce mať perfektný prehľad o svojich aktivitách a posúvať ich stále ďalej a ďalej. Hodinky navyše chráni chemicky tvrdené sklo. Obrazovka s hodnotou uhlopriečky 0,8 " pre vás zobrazí najrôznejšie informácie. K ich dizajnu primárne prispieva guľatý ciferník. Bežné hodinkové funkcie, ako je dátum, stopky, budík, deň v týždni, osvetlenie a kalendár, doplnia vychytávky typu detekcia začatia aktivity, krokomer, tempo, tepová frekvencia, tepové zóny, úroveň regenerácie tela, výpočet kalórií, vyjdené poschodia a vzdialenosti. Tento model celkovo váži 38,6 g.

Základné parametre smart hodiniek Garmin Vívomove 3S Sport RoseGold Blue

  • Smart watch Garmin spolupracujú s Androidom aj iOS
  • Analógové zobrazenie času
  • Radosť vám urobia staré dobré hodinkové funkcie, ako dátum, stopky, budík, deň v týždni, osvetlenie a kalendár
  • Samozrejmosťou je prijímanie notifikácií z telefónu
  • Športové funkcie smart hodiniek Garmin: detekcia začatia aktivity, krokomer, tempo, tepová frekvencia, tepové zóny, úroveň regenerácie tela, výpočet kalórií, vyjdené poschodia a vzdialenosti
  • Operačný systém hodiniek: vlastný OS výrobca

Smart hodinky Garmin Vívomove 3S Sport RoseGold Blue vás nenechajú v štichu

Smart watch Garmin Vívomove 3S Sport RoseGold Blue sú inteligentné hodinky kompatibilné s operačným systémom iOS a Android pomocou ANT+, Bluetooth a USB. Funkcia monitoringu spánku vám zmeria dĺžku hlbokej fázy spánku a poradí, ako dosiahnuť pravidelnejšie hodnoty, aby ste neboli cez deň ospalí. Kapacita batérie vystačí na 120 h, nemali by teda odpadnúť počas aktivity. Ich rozhranie vám ponúkne jazyk, ktorým je angličtina, čeština, slovenčina a maďarčina. Jazykom mobilnej aplikácie inteligentných hodiniek Garmin je angličtina, čeština, nemčina, maďarčina a slovenčina.

Smart hodinky vás zdvihnú z gauča

Smart hodinky Garmin Vívomove 3S Sport RoseGold Blue kontrolujú vaše športové aktivity, napr. beh, cyklistika, fitness, chôdza, joga a plávanie. Funkcia na meranie tepu sa v prvom rade hodí na správne meranie tepovej zóny vhodné na cielené spaľovanie tukov. Výpočet spálených kalórií vám pomôže dosiahnuť vyvážené stravovanie. Integrovaný krokomer vás spoľahlivo donúti k pohybu štatistikou, ktorá určite zaujme každého. Aby toho nebolo málo, hodinky merajú tiež hladinu saturácie krvi kyslíkom.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
2 880 h (120 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
39 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Plast Hotovo!
Farba puzdra
Ružovozlatá Hotovo!
Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Spôsob ovládania
Dotykový displej Hotovo!
Hmotnosť
38,6 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Plávanie Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Predpoveď počasia, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Cez GPS spárovaného telefónu Hotovo!

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail Hotovo!
Správy
Prednastavené odpovede na správy Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Slovenčina, Maďarčina Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Modrá Hotovo!
Materiál remienka
Silikón Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
11 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
17,5 cm Hotovo!
Typ zapojenia
18mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
2 880 h (120 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Interné úložisko
Nie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rozhoduji se mezi dvěma hodinkami. https://www.alza.cz/garmin-vivomove-3s-sport-rosegold-blue-levne-d5761160.htm https://www.alza.cz/garmin-vivoactive-4s-rosegold-white-levne-d5697980.htm#parametry Vivomove jsou mi sympatičtější co se týče elegance vzhledu, ale zaráží mě tam jedna věc a to GPS. Jelikož má - "sdílení GPS z chytrého mobilního telefonu" Chápu to tedy správně, že když půjdu dělat nějakou aktivitu, ale nebudu mít u sebe telefon hodinky nebudou mít GPS? Kamarádka má starší model vivomovie. A když jde například bruslit. Hodinky tuhle aktivitu nejsou vůbec schopny pobrat a spočítat km, které ujela. Tomuto bych se ráda vyhnula. Můžete mi teda nějak objasnit rozdíl v GPS? Děkuji

Dobrý den, jak funguje hudební přehrávač. Přehrává písničky jen když je v blízkosti telefon nebo lze pustit písničky například i při běhu, když telefon zůstane doma. Děkuji za odpověď.

Dobrý den,lze hodinky spárovat s telefonem samsung galaxy A71?

Mohu někde zrušit automatické ukládání probíhající aktivity při jejím pozastavení?

Dobrý den, umožňují hodiny telefonování? Děkuji

Dobrý den, mají tyto hodinky funkci Garmin Pay?

zdravim, na oficialnim webu garmin.cz tyto hodinky GPS nemaji, ty na alze ano. Dekuji za vysvetleni, jak se vam to podarilo a co je tedy pravda.

Diskusia a poradňa k Garmin Vívomove 3S Sport RoseGold Blue
Príslušenstvo pre Garmin Vívomove 3S Sport RoseGold Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Garmin Vívomove 3S Sport RoseGold Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Garmin Vívomove 3S Sport RoseGold Blue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Garmin Vívomove 3S Sport RoseGold Blue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Garmin Vívomove 3S Sport RoseGold Blue.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií