PET AlzaBoxy Q1

Genius GX Gaming SW-G5.1 3500 čierne

Zobraziť katalóg
Genius GX Gaming SW-G5.1 3500 čierne
4,4 86 hodnotení
Reproduktory – 5.1
Kód:  JG050g3f Produktové číslo:  31731017100 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Genius GX Gaming SW-G5.1 3500 čierne

Zostava 5.1 reproduktorov, ktorú si môže dovoliť každý milovník herných zvukových efektov a silných basov. Milo prekvapí skvelým zvukovým prednesom vďaka pätici 3" satelitov a subwooferu s 6,5'' meničom vytvárajúcim výborné hlboké basy. Subwoofer dopĺňa LED podsvietenie, ktoré zobrazuje náhodné farby pri prehrávaní. K dispozícii máte diaľkový ovládač na nastavenie hlasitosti, basov, alebo zmeny vstupného zdroja. Reproduktory sú prispôsobené na upevnenie na teraz. Zariadenie disponuje tromi 3,5 mm vstupy napr. na pripojenie k zvukovej karte počítača, vstupom na slúchadlá a linkový stereo vstup.

Parametre a špecifikácie:

Výkon:
Celkový: 80 W RMS
Subwoofer: 30 W RMS
Satelity: 5x 10 W RMS

Meniče:
Satelit: 76 mm, 4 ohmy
Subwoofer: 165 mm, 5 ohmov

Frekvenčný rozsah:
50 Hz - 20 kHz

Odstup signál/šum:
72 dB

Rozhranie:
3x 3,5 mm jack 5.1 vstup
1x 3,5 mm jack výstup (slúchadlá)
1x Line-in stereo vstup

Rozmery:
Subwoofer: 230 x 215 x 440 mm
Satelit: 112 x 140 x 99 mm

Hmotnosť:
5,5 kg

Obsah balenia:
Reproduktory
3,5 mm na RCA (cinch) stereo káble
Káble na pripojenie reproduktorov
Diaľkový ovládač
Manuál
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
5.1 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
5.1 Hotovo!

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pozor dodávaná baterka je velmi slabá po výměně za novou byl dosah ovladače až 15 metrů.Nevim proč do sestavy šetřej na baterce a dávaj tak slabou :(.takže dosah ovladače neni slabý stačí koupit novou baterku(cr2025)..

Zdravím.Chcem sa opýtať na pripojenie k LCD Samsung UE40ES7000 - budú mi hrať všetky repráky, keď ich pripojím cez LINE IN vstup...?

Dobry den, rad by som sa spytal na dlzku kablov na pripojenie reporoduktorov, ktore su obsiahnute v baleni. Dakujem

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaké jsou rozměry subwooferu. Nemohu to nikde najít u vás ani na jiných webech. Děkuji

Zdravím, chci se zeptat... připojím subáč do zásuvky, spustím přes vypínač, modré světlo se rozsvítí a pak zhasne. Někdo se stejným problémem? Koupil jsem jako dárek a nefunguje.. Nemám zvukovku na 5.1, je to tím?

Dobrý deň kúpil som si tie repraky a chcel by som si ich púšťať cez telefón ale tak bavia 2 vyšky a subwoofer je nato nejaká redukcia aby mi hrali cez telefón všetky repraky?

Dobrý den. Chci se zeptat dá se u vás dokoupit/koupit kabely pro 5.1 zvuk, když jsem je ztratil.

dobry den, chci se zeptat jaký prodluzovaci kabel mám koupit, už jsem jeden u vás kupoval, ale hlasito repráčků mi to sníží o polovinu

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli jdou vyměnit kabely???

Dobrý den. Uvažuji na koupi těchto reproduktorů. Chci to mít hlavně k TV a ps4, ale netuším jak bych je měl zapojit do tv. V Tv mám cinche L/R , aux, optiku. Možnost je přes aux, ale hrál by jen 2.1, ale chtěl bych z toho vymáčknout tu 5.1. Můžete mi prosím poradit?

123...
Diskusia a poradňa k Genius GX Gaming SW-G5.1 3500 čierne
Príslušenstvo pre Genius GX Gaming SW-G5.1 3500 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Genius GX Gaming SW-G5.1 3500 černé.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií