Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Premium Week Samsung

Genius GHP-206 biele

Zobraziť katalóg
Genius GHP-206 biele
3,6 41 hodnotení
Slúchadlá do uší, konštrukcia uzatvorená, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 92dB/mW, impedancia 16 Ohm, menič 10mm, kábel 1.2m, 3.5mm Jack
Kód:  JG214a2b Produktové číslo:  31710192101 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Genius GHP-206 biele

S extrémne malými a ľahkými slúchadlami môžete hudbu počúvať kdekoľvek. Jednoducho ich vytiahnete z vrecka a spríjemníte si chôdzu, cestovanie hromadnými dopravnými prostriedkami aj chvíľky odpočinku doma, keď nechcete nikoho rušiť. Prémiové neodýmové meniče poskytujú vynikajúcu kvalitu zvuku, odolné basy a výšky do frekvencie 20 kHz.

Kľúčové vlastnosti

  • Jednoducho prenosné slúchadlá
  • Silný zvuk v malom (neodýmové meniče)
  • Vynikajúce basy a výšky (20 Hz – 20 KHz)
  • Tri veľkosti koncoviek na správne usadenie

Správne usadenie

Slúchadlá ponúkajú tri veľkosti mäkkých silikónových koncoviek do uší, takže si vyberiete tú najlepšiu veľkosť do vašich uší. Zakončenie tlmí zvuky z okolia a hudbu servírujú až do ucha, čím sa zmenšujú elementy, ktoré rušia pri počúvaní.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Genius GHP-206 biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius GHP-206 bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Genius GHP-206 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Genius GHP-206 Weiß.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií