Stellar Blade AD homeoffice

Genius TwinWheel F1

Zobraziť katalóg
Genius TwinWheel F1
4,2 62 hodnotení
Volant čierny, 4 tlačidlá, spätná väzba, pedále, USB, pre Playstation 2, PC
21,68 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  MH029b Produktové číslo:  31620029100
Genius TwinWheel F1 21,68 € Použité

Genius TwinWheel F1

Genius TwinWheel F1 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Volant TwinWheel F1 od společnosti Genius nabízí závodní volant pro PS2 i PC a je přesně tím, co potřebujete pro ovládání jakýchkoli závodních her - zejména pak závodů F1 - volant si totiž z této nejslavnější závodní série propůjčil svůj design.

Ať se jedná o hrboly, kolize, nehody, TwinWheel F1 přichází s patentovanou Immersion technologií TouchSense a pokročilou vibrační zpětnou vazbou, která vám dá pocítit vše, co při hře uděláte.
Zahrnuje D-Pad a čtyři akční tlačítka pro pokročilé ovládání podle požadavků herního software - například směrové ovládací prvky, klakson a změna pohledu. Nožní pedály pro brzdu a plyn vám umožní skutečný zážitek z řízení. Se středovou svorkou pro dokonalou stabilitu a díl pro umístění na klíně vám TwinWheel F1 nabízí pohodlné řízení z vašeho oblíbeného křesla nebo židle.

Navíc řadící páka umístěná pod volantem slouží pro rychlé brzdění a akceleraci nebo pro snadné přeřazování rychlostí. Jste připraveni závodit? Když odmávají zelenou vlaječkou, budete připraveni porazit své protivníky.

Parametry a specifikace:

Určeno pro:

Playstation 2
PC

Počet tlačítek:
4

Design:
F1

Rozhraní:
USB

Barevné provedení:
černé

Taiwanská spoločnosť, založená v roku 1983, si za viac ako 30 rokov svojej existencie získala milióny spokojných zákazníkov po celom svete. Dnes sa môže chváliť hustou pobočkovou sieťou nielen vo svojej domovskej krajine, ale aj v Spojených štátoch, Veľkej Británii, Nemecku, Hong Kongu, Číne a v mnohých ďalších krajinách. Svoju prestíž si spoločnosť Genius vydobyla predovšetkým na poli počítačového príslušenstva, medzi ktorým vynikajú napríklad klávesnice, myši, grafické tablety a herné ovládače. Periférie značky Genius uspokoja akokoľvek náročného užívateľa, a preto sa rovnako dobre uplatnia v kancelárii aj na stole náruživého hráča.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Genius TwinWheel F1
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií