PET AD homeoffice

Gembird USB 1.1 (LAN) predlžovací 30 m aktívny čierny

Zobraziť katalóg
Gembird USB 1.1 (LAN) predlžovací 30 m aktívny čierny
4,1 13 hodnotení
Dátový kábel – predĺženie pomocou LAN kábla
Kód:  MK127f Produktové číslo:  UAE-30M Stránky výrobcu
Gembird USB 1.1 (LAN) predlžovací 30 m aktívny čierny Predaj skončil

Gembird USB 1.1 (LAN) predlžovací 30 m aktívny čierny

Predlžovací kábel Gembird USB 1.1 (LAN), vďaka ktorému môžete predĺžiť dosah USB kábla až na 30 metrov. Pri prenose dát cez USB kábel, ktorý je dlhší ako 2 metre, môže dochádzať k stratám signálu. Tento set dokáže preniesť signál až na vzdialenosť 30 metrov, a to pomocou redukcie USB na LAN kábel. Prijímací ani vysielací modul nepotrebujú žiadne dodatočné napájanie, takže ich ľahko umiestnite do akejkoľvek pozície.

Doplňujúce informácie:

Vlastnosti:
Konektory: RJ-45 <-> USB 1.1 AM, AF
Dĺžka kábla: 17 cm
Hmotnosť: 2× 25g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rád bych Gembird využíval jako redukci LAN na USB ze svého modemu do Macbooku, který nemá LAN zdířku. Myslíte, že to bude spolehlivě fungovat nebo mám sáhnout po něčem dražším?

Dobrý den, je třeba k zařízení instalovat nějaké ovladače? Potřebuji prodloužit kabel myši k DVR, do kterého žádné ovladače nenainstaluji. Děkuji

Dobrý večer, chci se zeptat půjde přes Gembird USB 1.1 (LAN) prodlužovací 30m aktivní černý připojit tiskárna hp photosmart c5280 k routerů asus rtn-18u s print servrem .Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Gembird USB 1.1 (LAN) predlžovací 30 m aktívny čierny
Príslušenstvo pre Gembird USB 1.1 (LAN) predlžovací 30 m aktívny čierny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gembird USB 1.1 (LAN) prodlužovací 30m aktivní černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zweiteiliges USB Erweiterungsadapter-Set Gembird USB 2.0 aktiv schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zweiteiliges USB Erweiterungsadapter-Set Gembird USB 2.0 aktiv schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Gembird USB 1.1 (LAN) hosszabbító.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií