PET PET

Gembird SPK-BT-002

Zobraziť katalóg
Gembird SPK-BT-002
5 3 hodnotení
Bluetooth reproduktor 3W RMS, 85dB, 20Hz - 20kHz, integrovaná batéria 400mAh, Bluetooth 3.0, handsfree, 3.5mm jack, micro USB
Kód:  JG572 Produktové číslo:  SPK-BT-002 Stránky výrobcu

Gembird SPK-BT-002

Prenosný reproduktor v štýlovom hliníkovom tele je dokonalý spoločník pre vaše osobné potešenie z počúvania aj pre širšie obecenstvo. Zachováva si jednoduchosť používania, je malý, a pritom zaručuje čistý prednes hudby v celom spektre žánrov. Intenzita basov aj hlasitosť zodpovedá ďaleko väčším systémom, avšak tu si reproduktor jednoducho prenesiete na miesto, kde chcete počúvať.

kľúčové vlastnosti

  • Prenosný reproduktor v peknom hliníkovom tele
  • Kvalitné a hlasná hudba z najrôznejších zdrojov
  • Bluetooth pre bezdrôtové spojenie až na 10 m
  • Zariadenie možno tiež pripojiť audio káblom
  • Dobíjacie batérie (až 12 hodín pre handsfree alebo až 3 hodiny hudby)

Bezdrôtovo aj káblom

Hudbu si užite bez ťažkých káblov. Technológia Bluetooth dovoľuje umiestniť reproduktor až 10 metrov od zdroja zvuku, takže si hudbu pustíte i napríklad z gauča alebo postele. Vďaka 3,5mm však reproduktor použijete aj pre audio zariadenia, ktoré obvykle nie sú vybavené Bluetooth. Hodí sa tak aj pre pripojenie vreckového MP3 prehrávače, stolových počítačov a podobne.

Zásuvka nebude potrebné

Aby ste mohli svoju hudbu mať so sebou kamkoľvek pôjdete a stále bez drôtov, je reproduktor vybavený nabíjateľnou batériou. Tá dokáže reproduktory napájať po dobu až 12 hodín pri handsfree hovoroch alebo až 3 hodiny prehrávania hudby. Batériu dobijete tým najuniverzálnejším spôsobom - konektorom USB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je tento model s radiem?

Diskusia a poradňa k Gembird SPK-BT-002
Príslušenstvo pre Gembird SPK-BT-002
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gembird SPK-BT-002 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gembird SPK-BT-002. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gembird SPK-BT-002. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gembird SPK-BT-002.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií